Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2003 Clio 1.4EX

Guest Ilanchez
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להתייעץ בקניית הרכב הנ״ל לקבל עליו פרטים ועלויות טיפולים,

על המד 85,000ק״מ,אוטומטית,לאחר הטיפול הגדול (טיימינג וכו׳) הרכב הוא יד שניה פרטית ודורשים עליו כ12,000ש״ח.

הנסיעות שלי הן כ15-20ק״מ מדי יום,אף פעם לא הייתה לנו צרפתית במשפחה ואני כן מוכן לקחת את הסיכון ולשבור את הסטיגמה המדוברת (בעיות חשמל,בעיות גיר?) הרכב ישמש רק אותי (נהג יחיד) והביטוח שארצה לבצע עליו הוא רק חובה וג׳.

אשמח לקבל חווד על הדגם,עלויות טיפולים,צריכת דלק ממוצעת (מבעלי קליאו),ודעת אישיות אחרות על הרכב

בתודה,

7y2ybajy.jpg

פורסם

ברנו אין הרבה בעיות חשמל, הבעיות חשמל הרבות זה בצרפתיות האחיות.

הטיפולים ממש לא יקרים, טיפול שגרתי יעלה 350 +- במוסך.

אני מטפל לבד, קונה חלפים איכותיים וסוגר טיפול ב200 ש"ח.

הטיימינג יחסית יקר, אז אם עבר טיימינג ההוצאה הגדולה מאחור.

ממליץ לבדוק את הרכב לפני הרכישה, כדי לבדוק גם את הגיר, הגיר האוטומטי של רנו לא הכי אמין.

אם תמצא אחת כזאת בידני, מעולה !

אם תרצה פרטים ספציפית על קליאו 98-05 אשמח לעזור לך.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
ברנו אין הרבה בעיות חשמל, הבעיות חשמל הרבות זה בצרפתיות האחיות.

הטיפולים ממש לא יקרים, טיפול שגרתי יעלה 350 +- במוסך.

אני מטפל לבד, קונה חלפים איכותיים וסוגר טיפול ב200 ש"ח.

הטיימינג יחסית יקר, אז אם עבר טיימינג ההוצאה הגדולה מאחור.

ממליץ לבדוק את הרכב לפני הרכישה, כדי לבדוק גם את הגיר, הגיר האוטומטי של רנו לא הכי אמין.

אם תמצא אחת כזאת בידני, מעולה !

אם תרצה פרטים ספציפית על קליאו 98-05 אשמח לעזור לך.

דני תודה,

מסכים איתך שדגם ידני עדיף אבל משום מה אני נוטה יותר לבחור רכב שעבר כמה שפחות בעלים וכמה שפחות ק״מ על הכביש,כמובן שעל בדיקת קנייה אין להתווכח ואהיה חייב לבדוק את הגיר ושאר הדברים שקראתי עליהם בשירשורים.

עוד תגובות יתקבלו בברכה

פורסם

היה לי כזה קצת יותר ישן (שנת 2000), זה אוטו מקסים.

נוח, חזק, שקט, מספיק מרווח במושבים הקידמיים, חסחוני, ובנוסף EX גם מאובזרת מאוד יפה.

קילומטרז' נמוך זה לא מדד לשום דבר, האוטו הזה לא סובל הזנחה וטיפול לא מקצועי.

אמינות הגיר זה דבר לא ידוע, חלק מהגירים האלו נזקקו לשיפוץ עוד לפני 100.000 וחלק מגיעים ל 250.000 ללא בעיות.

לדעתי 12.000 זה מחיר קצת גבוה, את שלי מכרתי לא מזמן בפחות מ 5000 ולכן מחיר סביר למודל 2003 הוא 7000-8000 ש"ח לאוטו במצב תקין.

פורסם
היה לי כזה קצת יותר ישן (שנת 2000), זה אוטו מקסים.

נוח, חזק, שקט, מספיק מרווח במושבים הקידמיים, חסחוני, ובנוסף EX גם מאובזרת מאוד יפה.

קילומטרז' נמוך זה לא מדד לשום דבר, האוטו הזה לא סובל הזנחה וטיפול לא מקצועי.

אמינות הגיר זה דבר לא ידוע, חלק מהגירים האלו נזקקו לשיפוץ עוד לפני 100.000 וחלק מגיעים ל 250.000 ללא בעיות.

לדעתי 12.000 זה מחיר קצת גבוה, את שלי מכרתי לא מזמן בפחות מ 5000 ולכן מחיר סביר למודל 2003 הוא 7000-8000 ש"ח לאוטו במצב תקין.

תודה בוקי,

הרכב הוא אטרקטיבי בהיותו במצב מעולה (נראה בנתיים רק ע״פ תמונות חיצוניות) אז אולי לכן המחיר הגבוה,אני אשמח לקבל מקום בדיקה מומלץ והאם כדי בכלל ללכת למוסך מורשה רנו לבדיקת קניה או לאיזשהו מכון קניה (בחיפה).

פורסם

אגב, דני - רנו עכשיו רוצים למשוך את כל בעלי הרנו הישנות לטפל אצלהם, אז הבנתי שיש מחירים די זולים לטיפול במורשה יצרן.

בכללי אני מטפל בקליאו שלי (דור 3, 2012) במוסך יבואן. המחירים לא יקרים. די דומים ליפניות וקוריאניות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יש הרבה מוסכים שמתמחים בצרפתיות, אבל הם במרכז.

דני,

אני מהמרכז השאלה איפה לבצע בדיקת קניה במכון או במוסך מורשה של רנו?

ואם מוסכים שמתמחים ולא יקרים על איזה אתה ממליץ?

פורסם

בנושא הגיר,

שמעתי רבות על גיר אוטומטי בדגם הזה כמוגדר בעייתי השאלה אם זה משהו ודאי או תלוי במצב הרכב ובעיקר במזל,או שמה אתם אומרים להכין כסף בצד לטיפול ושיפוץ הגיר?

בתודה,

פורסם

לגביי הגיר - כן, נחשב כבעייתי, אבל כמו שהסבירו לך אין סטטיסטיקה או משהו. לכל אחד זה קרה בזמנים אחרים.

תמיד טוב ברכב ישן לשמור כסף בצד למקרה של בלת"מים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתה לי כזאת מודל 2003 חמש שנים עם נסועה של מעל 100k , לא היו לי בעיות מיוחדות ברמה הטכנית. הוחלפה לאחרונה בקליאו חדשה. מה שכן היו בעיות אחרות כגון בעיה בחיישן שפתח את הבגאג׳ , ריפוד הגג נצח ועוד כל מיני בעיות של עייפות החומר, אבל אני לא מייחס אותן דווקא לסוג הרכב אלא לעייפות החומר. בכל מקרה, ממליץ על הרכב.

Using Tapatalk

פורסם
הייתה לי כזאת מודל 2003 חמש שנים עם נסועה של מעל 100k , לא היו לי בעיות מיוחדות ברמה הטכנית. הוחלפה לאחרונה בקליאו חדשה. מה שכן היו בעיות אחרות כגון בעיה בחיישן שפתח את הבגאג׳ , ריפוד הגג נצח ועוד כל מיני בעיות של עייפות החומר, אבל אני לא מייחס אותן דווקא לסוג הרכב אלא לעייפות החומר. בכל מקרה, ממליץ על הרכב.

היום אתה עם קליו דור 3 או 4 ?

פורסם
בנושא הגיר,

שמעתי רבות על גיר אוטומטי בדגם הזה כמוגדר בעייתי השאלה אם זה משהו ודאי או תלוי במצב הרכב ובעיקר במזל,או שמה אתם אומרים להכין כסף בצד לטיפול ושיפוץ הגיר?

בתודה,

מצב הגיר לא ממש תלוי במצב הכללי של הרכב וטיפול שקיבל מהבעלים הקודמים.

אין הוראת יצרן לבצע טיפול כלשהו בגיר, לא החלפת שמן ולא שום דבר אחר. ולכן ב 99% מהמקרים כל עוד הגיר תקין, לא נוגעים בו.

צריך לקחת בחשבון שתטצרך אולי לבצע טיפול או תיקון כלשהו בגיר, וזה יכול להיות יקר.

מצד שני, יכול להיות שתצטרך לעשות תיקון יקר במשהו אחר, לא בגיר.

עם כל הכבוד לקליאו, לא מדובר ברכב סופר אמין, וגם לא זול או פשוט לאחזקה. בגלל זה המחירים שלהם מתרסקים ככה.

מצד שני, אתה מקבל רכב בכה רמות מעל שרייד, סוויפט, יונדאי גטס ושאר האופציות שאפשר לקנות בסכום הזה.

כשהייתה לי את הקליאו, פעמיים הייתה לי הזדמנות להחליף אותה בינדאי גטס (2006 ו 2008 ), שמורות ומטופלות מבעלים מוכרים עם הסטוירה מוכרת מיום עליה לכביש.

פעמיים עשיתי סיבוב, אחרי זה עשיתי סיבוב על הקליאו, ואז כל החשק להחליף פתאום נעלם...

אתה פשוט צריך להחליט מה חשוב לך.

זה לא אוטו למי שמחפש תחזוקה זולה ומינימום תקלות.

• תוכן חדש...