Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 323 לנטיס 1999

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבתא של חברתי החליטה להחליף רכב ולמכור לנו את המאזדה שלה במחיר מוזל , פרטים על הרכב שנת 99 דגם 323 לאנטיס glx 1800

90 אלף קמ יד ראשונה וללא שריטה . עכשיו שאלתי היא כזאת : איך צריכת הדלק שלה והאם כל הבלאי אמור להגיע ב 20- 30 אלף קמ הבאים שאני מתכנן להחזיק אותה . מה הסחירות של הרכב למקרה שאני ארצה למכור אותה . אגב הוחלף ברכב 4 בולמים רדיאטור וצינורות הכל מקורי בחברה והרכב מטופל כל השנים במורשה מאזדה .

פורסם

צריכת הדלק = כ-10 ק"מ לליטר בממוצע בערך.

בלאי = בגיל הזה עניין של מזל. בכל מקרה רדיאטור ובולמים כבר החליפו אז הסיכון קטן יותר.

סחירות = יד נמוכה וק"מ נמוך בד"כ נסחרות לא רע.

בהצלחה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מאזדה זה רכב סחיר מאוד ובמידה שלמרות הק"מ הנמוך בוצעו טיפולים בזמן כמו:רצועת תזמון(כל חמש שנים),החלפת שמן גיר(כל60אלף)ולפחות טיפול שמנים כל שנה.

יש לך רכב שיחזיק מעמד,אבל שים לב שאפילו כשתרצה למכור אותו עם מד נסועה של 120אלף המקסימום שתקבל עליו לא יעובר את ה15אלף.

המאזדה צרכנית דלק יחסית גבוהה אל תצפה למעבר ל1:10.

פורסם

אבא שלי מכר אחת כזאת שנת 2000 עם 270 אלף קילומטר יד 1 ללא תאונות קשות ועם לקה מתקלפת במחיר מחירון תוך שעה.

אז לא חושב שתהיה לך בעיה למכור את האקזמפלר הזה בעתיד :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה רבה על התשובות. אגב הסבתא פחדה להתקע אז היא עשתה את כל הטיפולים לפני הזמן שחלילה לא תקרה פדיחה והיא תתקע איתו בכביש .

פורסם

לאבא יש את הדגם 1.6 משנת 2000, גם יד ראשונה אבל עם 135 אלף ק"מ. מאוד מרוצה מהרכב. מבחינת בלאי, עד היום הוא השקיע אפילו פחות ממה שאתה מתאר כאן. ככה שאני לא חושבת שיש מה לדאוג.

בקשר לצריכת דלק, בתוך ירושלים 1:10, משולב בערך 1:11.5 אבל מדובר במנועים שונים, ככה שאצלך הנתונים יהיו קצת שונים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני קניתי כזו לפני כמעט שנתיים, בדיוק אותו מודל, מנוע 1800, יד ראשונה מזוג מבוגר שטיפל בזמן ובמוסכי יבואן. הרכב היה אז עם כ120 אלף ק"מ (היום בערך 145 אלף).

הרדיאטור הוא נקודת תורפה, אז טוב שהיא החליפה. בשנתיים שהרכב אצלנו הוא עבר בעיקר טיפולים שוטפים, החליף 4 צמיגים לאחרונה (בלאי רגיל, הם היו כבר בני יותר מ-5 שנים), טיימינג ורצועת אביזרים (ביישור קו), ובולמים אחוריים שאחד מהם התחיל "לדפוק". בסה"כ רכב מאוד אמין לשנתו.

עם זאת, קחו בחשבון שהגיר בדור הזה של הלנטיס (99-2001) לא מצטיין באמינותו. הגיר אצלנו שופץ ביד הראשונה אחרי קצת יותר מ90 אלף ק"מ, וזה עלה לו יותר מ5000 שקל (במוסך יבואן). אני מניחה שאפשר לעשות שיפוץ במוסך מתמחה שיעלה פחות מזה, אבל זו הוצאה אפשרית.

מצד שני, בשנה הזו מעטים הרכבים שייתנו לכם את השקט הנפשי שהלאנטיס הספציפית הזו מציעה, וכל רכב אחר יהיה עם סימן שאלה הרבה יותר גדול מבחינת אמינות, אז בהחלט עדיף רכב שנקודת הפתיחה שלו טובה מלכתחילה, ובטח ובטח כזה שאתם מכירים את הבעלים שלו.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

תודה על השיתוף והעצות הטובות . ואני מקווה שאני לא אפול עם הגיר כי כבר אכלתי אותה בגיר בגולף 13 אלף שח וזה הספיק לי ..

פורסם

אם המחיר טוב אפשר להשתמש ברכב הזה עוד כמה שנים טובות, גם אם יהיה בו פה ושם קצת בלאי.

קח בחשבון שיש היום רכבים מאוד זולים לרכישה ואם אתה נוסע הרבה ולא זקוק לרכב משפחתי אוטומטי - אז יש סיכוי שבקיזוז הוצאות הדלק, יהיה עדיף לך לרכוש רכב מיני בן 3.

פורסם

אני לא מבין את התגובות ההססניות כאן, לפי מה שאתה מתאר מדובר ברכב אגדה, אין דברים כאלה. הדגם של ה 1800 מאוד מאוד מבוקש, חיפשתי הרבה זמן אחד כזה ולא מצאתי משהו במצב נורמלי. אתה מדבר על רכב מטופל, ללא שריטה, 90K ק"מ, תחטוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מוכן להמר שלא תיתקל בבעייה רצינית, בטח שלא בגיר.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

בתור בעלים של לאנטיס 99 1800 סמ"ק אוכל לומר שזה רכב פשוט. עושה את העבודה. אצלי הגיעה כבר 205 אק"מ. החלפתי מנוע ב145 בגלל התחממות.

כמו שכתבו לך, בדוק היטב את נושא הרדיאטור.

צריכה דלק שלי: 95% בין עירוני בדרך ההרית ברובה היא 12.5 קמ"ל. אחרי טיפול ותוסף הגעתי גם ל 13.5 קמ"ל. תלוי בעונה ובלחץ על הגז...

נתון נוסף וחשוב - בדגם הזה GLX בניגוד לאלו שנמכרו לליסינג יש 4 כריות אוויר. שנים במושבים הקדמיים. אסור לשים "גופיות". כמו כן צפה לאורגן אורות של הכריות אוויר בגלל החיישן שבמושב שליד הנהג. (2500 לחדש 400 למשומש)

בהצלחה.

פורסם

איך רואים שהאוטו קיבל את כל המחלות שאמרו כאן , אז ככה רדיאטור החליפו מקורי מהחברה 1600שח משהו כזה . ונכון לגבי המנורה של הכרית אויר שנדלקה .. אז אני מבין שאפשר למצוא את החיישן ב 400 שזה כבר מנחם אותי .. ויש לי שאלה לגבי הגג נפתח שכמעט ומעולם לא שומש האם זה יכול לגרום לבעיה במנגנון בעקבות חוסר שימוש ?

פורסם

הבעיה היותר גדולה בגג הנפתח הוא התיבשות של הגומיות.

ב400 ₪ זה לא החישן אלא כל המושב. ברוב הפירוקיות לא נותנים לבדוק לפני האם זה מאפס את התקלה.

חשוב לדעת, א"א לעבור טסט עם נורת כ"א מהבהבת.

פורסם

בלנטיס שלנו הסאנרוף משמש להכנסת אור בלבד, וכמעט אף פעם לא נפתח. לדעתי גם ביד הראשונה זה היה ככה. הוא עובד תקין לחלוטין ובמצב מצויין.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...