Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

בשעה טובה הזמנתי רכב ושבוע הבא כבר שסביר שאקבלו

אני רוצה להחליף את המערכת שמגיעה עם הרכב ל 2din עם: מצלמת רוורס, GPS (יש מצב ל waze?), ו DVD כי אולי אתקין משענות על מסכים לילדים.

יש לי מספר שאלות:

1. יש דגם שניים מומלצים? אני מחפש bullet proof, כאלה שהוכיחו את עצמם כסוסי עבודה

2. יש מתקין מומלץ באיזור, תל אביב, רמת גן, בני ברק, פתח תקווה?

3. כמה צריך לעלות: מכשיר, מתאים לדש בורד, מתאם לשליטה מההגה, התקנה

4. מה נהוג? לקנות בארץ הכל? לקנות חלק בחו״ל ואת ההתקנה בארץ? בעיקרון אני בעד לקנות אצל מישהו אחד את הכל, לא יודע פשוט אם כולם מחזיקים מתאמים לכל סוגי הרכבים ומה ההפרשים בין הארץ לחו״ל

5. אני בטח משם אמשיך למערכת חביבה (קומפוננט וסאב) אז האיכות צריכה להיות סבירה +-

6. לא אמרתי אבל ברור: BT ויציאת USB/iphone שתתחבר לחיבורים של הרכב

7. קליטת רדיו - טובה! לא בא לי הנחות פה כי עכשיו אני סובל מזה.

8. מחיר - אני גמיש, אין לי מושג כזה דבר צריך לעלות, אני משער 4000 על הכל?

עריכה אחרונה על ידי iamdudi
פורסם

חיפוש קצר היה עונה לך על כל השאלות.

תבדוק את הדאבל דינים של פיוניר, אלו מבינהם שקיימת בהם אופציית appradio יציגו את מסך המארטפון ע"ג המכשיר (כמו waze למשל).

שליטה מההגה ע"י הוספת מתאם.

מחיר, באיביי יהיה ניתן למצוא כזה מכשיר בסביבות ה 2500 שקלים לאחר מיסים, חפש מכשירים מאירופה כיוון שבארה"ב נהוגה שיטת תדרים שונה ותהיה בעיה עם חלק מהתחנות בארץ.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...