Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פרויקט של פיאסטה, אחרי שסידרתי אותה מכנית פצצה, צבעתי ודאגתי להכל, החלטתי שבא לי פנים רכב בהיר. פירקתי את כל הפלסטיקים מבפנים. כולל הכל, ואני רוצה לצבוע אותם בלבן עכשיו, איך הכי טוב לעשות את זה? קניתי ספרי צבע לבן חלק וספרי לקה. ניסיתי לצבוע חלק אתמול, והוא יצא לבן עם גוון ורדרד, נראלי בגלל השחור שמתחת? צריך עוד שכבה? אולי כדי לצבוע קודם עם לקה ואז עם צבע ואז שוב עם לקה? שיתפס יותר טוב?

פורסם

בכדי לצבוע חלק פלסטיק או כל דבר אחר לצורך העניין, דרושה הכנה של החלק.

שיוף גס של החלק לצורך קבלת פני שטח מחוספסים.

יישום שכבת יסוד על החלק(+שיוף עדין)

יישום צבע.

יישום לקה.

שיוף פיניש.

פוליש ללקה.

אם תעלה את החלקים שאתה רוצה לצבוע ותצלם היטב את פני שטח הפלסטיק, אפשר יהיה לייעץ לך על תהליך מדוייק יותר.

צביעה בלקה>צבע>לקה, תעבוד בתנאי שהלקה הראשונים תתפס היטב על הפלסטיק.

במידה ותהליך הצביעה יהיה זריז ללא שלבי הכנה, כל הצביעה עלולה להסדק ולהתנפח בשמש.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

תודה על התשובה המפורטת :D

איזה צבע יסוד כדאי לקנות? קניתי צבע ספריי לעץ ולמתכת של יעקובי, המוכר אמר לי שזה טוב גם לפלסטיק.

פורסם

עבדתי בעבר עם חומרים שמגיעים בכמויות של כמה ליטרים וגלונים,לא ארחיב כי זה לא רלוונטי אליך.

מעולם לא עבדתי עם יסוד ולקה שמגיעים בפחית ולכן לא אוכל לייעץ לך על מוצר איכותי מפחית.

ליעקבי מוצרים איכותיים יותר ואיכותיים פחות,אם אתה סומך על המוכר לך על זה.

אישית, בשביל תוצאה ברמה גבוהה. הייתי עובר בכמה חנויות שמוכרות את המוצרים הרצויים.

משווה מחירים, רושם את שמות המוצרים ובודק מידע נוסף באינטרנט לפני קניה ותחילת העבודה.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אוקיי תודה רבה, יש לי עוד עבודה חוץ מזה בפרויקט, ואני סוגר את השבת הקרובה בבסיס. אז כנראה זה יהיה גמור רק בפסח, אני אעדכן אותכם ואעלה תמונות תודה רבה :D

• תוכן חדש...