Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 323 לנטיס 1999

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

Murzilka זה ממש לא מדויק. מה שיש לכם הוא הלאנטיס GL (ללא ה X) שנמכר לליסינג בעיקר, עם כרית אוויר אחת. מניסיוני איתו זה רכב לא אמין כמצופה. ב 8 שנים ו 150 אלף ק"מ (בין עירוניים) נדפק ראדיטור, ראש מנוע (פעמיים) והגיר התחיל לעשות סימני התפגרות.

כשנמאס לי כבר ממנה החלפתי אותה במרצדס 98 עם 120 אלף ק"מ וב 5 שנים ו 100 אלף ק"מ שעברתי איתה היו לי פחות הוצאות על תקלות מאשר במאזדה:-D

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
פורסם
Murzilka זה ממש לא מדויק. מה שיש לכם הוא הלאנטיס GL (ללא ה X) שנמכר לליסינג בעיקר, עם כרית אוויר אחת. מניסיוני איתו זה רכב לא אמין כמצופה. ב 8 שנים ו 150 אלף ק"מ (בין עירוניים) נדפק ראדיטור, ראש מנוע (פעמיים) והגיר התחיל לעשות סימני התפגרות.

כשנמאס לי כבר ממנה החלפתי אותה במרצדס 98 עם 120 אלף ק"מ וב 5 שנים ו 100 אלף ק"מ שעברתי איתה היו לי פחות הוצאות על תקלות מאשר במאזדה:-D

פעם אחרונה שבדקתי זה היה glx (כן הוא הגיע גם ב1600) עם 4 כריות אוויר, abs, 4 חלונות חשמל עם נעילה מרכזית ומרימי שמשות, אבל בלי הגג הנפתח.

כמו שכתבתי יד ראשונה מדלק מוטורס, הגיע הביתה עם הניילונים ועדיין יד 00.

הרכב עבר 135 אלף ק"מ, רובם בתוך ירושלים, על בעיות רדיאטור/ראש מנוע/גיר אבא שלי לא שמע בחיים. כנראה שבגלל זה הם כל כך אוהבים את ברכב ועדיין לא מוכנים להפרד ממנו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

היוצא מן הכלל המוכיח את הכלל:lol:

בזמנו (לפני כ 15 שנה) חיפשנו GLX אך לא מצאנו, הלנטיס הממוצעת על הכביש הייתה GL ליסינג לשעבר.

פורסם

לא היה שום דגם של GL במאזדה הזו .

אתם מדברים על דגם LX ,שכיכב בציי הרכב ליסינג והשכרה למיניהם.

היה גם GLX ב-1600 אבל די מעטים היו בליסינג.

מנועי 1800 של הרכב הזה כמעט ולא היו בליסינג (אם כי שמעתי על כמה חתיכות בודדות שהיו) ,מנועי 2000 היו בעיקר פרטיות אבל לא הכי מוצלחות שיש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לנו הייתה 1600 GL יד 0 פרטית (הוצאנו חדשה מהחברה).

כשמכרנו אנשים בדקו אותנו בזכוכית מגדלת כי הם לא האמינו שהרכב פרטי. למיטב הבנתי שלנו הייתה בין הGL הפרטיות הבודדות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...