Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת שקע USB

Guest EliorBanay
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בגלל ששקע המצת אצלי ברכב לא עובד,החלטתי להתקן שקע USB חיצוני,לכן הזמנתי dc to dc converter 12V to 5V

כמו בתמונה,הממיר מגיע עם חוט מינוס ופלוס ושתי שקעי USB ,חיברתי אותו לפלוס ולמינוי במערכת וזה לא עבד ולאחר מכן בדקתי אותו ישירות מהמצת והוא עדיין לא הטעין לי את האייפון.

מישהו אולי יכול להסביר לי מה עשיתי לא נכון?

כי בסופו של דבר ברגע שאני מדליק את הסוויץ הוא אמור לתת זרם וזה לא קרה לא ישירות מהמצבר ולא בחיווט.

תודה

פורסם

לאייפון אתה צריך שקע USB מתאים ולא אוניברסלי בגלל שהאייפון בודק 'לאן' הוא מחובר כלומר למטען שמתחבר לשקע 220V או לשקע USB.

תן קישור לרכישה.

איזה כייף לי :)

פורסם
לאייפון אתה צריך שקע USB מתאים ולא אוניברסלי בגלל שהאייפון בודק 'לאן' הוא מחובר כלומר למטען שמתחבר לשקע 220V או לשקע USB.

תן קישור לרכישה.

http://www.ebay.com/itm/DC-12V-to-5V-3A-15W-Dual-USB-output-Phone-Power-adapter-Charger-Converter-/400683066976

אם אני מבין נכון,הכבל של האייפון ידע לזהות שהוא מקבל 5 וולט ולא 220 ולכן הוא לא עבד?

ומה השוני בין הממיר שקניתי לבין מפצל אוניברסלי שכולל USB שמתחבר למצת כמו בכל הרכבים?

ובקיצור מה הפתרון ? :-D

תודה

פורסם

בשני המקרים הוא מקבל 5 וולט אבל בכדי לקבוע את קצב בטעינה הוא צריך לדעת לאן הוא מחובר.

מה שרכשת לא מתאים לטעינת אייפון.

איזה כייף לי :)

פורסם
בשני המקרים הוא מקבל 5 וולט אבל בכדי לקבוע את קצב בטעינה הוא צריך לדעת לאן הוא מחובר.

מה שרכשת לא מתאים לטעינת אייפון.

השימוש של הממיר הזה חוץ מלהיות מטען לאייפון או כל סלולרי אחר אמור בנוסף להיות מטען של מצלמת דרך שגם יתחבר אליו בחיבור USB במקום שקע למצת.

אז מה אני אמור לרכוש? שגם ישמש לי למצלמת דרך וגם לאייפון?

אשמח לקישור כלשהו

תודה רבה על התשובות דרך אגב.

• תוכן חדש...