Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחי יש לי מגבר כמו שלך קיקר 650.4 ואני לא קיבלתי כזאת מנורה.

מה שכן - ברגע שהמגבר עובד אז נדלק כמו או אדום נאון יפה כזה מהסמל של המגבר

נכון באמצע המגבר יש כמו סמל קטן בצבע אדום שכתוב בתוכו KX650.4 קיצור הוא נדלק אז יכול להיות שאתה צריך לחבר שם את המנורה הזאת.

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

הנורה היא נורת ספאר לסמל המואר של המגבר!

שני הפיוזים הנוספים הם ספאר, אם מספר האמפרים שרשום עליהם שונה מהמקוריים אז הפיוזים האלו נועדו כדי להגן על המגבר בעומה נמוכה\גבוהה בהתאמה.

אם מספר האמפרים הנקוב הינו אותו המספר בכל ארבעת הפיוזים, אז אלו פשוט פיוזים ספאר.

ג'ניה

:king:

פורסם

למה שלא ישימו מלכתחילה פיוזים מקסימליים למגבר? לא הגיוני שיהיו ערכים שונים לפיוזים.

ןגם אם כן אז זה לא בשביל להתאים לעוצמה כי זה לא הגיוני בכלל.

פורסם

מחזק את דברי B.R זה בהחלט לא הגיוני.

בכל אופן, קשה לי להאמין שהערכים יהיו שונים, ואם מסיבה כל שהי הם שונים, יש אפשרות שהם לא נועדו למגבר כלל, אלה לכבל שלו. (ראיתי כבר מגבר שבא עם פיוז ובMANUAL, מספרים שהפיוז נועד לכבל שלו.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

איזה ערכים שונים? אתם לא רואים ששני הפיוזים שבניפרד 40 אמפר(אדומים) וגם אול שעל המגבר הם 40 אמפר(גם הם אדומים)וחוץ מזה בהתחלת הת'רד הוא אמר שכתוב עליהם 40 אמפר, איך הגעתם לערכים שונים? זה פיוזים ספייר

פורסם

אל הפיוזים עצמם לא כתוב כלום בכניסה במגבר כתוב ליד כל אחד 40A אבל באמת ניראלי שהם רק ספר

עחשיו בבקשה תעזרו לי, איך לטעון את הקבל אם הנורה?

• תוכן חדש...