Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסא נוח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

היום אני מחזיקה בהיונדאי אקסנט 2008. 1.400 סמ״ק. אני מאוד מרוצה מהרכב באופן כללי רק שמבחינת הגב- כבר אין לי גב. ניסיתי פתרונות שונים אך ללא הואיל. עוד בעיה מאוד מציקה היא שלא נוח לי בנהיגה גם כלפי המיקום של הרגליים והידיים, או אם מסתכלים מהצד השני- ההגה של המכונית. אולי זה בגלל שאני גבוהה? או שזה קשור לכיסא? לא משנה עד כמה הזזתי את הכיסא או עד כמה הרמתי את ההגה, תמיד אני מגיעה למצב שהרגלים שלי רחוקות מהדוושות או שאין לי מקום לברכיים.

גם הייתי רוצה מכונית עם תאוצה קצת יותר טובה מהאקסנט. שקלתי אקסנט 1.600 אבל עניין הכיסא ממש מפריע לי.

אני נוהגת בין עירוני, מן הסתם כדי שהרכב יהיה חסכני יחסית (לא יורדת מ1:14) ואמין. מעדיפה קוריאניות או יפניות (תגידו לי כשהגזמתי עם הדרישות).

יש לי תקציב של עד 60 אלף ש״ח ליד שניה, ואני לא אוהבת מכוניות קטנות.

יום טוב.

פורסם

ניצת ורד יקרה!

מאחר שיהיה לנו קצת קשה לדעת מה יהיה לך נוח.

תעשי טיול למגרש של חברת ליסינג שבי במבחר הדגמים שהם מציעים ואז אולי תדעי באיזה דגמים נוח לך לשבת, ותוכלי לצאת עם רשימה של דגמים שבאים בחשבון ואז אולי נוכל לעזור לך לבחור מהרשימה הזאת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ורד, מבחית נוחות אירופאיות נוחות יותר, מבחינת אמינות אסיאתיות אמינות יותר.

זה חוק השמיכה הקצרה. קשה לקבל את הכל ברכב אחד.

ממליץ לך לבחון פורד פיאסטה - מנוע אומנם חלש, אבל הרכב נוח למדי ודי מרווח מבפנים.

מה הגובה שלך? אם 180+, עדיף לך לשקול רכב משפחתי או גדול יותר, אם כי רכב כזה יהיה פחות חסכוני.

גיר ידני בא בחשבון?

בין יפניות, קורולה יחסית נוחה, די חזקה וחסכונית בגירסא עם גיר רובוטי (לא כולם מסתדרים עם זה, מניח שבתקציב שלך רק רכב עם גיר כזה יכנס משנתון סביר). הרכב הזה עונה על מרבית הדרישות שלך, גם מרווח משמעותית מאקסנט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום ותודה לכם על התגובות.

שינוי קל בתוכנית. רשמתי שהתקציב שלי הוא 60 אלף, האמת שהתכוונתי ל50 אלף, הפיאסטה כבר לא בתוקף הא? :)

צביפר אני לא עד כדי כך גבוהה. 1.68. לדעתי בנו את האקסנט ל1.60.

אני יכולה לנהוג רק על אוטומט. לגבי הגיר הרובוטי, נהגתי פעם באוטו כזה וזה לא היה לי בריא לבריאות הנפש.עניין השמיכה הקצרה מוכר לי מאוד מהקנייה הקודמת.

תגיד לגבי הפיאסטה יש מצב לקנות אחת בשנתון סביר ? 2010? תמיד רציתי אחת. אם אני קונה עכשיו רכב ללכת גג ארבע שנים אחורה נכון? נגיד ב2010 אני יכולה בכלל ללכת לליסנג ולהחליף בתקציב שלי?

פורסם (נערך)

נסי לכוון את הכיסא תנוחת ישיבה נכונה. לא הגיוני שאקסנט מיועדת לאנשים 1.60, אנשים עד 1.80 אמורים להרגיש סביר.

כאן יש מדריך: http://cars.walla.co.il/?w=/4703/1685751

בתקציב שלך את יכולה לרכוש פורד פוקוס פרטית 2009, היא מרווחת יותר מרכבי סופר מיני, נוחה יחסית. נכון שהמנוע לא חזק במיוחד, אבל זה אחל'ה רכב (נוח, בטיחותי). הנה לדוגמא דגם הצ'בק: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=12dfc1fcfe6e7d645e668f18174dbb30e93&Code=712d5ade95d9c3bfc9dfce8e6982b959

יש גם סדאן 2010 במחיר כזה (אם נכון מה שכתוב שם, היא אפילו יד ראשונה):

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCartrade.php?CatID=1&SubCatID=8&RecordID=59a9b1809b919a359f96ca5aecf3fde589d&Code=712d5ade95d9c3bfc9dfce8e6982b959

אין לי קשר למודעה, לא מכיר את הרכב ומוכר.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נהגתי באקסנט כזאת.

מדובר באחד המושבים הגרועים ביותר שרק קיימים.

ההמלצה לנסות ולשבת בכל מיני רכבים טובה.

לא רק רכבים אירופאים יהיו נוחים יותר.

אפילו סוזוקי סוויפט או מזדהה 2 יכאיבו פחות לגב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

vladclar, מניסיון עם מזדה 2 המושבים של דבר הזה קרש גיהוץ. ובכלל אני לא ממליץ על רכב הזה (מכיר אותו טוב כי סובל אותו מידי יות למשך כ200ק"מ).

פורסם

תנסי את האופציה של התאמת מושבים של רכב צרפתי ליונדאי שלך, אם את מרוצה מהרכב.

מושבים של צרפתיות מאוד נוחים.

מניסיון אישי ממליץ על מושבים של סיטרואן קסארה או רנו מגאן 2.

פורסם

לא ידעתי שאפשר להתאים מושבים.זה רעיון נחמד רק שהיום מחליפים מכונית כל ארבע שנים לערך. מאוד התרשמתי בעבר מניסאן טידה ישבתי בה וזה פשוט רכב מדהים. הייתם ממליצים?

פורסם

הטידה לא מדהימה, אני חושב שמבחוץ לפחות היא נראית נורא אבל זה עניין של טעם.

תא הנוסעים שלה נעים מאוד בצבעים הבהירים והיא אמינה למדי. את המושבים אני לא כל כך זוכר והיא קצת צרה, לא יהיה נוח ל-3 מאחורה. אבל אם את מסתדרת עם אקסנט אני מניח שלא תהיה בעיה.

יחידת הכוח שלה מאוד נעימה אבל ל-14 ק"מ לליטר קשה לי להאמין שתגיעי, למעשה קשה לי להאמין שאת מגיעה אליה עם אקסנט 1.4, המנוע הזה קצת קטן על האקסנט וכדי לקבל קצב נורמלי צריך ללחוץ קצת והגיר מגיב בהורדת הילוך מיידית והקפצה של סיבובי המנוע שלא תורמים לצריכת דלק נמוכה.

הפוקוס שהוצעה כאן גם אפשרות טובה, היא פחות חסכונית מהטידה אבל מאוד מרווחת ונוחה.

פורסם

ניסן טיידה אופציה טובה ומתאימה לדרישות האמינות, צריכת דלק וכוח.

אם המושב של טיידה יהיה לך נוח, אני כן ממליץ.

פוקוס גם יותר בזבזני וגם כבד, למרות שמדובר ברכב מעולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המושבים בקרוז לא רעים והיא נסחרת במחירי רצפה.

אבל חוץ מזה רכב לא משהו. (התבטאות שאינה מכובדת נערכה)

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אם ניסאן טיידה נוחה לך - זה בהחלט רכב סביר ודי חסכוני. אם לא תמצאי כזה בתקציב שלך במגרשי חברות הליסינג, לבטח תמצאי במגרשי קרסו טרייד אין - הטרייד-אין הרשמי של יבואן ניסאן.

זה המקום לציין שמכיוון שחלק ממערכות הבטיחות של הרכב נמצאות במושבים (כמו כריות אוויר צידיות למשל) החלפת מושבים קדמיים ברכב אינה מומלצת ויתכן שבמקרים מסויימים גם אינה חוקית.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
תנסי את האופציה של התאמת מושבים של רכב צרפתי ליונדאי שלך, אם את מרוצה מהרכב.

מושבים של צרפתיות מאוד נוחים.

מניסיון אישי ממליץ על מושבים של סיטרואן קסארה או רנו מגאן 2.

איך אפשר להתאים מושבים לרכב ? ( ניסאן אלמרה 2002 רק קידמיים )

פורסם

ככל שזכור לי באלמרה 2002 יש שתי כריות אוויר בלבד, כך שתיאורטית אפשר להחליף מושבים.

מעשית - ברכב כזה זה כנראה לא יהיה כלכלי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...