Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2003 Clio 1.4EX

Guest Ilanchez
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצב הגיר לא ממש תלוי במצב הכללי של הרכב וטיפול שקיבל מהבעלים הקודמים.

אין הוראת יצרן לבצע טיפול כלשהו בגיר, לא החלפת שמן ולא שום דבר אחר. ולכן ב 99% מהמקרים כל עוד הגיר תקין, לא נוגעים בו.

צריך לקחת בחשבון שתטצרך אולי לבצע טיפול או תיקון כלשהו בגיר, וזה יכול להיות יקר.

מצד שני, יכול להיות שתצטרך לעשות תיקון יקר במשהו אחר, לא בגיר.

עם כל הכבוד לקליאו, לא מדובר ברכב סופר אמין, וגם לא זול או פשוט לאחזקה. בגלל זה המחירים שלהם מתרסקים ככה.

מצד שני, אתה מקבל רכב בכה רמות מעל שרייד, סוויפט, יונדאי גטס ושאר האופציות שאפשר לקנות בסכום הזה.

כשהייתה לי את הקליאו, פעמיים הייתה לי הזדמנות להחליף אותה בינדאי גטס (2006 ו 2008 ), שמורות ומטופלות מבעלים מוכרים עם הסטוירה מוכרת מיום עליה לכביש.

פעמיים עשיתי סיבוב, אחרי זה עשיתי סיבוב על הקליאו, ואז כל החשק להחליף פתאום נעלם...

אתה פשוט צריך להחליט מה חשוב לך.

זה לא אוטו למי שמחפש תחזוקה זולה ומינימום תקלות.

בוקי ושאר החברים תודה,

לצערי בודדות הקליאו שיש שהן בדגמים 2003 במצב נורמלי וידניות,הקליאו מנוצלת לי תמיד בגלל איכות נסיעה ושאר הדברים שרשמת כשניסית להשוות בינה לבין גטס מה שאני בעיקר מחפש זה שקט נפשי מהרכב לשמור עליה מאוד טיפולים בזמן אבל נושא הגיר והוצאת בלתמ שיכולה להגיע לסכומים גבוהים וקרקוע שלי נקודתית איפשהו פשוט מלחיצה,נכון שהרכב לא חדש נכון שידרוש טיפולים אבל שוב נשאלת השאלה עד איזה רמה וסכומים,אם נעמיד מולה את הפונטו 1300 ידנית בשנים 2002-3 מה תגידו עליה ביחס לרנו?

פורסם

בגדול בשנתונים האלה יש חשיבות לתחזוקת הרכב ופחות לסטיגמות כאלה ואחרות. אני לא מכיר מוסכניקים שפשטו את הרגל כי הם התמחו ברכבים ש״לא רואים מוסך״

Using Tapatalk

• תוכן חדש...