Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ילרה ראנר04

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אך יתכן שג'ילרה ראנר 98 תסגור 105קמ"ש וראנר 04 סוגר 85

האם לראנר 04 יש הגבלה??

איך ייתכן שכל אחד מילדי ה-50 סמ"ק מצליח להגיע לפורום עם תובנות לגבי "הסגירה" של כל קטנוע, בדיוק של קמ"שים בודדים?

(אההה...אני יודע...מישהו עם DT משופרת נסע לידך? או המאזדה של אבא?)

בכל אופן, כ-ל ה-15 קמ"ש בינכם יכולים להבדל בזיוף הספידומטר. כולם.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אם כל הכבוד לך כרובי תרגיע עם הגישה המתנסת שלך

דבר שני בחלק מהקטנועים הכניסו היצרנים הגבלות אם אני לא טועה מ03 בגלל שינוי התקנות באירופה

השאלה שלי האם גם בראנר יש הגבלות.

דבר שלישי הראנר98 נבדק מול ראנר 04 ראש בראש והיה הבדל משמעותי גם בפתיחה וגם בסגירה

אז גם אם הספידומטר מזייף הראנר 98 עם25000 ק"מ יותר מהיר מרנאר04 עם6500ק"מ

פורסם

:?

המלצתי:

תבדוק את זה מול היבואן או באתר האינטרנט של היצרן. (אם זה בכלל כתוב)

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם
אם כל הכבוד לך כרובי תרגיע עם הגישה המתנסת שלך

דבר שני בחלק מהקטנועים הכניסו היצרנים הגבלות אם אני לא טועה מ03 בגלל שינוי התקנות באירופה

השאלה שלי האם גם בראנר יש הגבלות.

דבר שלישי הראנר98 נבדק מול ראנר 04 ראש בראש והיה הבדל משמעותי גם בפתיחה וגם בסגירה

אז גם אם הספידומטר מזייף הראנר 98 עם25000 ק"מ יותר מהיר מרנאר04 עם6500ק"מ

המלצתי...

תרגיע ותרגיע מהר, כל ילד זב חוטם (כן אתה עונה לקריטריון - אופס, מילה מסובכת מדי בשבילך, לא?)

הספידומטר מזייף, מעבר לזה מנוע עם 25K פתוח יותר ועובד אחרת קצת (לחצים וכו') ממנוע עם "רק" 6.5K.

מדידה אמיתית תהיה נסיעה עם GPS למדידת מהירות נסיעה מקסימלית.

עכשיו תתנצל, כי ילדים עם פה כמו שלך לא כל כך רצויים פה. :snipersmi

פורסם

די להסתלבט פה, אנחנו פורום מכובד ורציני.

הילד שאל שאלה?

והנה התשובה, נכון, הג'ילרה החדשה מוגבלת, וההגבלה היא בגיר קצר יותר מהמודל הישן, לכן היא עצלה יותר בסגירה.

מכובד ורציני, עלק.:-D

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
די להסתלבט פה, אנחנו פורום מכובד ורציני.

הילד שאל שאלה?

והנה התשובה, נכון, הג'ילרה החדשה מוגבלת, וההגבלה היא בגיר קצר יותר מהמודל הישן, לכן היא עצלה יותר בסגירה.

מכובד ורציני, עלק.:-D

גיר של ג'ילרע ישנה יתאים לחדשה? עלות החלק שצריך להחליף? ה"פתיחה" במודל החדש תהיה מהירה יותר?
פורסם
גיר של ג'ילרע ישנה יתאים לחדשה? עלות החלק שצריך להחליף? ה"פתיחה" במודל החדש תהיה מהירה יותר?
אני עשיתי החלפות בגירים לגיר מהיר של מלוסי, זה היה כמדומני יותר זול מלרכוש גיר מודל ישן מהחברה.

הפתיחה במודל חדש לא תהיה חזקה יותר, כי בשביל למתן את הג'ילרה החדשה הם שמו רולים כבדים יותר.

אבל לכל דבר יש פיתרון:evil: .

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
אני עשיתי החלפות בגירים לגיר מהיר של מלוסי, זה היה כמדומני יותר זול מלרכוש גיר מודל ישן מהחברה.

הפתיחה במודל חדש לא תהיה חזקה יותר, כי בשביל למתן את הג'ילרה החדשה הם שמו רולים כבדים יותר.

אבל לכל דבר יש פיתרון:evil: .

לא יודע.

אצלי בראנר שהיה לי (2002), היו לו דווקא נתונים לא רעים לתאוצה מהמקום.

מהירות סופית של 95 קמ"ש בערך (עם סבלנות אחרי ה85 קמ"ש), שהרגישו די אמיתיים (עקיפות קלות של מכוניות בכביש קיסריה-חיפה).

אולי 90 קמ"ש אמיתיים.

לא יודע. היה אבל די כיף איתו.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

נכון מאוד טייגר, גם במודל 01 וב02 היו גירים שונים, כמו במודל הישן.

דרך אגב הצלחתי לשפר מודל 02 שהגיע בקלות ל125 קמ''ש, ובכניסה לכיס אויר אחרי רכב הגיע ל130, אבל אז התחילו רעידות וויברציות בקטנוע שהורידו מהר ת'חשק לנסות להאיץ יותר.

פורסם

לגלגלי שיניים בגיר של הקטנוע, מ''ס השיניים בגלגלי שיניים בגיר יכול לגרום לפתיחה טובה יותר או סגירה טובה יותר.

• תוכן חדש...