Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסא נוח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ככל שזכור לי באלמרה 2002 יש שתי כריות אוויר בלבד, כך שתיאורטית אפשר להחליף מושבים.

מעשית - ברכב כזה זה כנראה לא יהיה כלכלי.

כשמחליפם מושבים הם נעים על מסילה והכל כמו ברכב המקורי ?

פורסם

פיאסטה 2009-10 נכנסת בתקציב שלך בלי בעיה, והיא אכן נותנת איכות חיים של מכונית "גדולה יותר" מבחינת נוחות ואיכות.

היא קצת חלשה ולא הכי חסכונית יחסית לגודלה.

מתוך נהיגה במבחר מכוניות קוראניות של השנים האחרונות (פורטה, I20 וI30 דור ראשון שהיא הרלוונטית לגבייך) התרשמתי דיי לרעה מהמושבים שלהן.

נכון שהיום כבר יותר קשה לקטלג את המכוניות לפי המוצא שלהן כמו לפני 20 שנה, אך עדיין מסתמן שלרוב הצרפתיות מעט יותר טובות בתחום הנוחות, וכמשומשות בארץ גם זולות מאוד.

פורסם

מייק זו בדיוק הבעיה והסיבה שהצלחתי לחסוך. במקום כל ישראלי מצוי שכשהרכב שלו לא זז והוא בכל זאת לוחץ את הגז עד הסוף, אני מתאפקת, כי החיסכון הרי מתבטא ברגע שאתה מאיץ בקצב של הרכב, ולא בקצב שלך. בגלל זה קשה לך להאמין שאני עושה 1;14 באקסנט.

זו גם חלק מהסיבה שהכיסא לא נוח לי אני תמיד נשענת קדימה;) בתקווה שזה יאיץ יותר מהר.

אני חושבת שהטידה מתאימה לי. פורד פוקוס יותר מדיי כבדה בשבילי תודה על ההצעה בכל זאת.

פורסם
כשמחליפם מושבים הם נעים על מסילה והכל כמו ברכב המקורי ?

זה חלק מההתאמה. אני מסכים שהמושבים הקדמיים באלמרה הם לא החולייה החזקה ברכב וזאת בלשון המעטה, אך אינני חושב ששווה להתעסק בהחלפת המושבים

משהו כזה יכול לתת מענה לבעייתיות של המושבים בלי להחליף אותם :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זו גם חלק מהסיבה שהכיסא לא נוח לי אני תמיד נשענת קדימה;) בתקווה שזה יאיץ יותר מהר.

אני חושב שמכאן מתחילה הבעיה שלך

את ממש אבל ממש לא יושבת נכון.

• תוכן חדש...