Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
די עצוב איך ערס מצליח רוכש רכב שככל הנראה מגשים לו חלום ילדות ורץ לספר לכל החברה ולנפנף בהצלחתו ובהונו אל מול כל עם ישראל.

קוראים לזה "שופוני יא אנס".

אני לא רואה את עידן עופר מציג את נכסיו קבל עם ועדה, ואני מניח כי יש לו קצת יותר במה להתפאר..

אז זה ככל הנראה האופי של הבנאדם, אז הוא לא צריך להתפלא או להתעצבן אם הוא מושך אש, הרי לזה הוא כיוון מלכתחילה.

די עצוב איך משתמש בפורום חושב שהוא יודע הכל וישר כותב כמה תגובות קנאיות על הערס הזה עם הרולס רויס,

אולי הוא שופוני, אבל גם התגובה שלך קצת שופוני, ישר הולך ומחפש מה רע באנשים שיש להם קצת יותר ממך.

גם תכונה ישראלית קלאסית, צרות-עין.

אה ובהקשר לשרשור, מאוד מפרגן לבחור שמייפה את כבישי ישראל המכוערים.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

alonjp, לגבי הסיפור עם הטויוטה, אני מניח שאתה מדבר על גיל שויד.

בכל אופן, מעבר לכך שזה לא עניינינו, זה בכלל לא משנה איזו מוזיקה הוא שומע באוטו.

אני אישית, אם הייתי רוכש רכב כזה במדינה שבה מדובר ברכב יחודי מאוד - לא הייתי מתראיין ומספר שאני "קורץ בפרארי עם עין ימין וברולס עם עין שמאל", אבל זה אני - אם כוס התה שלו היא כזו, שיהיה לו בכיף וימותו הקנאים.

בכל הסיפור הזה מעניין אותי נושא אחד, אני סמוך ובטוח שאדם רגיל מן הישוב לא יוכל לייבא רכב כאשר אין לו יבואן בישראל.

אני גם בטוח שאין בתקנות הנוכחיות סעיף המורה על יבוא של מהנדסים מוסמכים לתיקון הרכב פעם ב20,000 ק"מ - תקנו אותי אם אני טועה.

מה שקצת מעצבן, במידה וזה נכון, העובדה שאדם אחד מסוגל לכופף מערכת שלמה וממש להוסיף סעיף לתקנון כזה או אחר, של משרד ממשלתי - בגלל קשרים או כספים (לכאורה).

אם נניח הייתי רוצה לייבא טאטא נאנו לישראל, רכב ללא יבואן (אאל"ט, בכל אופן לצורך הדוגמה) - אין סיכוי שהיו מאשרים לי, לא משנה כמה תחנונים, בקשות, מסמכים וכו'.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

אני מניח שלא, מהסיבה שהם לא בחרו בדרך השופוני.

למה שופוני?

הבנאדם רכש רכב מאוד מיוחד ויחיד מסוגו בארץ, סבירות גבוהה שפנו אליו מהתקשורת כדי לסקר את הרכב, מה כל כך רע בזה?

ונניח והוא בחר להציג את הרכב בתקשורת כי זה הכיף שלו לשתף אחרים ברכב המיוחד שלו, מה רע בזה?

באופן אישי אני מעריך מאוד אנשים כמוהו שבנו אימפריה בזוג ידיים וגם יודעים להנות מהכסף שלהם ולא ״מתביישים״ ממה יגידו אחרים, כל הכבוד לו ושיהיה לו לבריאות, לבריאות, ושוב לבריאות ושיהנה מהרכב המיוחד הזה שלו (גם אם רולס רוייס זה לא הקטע שלי).

מפרגן לו בענק ומאחל לעצמי שאוכל להגיע ביושר לרווחה כלכלית כמו של מר שריקי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בכל הסיפור הזה מעניין אותי נושא אחד, אני סמוך ובטוח שאדם רגיל מן הישוב לא יוכל לייבא רכב כאשר אין לו יבואן בישראל.

אני גם בטוח שאין בתקנות הנוכחיות סעיף המורה על יבוא של מהנדסים מוסמכים לתיקון הרכב פעם ב20,000 ק"מ - תקנו אותי אם אני טועה.

מה שקצת מעצבן, במידה וזה נכון, העובדה שאדם אחד מסוגל לכופף מערכת שלמה וממש להוסיף סעיף לתקנון כזה או אחר, של משרד ממשלתי - בגלל קשרים או כספים (לכאורה).

אם נניח הייתי רוצה לייבא טאטא נאנו לישראל, רכב ללא יבואן (אאל"ט, בכל אופן לצורך הדוגמה) - אין סיכוי שהיו מאשרים לי, לא משנה כמה תחנונים, בקשות, מסמכים וכו'.

אני בספק שהסעיפים המיוחדים הוכנסו במיוחד עכשיו.

לידיעה היו בישראל כמה וכמה פרארי לפני שהיה ייבוא רשמי, למיטב זכרוני מיכאל לוי (הבעלים של סמל"ת, יבואנית פיאט) לא ביצע תיקונים בארץ אלא הרכב נשלח או שהובאו מכונאים לארץ. מצד שני אני לא זוכר שקראתי לגבי טיפולים שוטפים.

ככה שכבר היו בעבר מכוניות (לא במעמד אספנות), ללא יבואן כלל (פרארי לא יובאה אז) והגיעו עדיין לארץ, נכנסו, קיבלו מספר צהוב וכו'.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני בספק שהסעיפים המיוחדים הוכנסו במיוחד עכשיו.

לידיעה היו בישראל כמה וכמה פרארי לפני שהיה ייבוא רשמי, למיטב זכרוני מיכאל לוי (הבעלים של סמל"ת, יבואנית פיאט) לא ביצע תיקונים בארץ אלא הרכב נשלח או שהובאו מכונאים לארץ. מצד שני אני לא זוכר שקראתי לגבי טיפולים שוטפים.

ככה שכבר היו בעבר מכוניות (לא במעמד אספנות), ללא יבואן כלל (פרארי לא יובאה אז) והגיעו עדיין לארץ, נכנסו, קיבלו מספר צהוב וכו'.

נכון, אבל איפה התקנות האלה?

אם בנאדם רוצה לייבא למבורגיני הוריקן החדשה, הוא יכול לעשות זאת ? איפה בתקנות משרד התחבורה / משרד האוצר / משרד המכס / משרד השודדים יש הסדר לגבי רכבים ללא יבואן רשמי?

פורסם
בספק רב שהסכומים האלו נקיים לגמרי מלכלוך, אם אתם מבינים את כוונתי.

ולבחור שחוסך למשכנתא, חלק מההון הראשוני שלך יושב בחניה למטה. למה שלא תחזיק רכב זול יותר בתקופה כזו?

יפה שיש לך ספק רב. אתה מייצג בעיה מאוד גדולה ביחס של החברה הישראלית לכסף: מי שיש לו כסף תמיד נתפס כאשם באיזשהו מעשה נוכלות, שאחרת לא היה לו כסף.

די עצוב איך ערס מצליח רוכש רכב שככל הנראה מגשים לו חלום ילדות ורץ לספר לכל החברה ולנפנף בהצלחתו ובהונו אל מול כל עם ישראל.

קוראים לזה "שופוני יא אנס".

אני לא רואה את עידן עופר מציג את נכסיו קבל עם ועדה, ואני מניח כי יש לו קצת יותר במה להתפאר..

אז זה ככל הנראה האופי של הבנאדם, אז הוא לא צריך להתפלא או להתעצבן אם הוא מושך אש, הרי לזה הוא כיוון מלכתחילה.

הקנאה נוטפת מההודעה שלך. "ערס מצליח"? יש לך בעיה עם הצלחתו, אז אתה מוכרח לנסות לגמד אותה ע"י הצמדת "ערס" לבנאדם? הבנאדם עבד בשביל הכסף שלו - מה רע בכך שיקנה מכוניות יקרות, גם אם זה בשביל להשוויץ? כנראה אתה מעדיף שכולם יחיו בסגפנות כדי שבסוף הדרך הכסף ישמש לריפוד חלקת הקבר שלהם. הרי למה מלכתחילה לצבור כסף, אם אי אפשר לבזבז אותו על מה שרוצים?

אגב, ה"השווצה" הזו קיימת בכל מקום שיש בו בני אדם - ולא משנה אם זה אייפון, רכב חדש או חסה בהכשר מהודר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
די עצוב איך משתמש בפורום חושב שהוא יודע הכל וישר כותב כמה תגובות קנאיות על הערס הזה עם הרולס רויס,

אולי הוא שופוני, אבל גם התגובה שלך קצת שופוני, ישר הולך ומחפש מה רע באנשים שיש להם קצת יותר ממך.

גם תכונה ישראלית קלאסית, צרות-עין.

אה ובהקשר לשרשור, מאוד מפרגן לבחור שמייפה את כבישי ישראל המכוערים.

אני שמח שהעצבתי אותך, בשביל זה אני פה..

בכל מקרה, אין כאן שום צרות עין.

האמת שממש לא מעניין אותי איזה רכב יש לו, איזה אחוזה יש לו ואם יש או אין לו מטוס פרטי.

אני מסתפק במה שיש לי ומאושר מכל רגע, באמת שלא הייתי מתחלף איתו, לטוב ולרע.

פשוט מרגיז אותי יפי הנפש שמלינים כאן על הישראלי המכוער ולמה צריך להכנס לו לכיס (ומסתבר שאתה אחד מהם).

סה"כ אף אחד לא היה נכנס לו לכיס ומעביר ביקורת אם הוא לא היה מפרסם בראש חוצות את הרכישה שלו ועושה קרנבל שלם סביבה.

האם לשם זה הוא רכש את הרכב? יכול מאוד להיות שכן..

אז מה הפלא שיש כאלו שמעבירים עליו ביקורת.

ושלא תבין לא נכון, אני לא מעביר עליו ביקורת, שיעשה מה בראש שלו זה ממש לא מעניין אותי.

alonjp, לגבי הסיפור עם הטויוטה, אני מניח שאתה מדבר על גיל שויד.

בכל אופן, מעבר לכך שזה לא עניינינו, זה בכלל לא משנה איזו מוזיקה הוא שומע באוטו.

אני אישית, אם הייתי רוכש רכב כזה במדינה שבה מדובר ברכב יחודי מאוד - לא הייתי מתראיין ומספר שאני "קורץ בפרארי עם עין ימין וברולס עם עין שמאל", אבל זה אני - אם כוס התה שלו היא כזו, שיהיה לו בכיף וימותו הקנאים.

לא, לא מדובר על גיל שויד אלא על אחד שיודע לעשות שקשוקה ועובד אצל דוקטור שקשוקה.. :wink:

ואכן מעניינת הנקודה שהעלת.

לפני זמן מה התברר שבחצרו של הרב שקר כלשהו (לא זוכר את השם) מסתובב רכב פאר ייחודי שאין לו יבואן מקומי בארץ (מישהו זוכר את המקרה?)

אני זוכר איך כולם ירדו עליו שהוא ודומיו מושחטים ושהם הפעילו קומבינות במשרדי הממשלה וכופפו פקידים ולכן יש לשלוח את הרכב לעלעזל.

אני זוכר גם "שפתחו עיניים" על העובדה שיש לו הון לא קטן.

אז למה עליו מותר להעביר ביקורת ועל הערס שריקי (סתם, אין לי מושג אם הוא ערס, לא מכיר אותו...) אסור?!

כי הוא סה"כ דוס?

כי הוא חרדי ולא אמור להיות לו כסף? (את האימפריה שלו הוא הקים מ-0 לא פחות ממר שריקי)

פורסם

אני בטוח שאם אדון שריקי לא חושש לפרסם ברבים את רכבי היוקרה שלו ואחוזת הפאר שלו כנראה שאין לו מה לחשוש מגופי המיסוי השונים מ-2 סיבות:

1.הוא עובד נקי וישר.

2.יש לו רואה חשבון תותח שיודע לסדר את הספרים.

אם הוא בוחר באופציה הראשונה- אשרי הצדיק.

אם הוא בוחר באופציה השניה- אשרי רובין הוד, הוא דופק את מי שדופק אותו, סוג של מצווה ולכן עדיין צדיק.:lol:

פורסם (נערך)
יפה שיש לך ספק רב. אתה מייצג בעיה מאוד גדולה ביחס של החברה הישראלית לכסף: מי שיש לו כסף תמיד נתפס כאשם באיזשהו מעשה נוכלות, שאחרת לא היה לו כסף.

לא כל אחד, שהרי אז הייתי כותב "בספק מוחלט". מה לעשות, שכדי להגיע למצבור כזה של הון צריך לעקם - וזו מילה עדינה - את החוק והבירוקרטיה לא פעם ולא שניה. אני לא מכיר איש עסקים גדול אחד שלא היה אופורטוניסט, וכדי להיות אופורטוניסט אתה צריך להיות מוכן לדרוך ללא היסוס על החוק כשהוא עומד בינך לבין הזדמנות שנקרתה לדרכך.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם (נערך)
אני שמח שהעצבתי אותך, בשביל זה אני פה..

בכל מקרה, אין כאן שום צרות עין.

האמת שממש לא מעניין אותי איזה רכב יש לו, איזה אחוזה יש לו ואם יש או אין לו מטוס פרטי.

אני מסתפק במה שיש לי ומאושר מכל רגע, באמת שלא הייתי מתחלף איתו, לטוב ולרע.

פשוט מרגיז אותי יפי הנפש שמלינים כאן על הישראלי המכוער ולמה צריך להכנס לו לכיס (ומסתבר שאתה אחד מהם).

סה"כ אף אחד לא היה נכנס לו לכיס ומעביר ביקורת אם הוא לא היה מפרסם בראש חוצות את הרכישה שלו ועושה קרנבל שלם סביבה.

האם לשם זה הוא רכש את הרכב? יכול מאוד להיות שכן..

אז מה הפלא שיש כאלו שמעבירים עליו ביקורת.

ושלא תבין לא נכון, אני לא מעביר עליו ביקורת, שיעשה מה בראש שלו זה ממש לא מעניין אותי.

יפה נפש או לא, אני ממש לא נכנס לו לכיס, ולא אומר שהוא שופוני ולא מכנה אותוערס, ולא מראה שום סימן של קנאה (אולי כי אני לא קנאי?) אבל אתה לעומת זאת...

עריכה אחרונה על ידי Nad
פורסם

הקנאה נוטפת מההודעה שלך. "ערס מצליח"? יש לך בעיה עם הצלחתו, אז אתה מוכרח לנסות לגמד אותה ע"י הצמדת "ערס" לבנאדם? הבנאדם עבד בשביל הכסף שלו - מה רע בכך שיקנה מכוניות יקרות, גם אם זה בשביל להשוויץ? כנראה אתה מעדיף שכולם יחיו בסגפנות כדי שבסוף הדרך הכסף ישמש לריפוד חלקת הקבר שלהם. הרי למה מלכתחילה לצבור כסף, אם אי אפשר לבזבז אותו על מה שרוצים?

אגב, ה"השווצה" הזו קיימת בכל מקום שיש בו בני אדם - ולא משנה אם זה אייפון, רכב חדש או חסה בהכשר מהודר.

לא סגפנות, אך אני מעריך הרבה יותר אדם אשר חי יותר בצניעות ולא מבליט את הונו.

יש לא מעט עשירים בישראל אשר הונם עולה בעשרות ובמאות מונים על זה של הבחור הנידון.

על חלקם הגדול לא שמעת, אתה לא תדע בחיים באיזה רכב הם נוהגים, איפה הם גרים ומה יש להם בחשבון הבנק.

זה לא אומר שאין להם צעצועים, זה רק אומר שהם לא מחפשים להרשים בעזרתם את הציבור הרחב.

אותו ציבור שחלקו הגדול בקושי סוגר את החודש.

לגבי קנאה, עלית עלי..

האמת שלא הייתי מתנגד לנהוג מידי פעם בפרארי שלו (הרולס ממש לא עושה לי את זה) אך מכאן ועד לקנא בו?

אני משתדל להסתפק במה שיש לי, עם העובדה שלא תהיה לי פרארי בחיי השלמתי כבר מזמן.

פורסם

איך לא הבנתם עדיין, שהוא מחפש להיות קבלן יותר גדול באמצעות פרסום?

קיבל אייטם או שניים על זה שהוא רכש משהו שאין לאף אחד, מפה לשם אנשים מבינים את השווי שלו, מחר מחרתיים הוא מתחיל לבנות באזורים שווים בתל אביב ושות' ומשם הדרך קצרה יחסית להיות עוד קבלן גדול בישראל ובמיוחד בתקופה הזאת.

ייתכן והוא כבר בונה בתל אביב ועדיין לא שמענו עליו, אבל בקרוב נשמע הרבה..

בכל מקרה, כפי שראיתי באתר שלו, הוא מתמקד יותר באזור הנגב, כשמו כן הוא, ואם הוא יצליח להתשלט שם על האזור עם מחירים אטרקטיבים דרך הפרסום הזה, הרולס רויס הזאת הייתה אחת ההשקעות הכי טובות שלו.

לסיכום, ככה עובדים!!

יש לנו הרבה מה ללמוד מהבחור הזה.

Polo 2012

פורסם

יש לנו הרבה מה ללמוד מהבחור הזה.

+1 \ like

מובן שיש לו אינטרסים בהצגה הזו, אדם כזה יודע לכוון ולפגוע, גם אם חלק יקראו לו שחצן\ערס... בסופו של יום, אנחנו נוסעים על קורולות (כמשל) ומצקצקים בפורום באינטרנט והוא...

פורסם

הבעיה היא שבדרך הזולה אתה לא מתנייד ברולס רוייס או פרארי.

היה נראה לי מיותר להתייחס לפן ה״פרסומי״ של מר שריקי אבל מכיוון שכבר ציינו זאת אז רק אוסיף שאחת הדרכים לפרסם את עצמך ולגרום לאנשים להאמין במוצר\שירות שלך זה פשוט לשדר הצלחה.

שעון, נעליים, חליפה ממותגת, רכב, בית יפה- עושים את העבודה מצויין.

הבנאדם משדר הצלחה ביג טיים ועם זה קשה מאוד להתווכח.

• תוכן חדש...