Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי סאב של pioneer ts-wx305b - 1300W MAX 30cm 4n במחיר : 600 שקל

קישור:http://www.pioneer.eu/eur/products/25/131/201/TS-WX305B/page.html

תמונה:

460225_1063540.jpg

ומגבר PULSE AUDIO ba2900 1200w max RMS 4CH X65W=260W במחיר : 500 שקל

קישור:http://www.lanzar.co.il/Product.asp?Pid=BA2900&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=118&aff=Zap&lang=he

עכשיו השאלה שלי היא אם הסאב הוא נחשב טוב ואיכותי, כי לא בדקתי עליו

והמגבר אם הוא גם נחשב טוב

ועוד שאלה לגביי המגבר, באינטרנט ראיתי את המגבר הזה אבל כתוב שהוא 1000W ופה אצלי בקופסא כתוב עליו 1200W

למה זה ככה?

ואם אפשרי לחבר למגבר הזה קומפוננט, רמקולים 6X9 וסאב

ורציתי לדעת גם אם המחיר משתלם

תודה מראש!!

פורסם

המגבר שלך הוא בעל ארבעה ערוצים

זאת אומרת שתוכל להגביר איתו זוג רמקולים קדימה (2 ערוצים) וזוג רמקולים אחורה (2 ערוצים)

או לחילופין, זוג רמקולים אחד (2 ערוצים) וסאב (2 ערוצים)

בשביל לחבר גם קדמיים, גם אחוריים וגם סאב, אתה תצטרך עוד מגבר. (מומלץ מונובלוק בשביל הסאב)

בכל אופן, איזה רדיו דיסק יש לך?

לגבי הציוד עצמו. בתקציבים כאלה הייתי מחפש ציוד משומש. תמורה הרבה יותר גדולה לעומת המחיר.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
המגבר שלך הוא בעל ארבעה ערוצים

זאת אומרת שתוכל להגביר איתו זוג רמקולים קדימה (2 ערוצים) וזוג רמקולים אחורה (2 ערוצים)

או לחילופין, זוג רמקולים אחד (2 ערוצים) וסאב (2 ערוצים)

בשביל לחבר גם קדמיים, גם אחוריים וגם סאב, אתה תצטרך עוד מגבר. (מומלץ מונובלוק בשביל הסאב)

בכל אופן, איזה רדיו דיסק יש לך?

לגבי הציוד עצמו. בתקציבים כאלה הייתי מחפש ציוד משומש. תמורה הרבה יותר גדולה לעומת המחיר.

חבר שלי חיבר הכל למגבר אחד, איך זה אפשרי? זה יכול לגרום לנזק ?

ולגבי השאלות שלי אם הציוד הזה טוב , מה דעתך ?

פורסם

זה סאב שטוח עם תיבה מקורית אני לא מכיר את הסאב הנ"ל ,אולי לך יש רשמים שאתה יכול לחלוק עם הפורום.

המגבר הוא מגבר בסיסי לא הכי איכותי שיש אבל אם זאת ברירת המחדל זה מה שיש ,ניתן לחבר סאב +2 זוגות רמקולים

בחיבור מקבילי 2 אום סטריאו במידה והמגבר תומך בחיבור הנ"ל ,וזה בדרך כלל מצויין על המגבר עצמו.

פורסם (נערך)
זה סאב שטוח עם תיבה מקורית אני לא מכיר את הסאב הנ"ל ,אולי לך יש רשמים שאתה יכול לחלוק עם הפורום.

המגבר הוא מגבר בסיסי לא הכי איכותי שיש אבל אם זאת ברירת המחדל זה מה שיש ,ניתן לחבר סאב +2 זוגות רמקולים

בחיבור מקבילי 2 אום סטריאו במידה והמגבר תומך בחיבור הנ"ל ,וזה בדרך כלל מצויין על המגבר עצמו.

מזה סאב שטוח?

ומה הכוונה חיבור מקבילי 2 אום סטריאו ? ואיך אני יכול לדעת שהוא תומך, מה צריך להיות כתוב?

ואיך יעבדו הקומפוננט moral tempo tow ways 6

והרמקולים 6X9 jbl gto938

על המגבר?

עריכה אחרונה על ידי moseri123
  • תוכן חדש...