Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי פלסטידיפ בצבע שחור מט שהזמנתי ליפני איזה חודשיים כבר, אך עד עכשיו לא יצא לי לעשות בו שימוש.

אני עדיין לא סגור בדיוק על איזה חלק או אזור ברכב כדי לי להשתמש בו, אשמח להצעות ודעות.

יכול להיות על מכסה של הדלק, או ידיות הרכב, או מראות.

או אפילו החלק העליון של הספויילר, אבל לא יודע אם ספרי פלסטידיפ אחד יספיק לכל החלק הזה.

תמונה כללית של הרכב:

1zmgi2t.jpgView Raw Image" height="755" width="1006.6666666666666">

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי, יש לי פלסטידיפ בצבע שחור מט שהזמנתי ליפני איזה חודשיים כבר, אך עד עכשיו לא יצא לי לעשות בו שימוש.

אני עדיין לא סגור בדיוק על איזה חלק או אזור ברכב כדי לי להשתמש בו, אשמח להצעות ודעות.

יכול להיות על מכסה של הדלק, או ידיות הרכב, או מראות.

או אפילו החלק העליון של הספויילר, אבל לא יודע אם ספרי פלסטידיפ אחד יספיק לכל החלק הזה.

תמונה כללית של הרכב:

1zmgi2t.jpgView Raw Image" height="755" width="1006.6666666666666">

ידיות מראות סמלים ועוד ישאר לך קצת.

אם זה רק ידיות והחלק העליון של הספויילר ואולי גם מראות יכנסו לך

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק את המראות.

ידיות ופתח תדלוק יראה לא קשור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דווקא ידיות יראו זול בשחור.

תצבע חלק מהפגוש הקדמי או משהו כזה כמו שעושים באיביזות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תצבע את המכסה דלק בשחור ואז שים סמלשל הונדה באמצע לטעמי .

חוץ מזה היא מושלמת בספוליר אולי גם אפשר להוסיף אבל בידיות ובמראות זה יראה פשוט

.

פורסם

לא מבין מה יש לך לצבוע שם בשחור, הרכב נראה נקי ואחיד בלבן הזה, ומאד הומוגני, כל צביעה בשחור תראה זול לדעתי.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אתה יכול לעשות משו שיהיה ממש מגניב, מהאזור של הגלגלים תעשה להבות ואז שניי פסים על הגג והמכסה מנועה ובשוליים שלהם תעשה צבע אדום.

פורסם

לדעתי ידיות יראו זול בשחור מט כי זה חלק מאוד קטן ולא תמיד ישימו לב שזה מט ואולי יראה רוב הזמן כמו סתם ידית פלסטיק, דווקא הידיות שלך נראות טוב בעיניי

הייתי במקומך שם על המכסה של הדלק, מראות וסמלים, וקונה עוד בשביל לעשות גם את הספויילר אם זה לא מספיק

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

לא הייתי עושה לה שום דבר מלבד להוסיף ידיות ניקל בלבד. גם ככה היא מושלמת :)

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם (נערך)

חלק מהתגובות הזויות יא יצורים :?

אני חושב באמת להשאיר את הכל ככה, ורק לצבוע את החלק המרכזי של הספויילר בפלסטידיפ שחור מט.

חשבתי לעשות שם קרבון, אבל אז אני יצטרך לפרק את כל הספויילר בשביל שזה יצא כמו שצריך.

הספויילר מורכב מחלקים, ועם פלסטידיפ אני יהיה יכול להגיע לחריצים גם בלי לפרק כלום.

הבעיה היא שאני ירצה להסיר את הפלסטידיפ במידה והוא התיישן, או שסתם אני ירצה מתישהו להוריד אותו

אז תיהיה לי בעיה להגיע לחריצים ולקלף אותו, שתבינו בידיוק למה אני מתכוון, ככה הספויילר מורכב מכמה חלקים.

LS069_06_Civic_Type-R_Spoiler6.JPG

LS069_06_Civic_Type-R_Spoiler9.jpg

829441289_409.jpg

עריכה:

רעיון, אני יכול לצבוע רק את החלק הסופי של הספויילר, לשים ניירות דבק מסביב ולצבוע רק את הפס מאחורה.

מה אתם אומרים יכול לצאת יפה ככה?

LS069_06_Civic_Type-R_Spoiler7.jpg

LS069_06_Civic_Type-R_Spoiler10.jpg

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם

תצבע א. החלק העליון

ואפשר לפרק אותו בלי לפרק את הספוילר ממש לא בעייה.

אני כבר עשיתי את זה לטובת פוליש לתא מטען

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...