Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני אקפיץ את השרשור הזה שוב כדי לראות אם יש עדכונים בהמלצת החברים על ראוטר אלחוטי.

היה לי ראוטר אדימקס בן הרבה שנים שעשה עבודה מעולה אך לאחרונה החליט לפרוש לפנסיה. עקב הניסיון המעולה עם המותג החליף אותו אדימקס אחר שעושה צרות - בעיקר מנתק לי את האינטרנט כל הזמן - ולא הצלחתי לגרום לו לעבוד כמו שצריך, כך שנראה לי שפשוט צריך לקנות חדש. אז מצד אחד יש לי ניסיון טוב עם האדימקס הקודם, והממשק שלהם מאוד נוח לי, מצד שני האדימקס השני פשוט עושה לי צרות, ולכן אני מתלבט אם להישאר עם המותג או לא, ואם כן - איזה דגם שלהם נחשב למוצלח.

הראוטר שאני מחפש הוא בטווח המחירים של 200 ש"ח +-, והשימוש בו הוא לאינטרנט סטאנדרטי (לא משתמשים בסטרימינג, משחקים אונליין, ושאר שימושים כבדים): קצת CF, קצת פורומים אחרים, קצת YNET, וקצת דברים שרצוי שהאישה לא תדע... אופציה נוספת שאני שוקל זה לקנות מבזק את הראוטר שהם מוכרים, אבל לא הצלחתי לקבל מהם מידע אמין לגביו.

האינטרנט שלי כרגע הוא 15 מגה, אבל כמובן שאשמח למשהו שיודע לתמוך גם במהירויות גבוהות יותר לצורך שדרוג עתידי.

קדימה, מומחי האינטרנט של הפורום, להתפקד!

תודה :-)

עריכה אחרונה על ידי Fazer
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני התאכזבתי קשות מאדימקס בשנה האחרונה - נתב חדש עשה הרבה צרות והתפגר לאחר כחצי שנה, זה שהחליפו לא היה יותר יציב והועבר לעמדת AP בעלית הגג. הנתב שלי כעת הוא TP-LINK שהחליף נתב קודם מאותה תוצרת שפעל יפה כ-4-5 שנים. צריך להוסיף שהרשת שלי הרבה יותר מורכבת מרשת ביתית סטנדרטית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
אני אקפיץ את השרשור הזה שוב כדי לראות אם יש עדכונים בהמלצת החברים על ראוטר אלחוטי.

היה לי ראוטר אדימקס בן הרבה שנים שעשה עבודה מעולה אך לאחרונה החליט לפרוש לפנסיה. עקב הניסיון המעולה עם המותג החליף אותו אדימקס אחר שעושה צרות - בעיקר מנתק לי את האינטרנט כל הזמן - ולא הצלחתי לגרום לו לעבוד כמו שצריך, כך שנראה לי שפשוט צריך לקנות חדש. אז מצד אחד יש לי ניסיון טוב עם האדימקס הקודם, והממשק שלהם מאוד נוח לי, מצד שני האדימקס השני פשוט עושה לי צרות, ולכן אני מתלבט אם להישאר עם המותג או לא, ואם כן - איזה דגם שלהם נחשב למוצלח.

הראוטר שאני מחפש הוא בטווח המחירים של 200 ש"ח +-, והשימוש בו הוא לאינטרנט סטאנדרטי (לא משתמשים בסטרימינג, משחקים אונליין, ושאר שימושים כבדים): קצת CF, קצת פורומים אחרים, קצת YNET, וקצת דברים שרצוי שהאישה לא תדע... אופציה נוספת שאני שוקל זה לקנות מבזק את הראוטר שהם מוכרים, אבל לא הצלחתי לקבל מהם מידע אמין לגביו.

האינטרנט שלי כרגע הוא 15 מגה, אבל כמובן שאשמח למשהו שיודע לתמוך גם במהירויות גבוהות יותר לצורך שדרוג עתידי.

קדימה, מומחי האינטרנט של הפורום, להתפקד!

תודה :-)

אם אתה מתכוון לעבור לadsl 40מגביט אז מבזק תקח את הdlink dual band מבזק הוא ראוטר משולב טוב יחסית לאלו שאפשר לקנות ב200₪~

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ממליץ בחום על RT-AC87U של ASUS, תומך ב11AC עם 4 סטרימים של MIMO. בנוסף לbeamforming שמשפר את הביצועים בRx עוד יותר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
ממליץ בחום על RT-AC87U של ASUS, תומך ב11AC עם 4 סטרימים של MIMO. בנוסף לbeamforming שמשפר את הביצועים בRx עוד יותר.

אכן הראוטרים שלהם מעולים :)

יש לי את ה AC68U ומחייך מהביצועים שלו כל הזמן.

הם יקרים אבל שווים כל שקל אם אתה צריך תקשורת סופר מהירה

קובי

:-)

פורסם (נערך)
אכן הראוטרים שלהם מעולים :)

יש לי את ה AC68U ומחייך מהביצועים שלו כל הזמן.

הם יקרים אבל שווים כל שקל אם אתה צריך תקשורת סופר מהירה

האסוסים מעולים בגלל שכל דור ראוטרים חדש שלהם תמיד מגיע עם צ'יפסט החדיש ביותר של Broadcom,

ולא צ'יפסט סיני/גאנרי כזה או אחר כמו ב TP-link/D-link/Edimax או כל צ'יקמוק זול אחר. :wink:

עוד יצרן משורה הראשונה זה NetGear, במיוחד ה 'R7000 'nighthock, אבל ממשק המשתמש והתמיכה בעדכונים לא טובים כמו באסוסים.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לי היה גם TP LINK 1043ND (בגירסה הישנה), אכלתי ממנו חרא בכפית. כל כמה ימים דרש ריסטרט. חייתי עם זה כי לא היה לי כוח להתעסק (היה עם קושחה הכי מעודכנת).

אחרי שנתיים של סבל הוא התחיל להתחרפן בכל פעם שחיברתי יותר מכבל LAN אחד, התקשרתי לבנדא, אחרי סשן דיבאג קצר בטלפון אישרו לי החלפה בחנות KSP הקרובה לביתי. באותו יום הלכתי לחנות, מסרתי את התקול וקיבלתי 1043 V2 חדש בקופסה.

כבר כמה חודשים שהוא עובד כמו נמר, בלי ריסטרטים ובלי בעיות. אז עקרונית נראה לי שאני יכול להמליץ עליו. לא יודע לגבי 8 מכשירים (אם לא מדובר על WIFI בלבד, אז יש לי יותר מ-8 מכשירים בסה"כ שמחוברים דרך ממירים של יס וסויץ').

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

שכחת לציין שהוא לא נמכר בארץ ועם תג מחיר קרוב ל 1500 שקל.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הייתי רוצה אסוס כמו שהומלץ פה. יש לי חבר שקנה Linksys 1900AC והדבר הזה פשוט מטורף.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)

מטורף? זה כלום לעומת ruckus

זה משהו שבאמת הייתי רוצה, כמעת כל אחד בסדרת ה zone-flex אוכל כל דבר אחר של כל חברה אחרת כולל סיסקו שמיסקו

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גרמת לי לחפש את המוצרים האלו. Ruckus נראים כמו פתרון למסודות, לא?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)

כן מה שמיוחד שהם שהם תומכים במאות משתמשים בו זמנית יש להם כאלו לoutdoor ודווקא השאר יכולים לתת פתרון טוב לקליטה ומהירות בבתים.

בנוסף יש את הzone director שהוא למעשה רכיב שמנהל את כל הap הפרוסים, כל ההגדרות נעשות דרכו בלבד

יכול להיות רלוונטי מ3 יחידות ומעלה.

יצא לי לעבוד איתו כשיש 5-6 ap פרוסים וזה תענוג, כל ההגדרות עושים פעם אחת דרכו והוא מפיץ אליהם כולל שידרוגי חומרה.

והוא גם מטייב את יכולת הwifi שלהם

לעניינינו, אם מישהוא רוצה wifi באמת טוב בדירה אז יחידה אחת כזו מכסה בכיף כמעת כל דירה כולל ממד.

2 יחידות מכסות בכיף קוטג/וילה קטנה כולל החצר/גינה

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

כיום אני עובד עם תשתית בזק, כשיש לי מודם-נתב d-link n600 dsl6850u.

כנתב אלחוטי אני ממש לא מרוצה ממנו.

אני עומד לעבור לתשתית הכבלים, מתכוון לוותר על ההצעה שלהם לנתב אלחוטי ולרכוש נתב בעצמי.

איזה נתב אלחוטי כדאי לרכוש כדי לקבל את היחס תמורה/מחיר ההולם ביותר?

פורסם

2 הביטים שלי

במגבלות קניה בארץ ה-TD-W9980 של tplink ,או ה- VMG1312 של ZyXEL .

לכל אחד יתרונות וחסרונות חפש מה מתאים לך יותר.

• תוכן חדש...