Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים , עומדת בפני התלבטות לא קלה בין שתי דגמי הרכב :

מאזדה 3 דגם ספיריט עם המנוע החזק שלה

עם העיצוב הפנימי והאירופאי שלה שדומה מבפנים לאודי ובמוו.

או לטויוטה קורולה עם מנוע 1.6 עם העיצוב הדינמי שלה הכולל מרווח פנימי גדול יותר משל המאזדה .

מה אתם הייתם עושים? איזה רכב ?

( כמובן שמדובר בדגמי 2014)

פורסם

אם אתה נשוי עם ילדים - רכב מרווח יותר ונוח יותר למשפחה - הקורולה תהיה הבחירה העדיפה, קצת פחות כוח אבל הרבה יותר נוח.

אם אתה רווק - המאזדה בעיני תתאים יותר אלא אם כן אתה חושב שמה שירשים בחורה כאן יותר זה שאתה מראה מוכנות למשפחה ע"י בחירת הטויוטה :-D

אני בעד המאזדה אם אין כאן מעורבות של בוסטר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רומן, שני הרכבים ברמה גבוהה מאוד.

כמו שזה נראה, מאזדה 3 ספיריט עם מנוע 2.0 עדיפה כמעט בכל פרמטר מקורולה 1.6, מלבד נוחות נסיעה, קצת בטיחות ומחיר.

1. מה הצרכים שלך ומהם סדרי עדיפויות?

2. האם עשית נסיעת מבחן בדגמים הנ"ל?

פורסם

תודה לכם על התשובות הזריזות למרות שכן ידוע מה שנאמר רק חידדתם לי את הרעיון.

התשובות :

1.הצרכים שלי הם כמובן נוחות , מה שיש במזדה אבל בקורולה יותר ( מבחינת מקום )

חסכון בדלק , למרות שאני יודע שקורולה אוכלת פחות ,

ידוע לי שיש לקורו לה החדשה הרבה בעיות קטנות( חבר עובד במוסך טויוטה והוא אמר שמגיעים הרבה דגמי 2014 עם תקלות לא רציניות אבל הרבה ) מה שבמאזדה אין ( הרכב יפני ) .

2. לא , שבוע הבא גם עלה טויוטה וגם על המזדה 3.

בקיצור ? לכל אוטו יש את החסרונות וההתרונות שלו וזו הסיבה שקשה לבחור כי הם אחלה כלי רכב .

• תוכן חדש...