Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג

falkor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בשלב החלפת רכב בליסינג.

אשמח להמלצות להחלטה בין האופציות המועטות שקיימות לי -

מאזדה 3 - active

מאזדה 3 - comfort - מצריך תוספת תשלום קלה השאלה אם כדאי.

אסטרה ברלינה - סדאן

אסטרה ברלינה - סטיישן

על שני הרכבים שמעתי דברים טובים, אסטרה כח ועוצמה, מאזדה איבזור מפנק.

תודה מראש

פורסם
פרט מה חשוב לך ברכב.

אם הפרטים שנתת תקבל רק טעם אישי של חברי הפורום וזה לא ייתן לך כלום..

שאלה טובה...

אני היום עם מאזדה 3, מאוד מרוצה מהרכב, זריז ונוח לנהג.

הדגם החדש מפתה בגלל הממשק המאובזר לנהג, מולטימדיה וכל הדברים שנוספו.

האסטרה פחות היתה רלוונטית בתחילה, אבל אני חושב שעם שני ילדים אולי נפח תא מטען וגודל הרכב מעלה את היתרון שלה על המאזדה.

בתור הנהג חשובה לי חווית נהיגה ונוחות באזור הנהג.

בתור תא משפחתי כמה שיותר מרחב פנימי ותא מטען.

פורסם

אם אלו שני הרכבים היחידים שאתה יכול לבחור אז אף בחירה לא תהיה מושלמת. המאזדה נותנת חווית נהג טובה ומודרנית יותר מהאסטרה, אבל היא קצת עגלתית בגרסת ה-1.5 ליטר וצפופה מהאסטרה. האסטרה חזקה יותר ובגרסת הסטיישן יש לה תא מטען ענק, אבל סביבת הנהג שלה מיושנת מאוד.

תבדוק אם אתה יכול לקבל בליסינג את גרסת ה-2.0 ליטרים של המאזדה. נראה לי שהיא תתאים לך יותר. חבר טוב שלי בדק ונדרש לתוספת של 300₪ בחודש לעומת ה-1.5 ליטר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם אלו שני הרכבים היחידים שאתה יכול לבחור אז אף בחירה לא תהיה מושלמת. המאזדה נותנת חווית נהג טובה ומודרנית יותר מהאסטרה, אבל היא קצת עגלתית בגרסת ה-1.5 ליטר וצפופה מהאסטרה. האסטרה חזקה יותר ובגרסת הסטיישן יש לה תא מטען ענק, אבל סביבת הנהג שלה מיושנת מאוד.

תבדוק אם אתה יכול לקבל בליסינג את גרסת ה-2.0 ליטרים של המאזדה. נראה לי שהיא תתאים לך יותר. חבר טוב שלי בדק ונדרש לתוספת של 300₪ בחודש לעומת ה-1.5 ליטר.

לצערי אין מבחר גדול יותר.

בדקתי את אופציית ה 2.0 ליטר וזה לא ממש הליך פשוט פה, לא נראה לי שיקרה.

סביבת הנהג של האסטרה אכן מיושנת וקצת מבאסת, אז הוסיפו מסך פשוט של מולטימדיה, אבל מרגיש ריק חוץ מזה

• תוכן חדש...