Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תודה לנחום קדמיאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנחום: בהצלחה בדרך החדשה, מגיעה לך מנוחה טובה, אחרי תקופה ארוכה של עשייה ונתינה.

אין ספק שהשארת נעלים גדולות למחליפך. הטבעת את חותמך בתחום האספנות בארץ והבאת

את המועדון למקום אחר.

למועדון: זה הזמן להתנער, להתמתח ולחשוב ברצינות על ניצול מומנט החלפת היו"ר על צעדים

ראויים למועדון בסדר גודל כזה ועל התאמת המועדון למציאות חדשה ומשתנה, חדשות לבקרים.

כמי שעומד מהצד שנים, אני יכול להצביע על הישגים וכשלים כאחד וישנן דרכים רבות להוביל את

המועדון הלאה למקום לו הוא ראוי.

לחברים: זה הזמן לשים את המחלקות בצד, להתאחד לגדול ולהוביל ביחד את המועדון לתקופה

חדשה.

רמז לעתיד: מועדון בסדר גודל כזה, לא יכול להרשות לעצמו לבצע שינוי מהותי על סמך הצבעה של

50 חברים. כל חבר חייב להשפיע ולהצביע, אם אני חבר במועדון כלשהו ואין לי את היכולת לומר את

דברי, או לנסות ולהוביל אפילו במעט לכיוון שאני חושב עליו פשוט חבל. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם (נערך)

נחום איש יקר, המון תודות על כל ההשקעה שלך ופועלך למען ציבור האספנים בישראל, תפקיד יו"ר מועדון החמש מאתגר אך יחד עם זאת כפוי טובה במקרים רבים, ביצעת תפקיד זה במשך תקופה ארוכה באופן מעולה וצנוע, הותרת נעליים גדולות.

אני רוצה להודות לך אישית על פועלך למען שיתוף הפעולה עם מועדון אלפא קלאסיק שהניב עבורנו פירות מתוקים.

תודה על הכל.

תודות לועד היוצא והמון בהצלחה לועד הנבחר.

ראובן בשם מועדון אלפא קלאסיק

לסיום קבל חיבוק חם ואוהב :-)

643928_112503525578412_1615051880_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי reuven

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

נחום

מועדון החמש חרת על דיגלו לבצע פעילוית למען הקהילה.

התנדבותך מרובת השנים בתפקיד יו"ר המועדון הינה בהחלט פעילות למען הקהילה והפעם קהילת אספני הרכב.

תודה רבה על המסירות והשקעת הזמן.

זמי זמר

פורסם
ההפך למנות את נחום לשר התחבורה...הרבה יותר אפקטיבי!

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם

חברים יקרים.

תודה מקרב לב על שנכתב ע"י החברים.(מרגש מאוד).

נפלה בידי הזכות לקחת חלק משמעותי בהובלת מועדון החמש ולהיות שותף מלא לשינויים משמעותיים בתחום האספנות.

תודה לכל חברי הועד, לרכזי הסניפים ולמתנדבים הרבים, לאורך השנים שעזרו לי, גם בים סוער, לנווט הספינה!

תודה לסמדר על העבודה המקצועית ומסירות ראויה להערכה.

בהצלחה להנהלה החדשה!

חשוב שנדע ,לתמוך, לבקר, להתווכח ולהתפייס.

שלכם

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

נחום,

אין מילים לתאר את תרומתך האדירה למועדון ולחברים בו, כל מה שנכתוב יתגמד אל מול תרומתך ופועלך במהלך השנים הרבות בהן שירתת את החברים כיו"ר המועדון.

אני רק אומר שנפלה בחלקי הזכות להיות חבר מועדון ה-5, ולהשתתף בישיבות הועד כנציג מועדון אלפא רומיאו, במהלך השנים בהם כיהנת כיו"ר המועדון.

אני בטוח שתמשיך להיות כאן לצידנו עוד שנים רבות.

בברכה.

שי ורד

פורסם

תודה נחום על תרומתך למועדון

על המנהיגות במשך שנים

ועל היחס האנושי שהענקת לכל אדם ואדם

בהערכה רבה

שלי

ויונה

ובהצלחה לוועד החדש

פורסם

נחום תודה רבה.

בהצלחה לוועד החדש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...