Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני ממש צריכה רכב קטו, סופר מיני שכזה

התקציב שלי עד 67K

פיקנטו?

מיצובישי ספייסטאר, - קראתי עליה חוות דעת לא משהו

גם באתרים בחו"ל ( שם היא נקראית מיראג'..)

יונדאי I20 או מזדה 2 מהשנים 2010

או סוויפט שנת 2009 או 2010 אבל זה הצורה הישנה..

או אם יש משהו אחר שתוכלו להמליץ עליו..

בעיקרון אני נוסעת בערך 1500 קמ בחודש.. חלק מהזמן נוסעת מהמרכז למודיעין. סוג של עליה..

מאוד אשמח לשמוע המלצות כי אני הולכת לאיבוד..

אני יודעת שאני יכולה להוסיף עוד קצת כסף ולקנות משהו חדש מהמיני כמו פיקנטו או I10 - כדאי?

תודה,

אילרי

פורסם

את מחפשת ידנית או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם כי ובמידה ואין לך צורך בתא מטען גדול,רכב מיני כמו הפיקנט תהיה בחירה מעולה,היא מאובזרת,בטיחותית לדעתי מאוד תתאים לך.

בהפיקנטו גם מגיעה עם מנוע 1.25 שהוא די זריז בקטגוריית המיני כך שגם עליות לא יהיו בעיות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה הכוונה ״מידי פלסטיק״

פורסם

לפיאסטה איכות נסיעה מצוינת ביחס לקבוצת הסופרמיני, ובמיוחד בהשוואה למתחרות מהמזרח (יונדאי, קיה, ניסאן וכו').

איכות הגימור בפנים לא מרשימה לדעתי, הפלסטיקים מרגישים זולים ברובם.

החסרון הגדול הוא - בגרסא האוטומטית הרכב עגלה. הגיר מסרס את המנוע בצורה שלדעתי פוסלת את הרכב. הדבר מתבטא גם בצריכת דלק מאוד גבוהה (לפי kml.co.il מגיעים ל-11 ק"מ לליטר), יותר גבוהה ממשפחתיות 1.6 אוטומטיות.

לדעתי את יכולה לשקול את הרכבים הבאים:

1. סוזוקי SX4 וניסאן טידה האצ'בק - אמנם גדולות יותר, אבל חסכוניות יחסית (במיוחד הסוזוקי) ונעימות יחסית לנסיעה (הפיסאטה מעט נוחה יותר). ככל הנראה תדרשי לרדת לשנתון 2010. אבל, תקבלי רכב יפני - אמין יותר, סחיר ושומר על ערכו.

2. פיאט פונטו/בראבו - הגיר האוטומטי שלהם הוא רובוטי, אז אם תעשי נסיעה מבחן ותסתדרי עם העברות הילוכים לא חלקות, הרכבים מומלצים. היתרון הגדול: שוק גרוע שמתבטא במחיר רכישה נמוך.

פורסם

דווקא בין הסופר מיני יש לה חומרים נעימים,אתה ממש מגזים עם המנוע של הפיסאה, היא לא עגלה ובטח שהמנוע לא פוסל את הרכב.

פורסם

הפיאסטה בשנים שאת מחפשת מגיעה עם מנוע קצת חלש (1400) וצריכת דלק לא משהו, מצד שני היא מאוד נוחה ונעימה לנסיעה.

הסוויפט יכולה להיות פתרון מצוין - גם מבחינת אמינות, צריכת דלק ושמירת ערך - אבל היא סובלת מתא מטען פצפון.

הייתי שוקל גם את המזדה 2.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

נראה לי שהפיקנטו באמת יתאים לך- הוא ידידותי אמין וסך הכל באמת אחלה רכב

הוא גם היה השנה הרכב הכי נמכר ככה שאולי יהיה יותר קל למכור אותו בבוא העת.

לגבי הספייס סטאר- אני גם קראתי עליו ביקורות, בעיקר על כך שהוא קצת רועד, אבל מנסיוני- תבדקי בעצמך- אולי זה משהו שלא תשימי לב אליו

• תוכן חדש...