Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף עם נסועה של 200K - דעתכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי עם אבא שלי ביד 2, 10 מגרשי מכוניות

אני די נעול על גולף,מצאנו רק אחת -

יש לה מערכת בשווי לא קטן, צבע כחול מטאלי,ג'אנטים חמודים, שנת - 2001,האוטו נראה ממש חדש מבפנים

מבחוץ הוא גם נראה טוב, הבעיה שיש לא מעט שריטות אבל קטנות ממש יחסית - משהו שרואים מקרוב רק

אוטומט, 1.6 - 5 דלתות

רוצים עליו 17,000 אבל ברור שזה לא סופי ואפשר לרדת עוד

הבעיה ברכב ? הוא עשה 200,000 - ז"א כ-15,000 בשנה

זה אמור להדאיג אותי ? שמעתי מהרבה שזה לא טוב אבל לא קיבלתי סיבה, מצד שני המון הסבירו לי שזה סתם סטיגמה של ישראלים על קילומטרז'

הרכב לנהג צעיר-חדש ומדי פעם יהיה גם אצל אבא ולמשפחה לסופ"שים

פורסם

זה פחות או יותר אורך החיים של מנוע בנזין

כך שזה הזמן לצאת לפנסיה, ברור שיש כאלה שיחיו יותר אבל לא מפתיע אם יום אחד הולך מנוע או מכלול עיקרי או יקר.

מצד שני לפי המחיר כנראה מדובר ברכב משנות 2000 המוקדמות והמחיר בהתאם

כך שזה מה יש.

פורסם (נערך)

לא עדיף לחפש בורה במקום גולף? בדרך כלל פחות ק"מ, פחות ידיים ושמורות יותר.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
זה פחות או יותר אורך החיים של מנוע בנזין

כך שזה הזמן לצאת לפנסיה, ברור שיש כאלה שיחיו יותר אבל לא מפתיע אם יום אחד הולך מנוע או מכלול עיקרי או יקר.

מצד שני לפי המחיר כנראה מדובר ברכב משנות 2000 המוקדמות והמחיר בהתאם

כך שזה מה יש.

ספציפית מנוע 1.6 של הגולף?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המחיר פה הוא לא פקטור בכלל, הבעייה העיקרית שלך היא רכב בן 13 אוטומט עם 200 א' קילומטר, אם ברכב הולך גיר או מנוע אתה יכול לזרוק אותו לפח מכיוון שלא משתלם לטפל בו, בנוסף, כל חלק עיקרי שיהרס ישבית לך את הרכב . מחירי החלפים של הרכב שערורייתים בחסות הבריון צ'מפיון .

לסיכום: אם אתה יודע לטפל ברכב לבד לך על זה, אם לא , רד מהרכב הזה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מנוע עם 200 זה הרבה מאוד אבל הבעיה העיקרית בגולף דור 4 היא הגיר! אחרי 200 אלף אין לי ספק שהגיר דופק ומתחמם.

מניסיון אישי עם הרכב הנ"ל אל תתקרב

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא הרבה ולא נעליים. 15K בשנה זה פחות מהממוצע.

אם הרכב במצב טוב והוא מתאים לצרכים שלך, אין סיבה לא לקנות אותו במחיר ריאלי. החלקים אכן יקרים יותר ביחס לשאר משפחתיות, אבל אף אחד לא מכריח אותך לטפל אצל צ'מפיון.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא הרבה ולא נעליים. 15K בשנה זה פחות מהממוצע.

אם הרכב במצב טוב והוא מתאים לצרכים שלך, אין סיבה לא לקנות אותו במחיר ריאלי. החלקים אכן יקרים יותר ביחס לשאר משפחתיות, אבל אף אחד לא מכריח אותך לטפל אצל צ'מפיון.

תלוי במחיר.

רכב עם שנתון וקילומטראז כזה צפוי להוצאות תיקונים ויישור קו שאמורים להלקח בחשבון. 17K זה יותר מדי עבור הרכב.

• תוכן חדש...