Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה לנטיס 2003 מנוע 2000,

יש לי רעשי נקישות מדוושת בלם בעת לחיצה, הנקישות מלוות במכות קלות כמו שקורה כשה ABS פועל.

התופעה קוראת רק כשאני עושה סיבוב במהירות גלישה, מורגש יותר כשהפניה היא ימינה.

ברצוני לציין שבנסיעה ישרה זה לא קורה.

כמו כן בדקו לי את הבלמים במוסך מורשה מאזדה והכל תקין מבחינת הברזלים.

מה יכולה להיות התקלה?

פורסם

כן הייתי במוסך מורשה של מאזדה מצאו שהברקסים האחוריים שחוקים, החליפו מה שנדרש בחלקים מקוריים, מקדימה הצלחות והרפידות תקינות. עשו נסיעה על הרכב והכל תקין מבחינתם. מנהל המוסך אמר לי במידה וזה חוזר אז כנראה הבעיה היא במגבר בלם. לצערי התופעה חזרה והיא מתרחשת בלחיצת ברקס כשההגה כולו מופנה ימינה או שמאלה ובמהירות נסיעה איטית, בנסיעה ישרה ואופקית הכל בסדר. אשמח לדעת לפני שאני ניגש שוב למוסך מה יכולים להיות האפשרויות לתקלה זו- האם זה באמת מגבר בלם? או שזה אוויר במערכת? או תקלה ב- ABS. מבקש ייעוץ, תודה.

פורסם

היה לרכב זדה לנטיס 1999 מנוע 1800. מערכת הבלימה זהה. לפעמים היו לי נקישות בזמן בלימה. לדעתי הבעיה היא במחשב של ה - ABS. צריך לבצע בדיקה פשוטה לשלילת תקלה במחשב ע"י ניתוק הצמה מהמחשב. ולבצע נסיעה ברכב. אם התקלה תיארתה ניפתרת אז הבעיה במחשב אם לא, צריך להמשיך לחפש.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חברים שלום אומנם עברו 4 חודשים והתקלה לא נעלמה. שמעתי בהצעתו של קודמי וניתקתי את המתח למערכת ABS והתופעה נעלמה, עכשיוו אני מרגיש בבלימה שהרכב קצת מחליק (נראה לי נורמאלי בבלימה פתאומית). בדקתי את החיישני המהירות ABS הקדמיים וקיימת התנגדות באחד 1430 ובשני 1391 אוהם האם אילו ערכים תקינים? כמו כן האם באמת ניתן לקבוע שמחשב ה- ABS גורם לתקלה? הייתי במוסך מורשה וזרקו לי כל מיני תאוריות של גורמים לתקלה, תכלס אף אחד לא מתחייב שתיפתר התקלה ואת הכסף אני אצטרך לשלם בכל מקרה. מבקש את עזרתכם.

פורסם

דוד שלי טיפל במאזדה 3 מהחברה שלו בזמנו במוסך "גשר" בכרמיאל. ידוע,שזה מוסך מורשה והתיקון עלול להיוןת יקר יותר אבל ברשות מוסך זה אני מאמין,שיש ציוד אבחון משוכלל יותר בהשוואה למוסכים אחרים שאינם מורשי היבואן.

אפשרות אחרת- מוסך סדן של מאזדה בעכו- עשינו שם טיפול/שניים למאזדה של אבי כשהייתה באחריות והיו בסדר גמור מקצועית וגם המחיר לא היה כזה נוראי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...