Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנמאס לי לעשות בוטים וריסטרט לראוטר שלי 1042 tplink

הדרישות - לא tplink

b-g-n

לפחות 2 אנטנות

לא מתקלקל, נתקע וכו׳

עובד חלק עם הרבה מכשירים (tplink משתגע באזור 8 )

רצוי גיגהביט

רצוי כניסת usb

מה אתם אומרים על Edimax BR-6478Gn?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להמליץ על ASUS RT N16

N עם 3 אנטנות, עובד אצלי מעולה עם WDS מופעל מול ה hotbox, תומך ב DDWRT

הבעיה היחידה שצריך להזמין מ EBAY כי לא נמכר בארץ

פורסם

אין מה לשבור את הראש, רק לינקסיס

זה שנכנס לך בתקציב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לפני שקופצים על לינקסיס ממליץ לקרוא ביקורות

הם כבר לא מה שהיו פעם עם wrt54gl האגדי, מאז הם עברו לסיסקו ובשנה האחרונה עברו לבלקין

פורסם

אני מרוצה מאוד מנתב EDIMAX.. הרבה שנים והרבה ביטים באויר.

בונוס הוא היבואן פיקוק שמספק תמיכה והדגרכה מעולה באתר שלהם ושרות מצויין (איזה שרות כבר צריך? ספק כח שביקש לפרוש לאשפה אחרי כמה שנים והוחלף מייד וללא עלות).

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

ממליץ לך להכנס לפורומים יעדויים בנושא.

בכל מקרה, לאחר התייעצות בפורומים כאלה הומלץ לי ללכת על tplink 1043nd.

רכשתי שניים כאלו כדי לכסות שטח אלחוטי רחב יותר וחיברתי בניהם. מרגע החיבור לא נגעתי בהם יותר כבר למעלה מחצי שנה. עובדים נהדר!

לראוטר הראשי מחוברים אקסבוקס וטלוויזיה חכמה, ממיר יס טוטאל ראוטר נוסף ומדפסת. בדרך כלל מחוברים אליו עוד כחמישה שישה סמארטפונים ומחשב נייד אחד.

לא מראה סימני עייפות עם כל המכשירים, הכל עובד נהדר ומקבל את המקסימום שיכול. מדהים. ממליץ בחום.

הראוטר מכיל 4 יציאות LAN במהירות 1 ג'יגה וחיבור WAN כמובן. בוסף נמצא גם חיבור USB 2.0 כמו שיבקשת.

החומרה שלו היא בין הטובות בשוק למרות גילו הנכבד.

לאחרונה יצא הנתב בגרסא משודרגת הנקראת V2, המכפילה את זיכרון הראם ל 64 עם מעבד טוב הרבה יותר וביצועים טובים מאוד על פי המבקרים.

נמכר בחנויות בסביבות 250 ש"ח ליחידה.

פורסם

מודה על התגובה - כמו שכתבתי יש לי ראוטר 1042 שלהם והבעיה הגדולה שלהם היא חוסר תמיכה במספר גבוה של מכשירים.

הבעיה הזו קיימת גם בגרסה 1043, אלא אם כן אתה מחליף את הפירמווייר.

פורסם
מודה על התגובה - כמו שכתבתי יש לי ראוטר 1042 שלהם והבעיה הגדולה שלהם היא חוסר תמיכה במספר גבוה של מכשירים.

הבעיה הזו קיימת גם בגרסה 1043, אלא אם כן אתה מחליף את הפירמווייר.

אפרופו פירמוור, ב 1042 אתה מעודכן ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אכן כן, אבל ל1042 אין פירמוייר תחליפי של ddwrt כמו ל1043, כך שאין לי מה לעשות חוץ מלהתעצבן עליו ולקנות חדש אחר (על טווח קליטה אין טענות המכשיר אכן משובח)

פורסם

אני נמצא עם הקושחה המקורית שעובדת מעולה ואני מקבל uptime ממוצע של מעל לחודש. אך תמיד קיימת האופציה להעביר לקושחה צד שלישי במידה ויש בעיות.

פורסם

כמה מכשירים אתה מתכנן לחבר?

במשרד בעבודה יש לי 814N (דגם חלש משמעותית מ-1043) שסוחב 12 מכשירים (חוטי ואלחוטי).

עם 1043nd v2 (חומרה חזקה בהרבה), לדעתי תוכל להגיע ל20+ מכשירים.

פורסם
אכן כן, אבל ל1042 אין פירמוייר תחליפי של ddwrt כמו ל1043, כך שאין לי מה לעשות חוץ מלהתעצבן עליו ולקנות חדש אחר (על טווח קליטה אין טענות המכשיר אכן משובח)

מתוך ניסיון עם דגם אחר לחלוטין של tplink, עשיתי עדכון פירמוור שלא תרם כלום עד לרגע שעשיתי load factory defaults אחרי שעשיתי את העדכון לפירמוור החדש. נסה לעדכן לגרסה החדשה ביותר (אם יש) ולאחר מכן את הנ״ל, ונסה לבדוק אם חל שינוי במצב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ שרשור מהאוב.

אחרי מרורים שאכלתי מנתב של tplink 1043ND (כולל שדרוג firmware, החלפה לfirmware של ddwrt) נרכש בתחילת השבוע נתב 11AC של edimax מדגם br6478ac.

פשוט עולם אחר בהשוואה לtplink. מאוד יציב, תומך בתקן ה11AC (רוחב הפס של 5 ג'יגה פנוי). סרטים מיוטיוב יורדים במהירות, הנתב לא נופל, טורנטים טסים.

יש גם חסרונות-עוצמת האות ב5 ג'יגה דועכת כשיש מכשולים, הנתב עצמו די יקר בחנויות (ממליץ לנסות ולקנות אצל היבואן הרשמי בכפר סבא ולדלג על פערי התיווך:wink:) ונדרש שקע usb3 פנוי במחשב הנייד ורכישה של דונגל 11AC בנפרד.

כרגע התדרים של 5 ג'יגה מוגבלים בארץ. אני מניח שכאשר הם ישתחררו אז היצרן יעדכן את הfirmware.

פורסם (נערך)

מודה לך על ההקפצה, וההמלצה :)

אני גם רוצה להעיף את הקקה שבזק סיפקו לי.

שתי שאלות,

הוא כולל מודם ADSL נכון? פשוט בחלק מהמקומות כתוב שכן, בחלק לא.

אני חייב את המתאם רשת אלחוטי של אדימקס כדי להשתמש בו? או שאני יכול להשתמש במתאם רשת שיש לי היום כבר בבית? (הכוונה לכרטיס רשת האלחוטי USB)

עריכה אחרונה על ידי Caveman

!AWDSOME

פורסם

באתר היצרן רשום שהוא תומך במודמים של ADSL. אצלי בבית הוא מחובר למודם של בזק (VDSL) ובו מוגדר החייגן לספק.

מבחינת המתאם האלחוטי-אם המתאם הקיים שלך תומך ב11AC (סביר להניח שלא), אז אין צורך לרכוש את המתאם הנוסף. אין טעם לרכוש ראוטר 11AC אם המתאם תומך רק בתקן N. זה המתאם שמתאים לראוטר.

• תוכן חדש...