Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החלפתי שני צמיגים אחוריים והפנצ'רמכר אמר לי שיש לי שחיקה בחלק הפנימי של הקדמיים.

הוא עשה בדיקה עם המכשיר (אין לי מושג איך קוראים לו) ואמר לי שצריך להחליף משולש.

למי שזה אומר משהו, הנה הנתונים שהודפסו (רק מה שיצא באדום):

התבדרות אופנים, קדמי שמאל: 2.1mm-

קסטר קדמי שמאל: 2,00

קדם מצטלב קדמי: 0,52

קמבר אחורי ימין: 1,52-

מה הנתונים האלה אומרים? האם הבעיה רצינית? כמה בערך עולה להחליף משולש?

תודה!

פורסם

מחירי משולש משתנים לפי סוג הרכב והאם הם מקוריים או תחליפיים.

זוית Camber שלילית היא הנטייה של הצמיג מן האנך כאשר חלקו התחתון פונה החוצה. ראה התרשים.

ייתכן שהצמיגאי ראה שיש שחיקה של הגומיות במשולש . מה זה משולש ראה כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?439286-%D7%94%D7%91%D7%93%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%9F-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%A9-%D7%A6%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%94-%D7%95%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97

wheel-camber.jpg

פורסם

לך למכון שיבצע כוון פרונט.

המכון יוכל לאמר אם מדובר על שחיקה של גומיות המשולשים, בעייה של כוון או מכה שעיקמה את המשולש.

פורסם

כניראה בוקסות משולשים שלך שחוקות וקרועות .

גש למוסך שיתנו מבט ניתן להחליף בוקסות ויתכן גם משולש עקום .

לא סיפור רציני .

תגיד מאיזה אזור אתה ואוכל להמליץ לך על מקום אם תרצה גם להחלפת בוקסות \ משולשים לפי הצורך וגם לכוון פרונט .

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

פורסם (נערך)

ירושלים.

חשוב לי גם להבין ממכם אם לפי הנתונים ששמתי (אין לי מושג מה הם אומרים) מדובר בבעיה חמורה.

עריכה אחרונה על ידי orengreen
פורסם

הבעיה אינה חמורה זה פשוט בלאי , שהרכב מאבד את הכוון זה יכול להיגרם מהרבה גורמים כמו משולש עקום ,בוקסות ( גומיות) משולשים ,חופש בתפוחי פרונט ונסיעה לאורך זמן עד שהתפוח גמור לגמרי. פשוט גש למוסך שיבדקו ויחליפו מה שנדרש ולאחר מכן תחליף זוג צמיגים קדימה ותעשה כוון פרונט.

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

• תוכן חדש...