Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
+1 \ like

מובן שיש לו אינטרסים בהצגה הזו, אדם כזה יודע לכוון ולפגוע, גם אם חלק יקראו לו שחצן\ערס... בסופו של יום, אנחנו נוסעים על קורולות (כמשל) ומצקצקים בפורום באינטרנט והוא...

מעדיף לנסוע בסוזוקי אלטו ולא להתחלף איתו ובשכמותו ...

איזהו עשיר השמח בחלקו .

הבן אדם סובל מרגשי נחיתות וזו הדרך שלו לחפות על כך .

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נכון, אבל איפה התקנות האלה?

אם בנאדם רוצה לייבא למבורגיני הוריקן החדשה, הוא יכול לעשות זאת ? איפה בתקנות משרד התחבורה / משרד האוצר / משרד המכס / משרד השודדים יש הסדר לגבי רכבים ללא יבואן רשמי?

ייתכן שאפשר למצוא אותן בתקנות התעבורה, ייתכן שהן בכלל תנאים של יבוא והגבלות של המכס.

סביר להניח גם שתצטרך להפקיד סכום כסף מסוים לתקופה של שנתיים כמדומני על מנת שלא תמכור את הרכב.

סביר להניח גם שתצטרך להביא אישור חתום ע"י למבורגיני העולמית ובה התחייבות להעלות צוות מכונאים על מטוס ולטפל בתקלה תוך X זמן.

ולאחר כל זה ייתכן שתתקל גם בהתנגדות מהיבואן של קונצרן VAG (הבעלים של למבורגיני), אם כי גם את זה ניתן לעקוף, זה פשוט עולה זמן וכסף, ולקבל אישורים מלמבורגיני העולמית זה לא משהו שזמין לאזרח הפשוט.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

צודק,

הוא עשיר ולכן צריך להתבייש בכך ועליו לקחת את הכסף איתו לקבר.

צניעות זו תכונה יפה, זה לא אומר שמי שנפשו חשקה בפרארי או רולס רוייס צריך להרגיש רע או חוסר נעימות.

לפני שבועיים הגיעו לפה קולגות מישראל (מהחברה שלי ומחברות אחרות מהענף) לצורך תערוכה וכחלק מהסלידה שלי מ״פתיחת העיניים״ שלצערי כל כך אופיינית ליותר מדי ישראלים החלטתי שאני מעדיף להגיע לתערוכה ברכבת במקום בנוחות של הרכב הפרטי שלי.

עכשיו זה לא שיש לי פאקינג פרארי או רכב יקר מאוד, יש לי רכב ששוויו דומה לעלות של פאביה בסיסית חדשה, אך ברוב עוונותיו הוא נושא בחזיתו את סמל הכוונת\כוכב.

לשמחתי אישתי אמרה לי שאני מטומטם, שהרי אין לי במה להתבייש, לא גנבתי דבר או חצי דבר מאחר והרווחתי את מעט כספי בהרבה זיעה.

אתה חושב שלא קיבלתי הערות ופתיחת עיניים כאילו אני מינימום בעלים של פגאני זונדה?

קיבלתי ועוד כמעט הרגשתי צורך להצטדק שזה רכב באמת זול למרות שזה מרצדס....

בחזרה לעשירים (כלכלית) אמיתיים, אין שום פסול בכך שהם נהנים מעושרם, להיפך, זה חלק מהדלק שלך להמשיך ולדחוף קדימה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני בטוח שאם אדון שריקי לא חושש לפרסם ברבים את רכבי היוקרה שלו ואחוזת הפאר שלו כנראה שאין לו מה לחשוש מגופי המיסוי השונים מ-2 סיבות:

1.הוא עובד נקי וישר.

2.יש לו רואה חשבון תותח שיודע לסדר את הספרים.

אם הוא בוחר באופציה הראשונה- אשרי הצדיק.

אם הוא בוחר באופציה השניה- אשרי רובין הוד, הוא דופק את מי שדופק אותו, סוג של מצווה ולכן עדיין צדיק.:lol:

ואם גם 1 וגם 2 לא עובד, איזה כיף שיש אבא מנכ"ל משרד ראש הממשלה במחוז הנגב? :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לגבי השאלה איך נתנו למישהו לייבא רכב כזה בלי יבואן ומוסך מורשה, היו כבר כמה תקדימים, והיו גם משפטים בנושא,

וברוב הפעמים השופט קבע, שמי שיכול לייבא רכב כזה, במחיר כזה, הוא בטוח ימצא את הדרך לתקן אותו, ובצורה הטובה

ביותר, ודיי קטל את עמדת המדינה על הפטרונות שגילתה כלפי אזרחיה.

לגבי מר שריקי, אני אומר שיהיה לו לבריאות, והלואי ויביא עוד 50 מכוניות מיוחדות לארץ, ושישמע בהן איזה סוג מוזיקה

שהוא רוצה. את הכסף הוא עשה, ולא אחרים, והוא זה שיכול לשמחתו לבחור איך לבזבז אותו. צנוע או לא, כמו שנכתב

כאן, בינתיים הוא נוסע בפרארי ואנחנו לא.

פורסם
^ יכול להיות שאתה צודק, אם כי יש דרכים זולות יותר והרבה יותר אפקטיביות לעשות זאת (ראה ענבל אור).

זאת לא חוכמה , לענבל אור יש שני יתרונות בולטים על מר שריקי ... :wink:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
ואם גם 1 וגם 2 לא עובד, איזה כיף שיש אבא מנכ"ל משרד ראש הממשלה במחוז הנגב? :wink:

האמת?

כיף גדול.

מי שמכיר אותי יודע שאני ישר פלס אבל גם בתור סרגל מהלך אני בעד רובין הודים שיודעים לדפוק בחזרה את המערכת שדופקת אותם.

אם המדינה נותנת שירותים ותשתיות איכותיות בתמורה לשותפות 50% בהכנסה של אזרחי ישראל- מילא.

בגלל שהיא לא נותנת תמורה בעד האגרה המאוד גבוהה- רובין הוד.

תגיד....היתרונות האלה שאתה מדבר עליהם, מוכרים לצורכי מס?

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

איזה באסה שדגמי רולס רויס החדשים באים לא עם המנוע הקלאסי שלהם V8 6.75 אלא מנוע במוו שהוגדל לגודל הזה. לבנטלי יש עדיין דגמים כמו המוזלין שבאה עם המנוע הזה - גם אני אוהב יותר את הצורה הקלאסית שלה שהיא שמרה על המסורת של רולס רויס מהשנים של קלאסיקה מודרנית.

אבל ברולס רויס אהבתי את הפיצ'ר של סמל שנכנס פנימה בחנייה.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מעדיף לנסוע בסוזוקי אלטו ולא להתחלף איתו ובשכמותו ...

איזהו עשיר השמח בחלקו .

הבן אדם סובל מרגשי נחיתות וזו הדרך שלו לחפות על כך .

אחח הקנאות הקנאות....

רגשי נחיתות אה?:2gunfire:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי התמונות גם למר שריקי יש שנים כאלה משלו.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אבל שלה לא שעירים, אני מקווה...! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אגב, אביו סמי ודודו יולי התחילו באמת מאפס ותראה לאיפה הם הגיעו.

אז על פי דבריך היה להם את כל הזכות להתרברב בהונם.

האם יש לך מושג וחצי מושג על נכסיהם והונם?

אני מניח שלא, מהסיבה שהם לא בחרו בדרך השופוני.

מנגד הם כן בחרו בדרך התרומה לציבור, ובזה הם דווקא כן התפארו (תרמו בין היתר סכומי עתק לדוגמה לבית החולים רמב"מ, למרכז הרפואי איכילוב, למרכז הבינתחומי הרצליה ולסוכנות היהודית).

יש כאן שתי גישות שונות.

סמי עופר הצטנע מבחינת ה"שופוני", אבל בתרומות שלו היה מן סוג של ראוותנות, עובדה שאפשר לראות מבנים על שמו בבית חולים ובאוניבסיטה, לרוב היו כל מיני טקסי תודה שפתחו את המבנים.

ממה שידוע לי שריקי גם תורם כסף לנזקקים, אבל רוב התרומות שלו הם בסתר וגם זה מעלה גדולה.

יש הרבה סיפורים על עשירים שחשבו שהם קמצנים, אבל אחרי המוות שלהם הסתבר שהם היו נדבנים גדולים, פשוט לא ידעו על התרומות שלהם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני די בטוח שאדם כזה שמרשה לעצמו להחשף ככה גם תורם לא מעט. וגם אם לא, רק המיסים שהוא תרם למדינה בקנית רכב אחד זה סכום שהרבה אנשים לא יתרמו בחיים שלמים..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...