Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע פרטים לגבי ההחזקה של הרכב הזה, האם הוא אמין, מחירי טיפולים?

כל מידע שיש לכם על הרכב- גי'פ פורשה קאיין שנת 2006 3200 סמ"ק

אשמח לדעת.

פורסם

אל תיתן למחיר הקניה האטרקטיבי להטעות אותך.

תחזוקה / ביטוח והוצאות נלוות יהיו יקרות פי כמה מרכבים ״קונבנציונליים״ באותו מחיר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אתה יכול לפרט קצת יותר מה הכוונה לתחזוקה / הוצאות נלוות יקרות (אם אפשר קצת מספרים)

תודה :)

פורסם

ברכב הזה, הטיפולים יהיו יותר יקרים, החלקים יותר יקרים וגם המוסכים (לא כ"א יטפל ברכב כזה מה שידרוש רמת מומחיות מסויימת וגבוהה יותר).

תקלות בלתי צפויות כנ"ל.

ממליץ לך לברר עם מוסך מורשה יבואן (אם בכלל יש כאלה שאינם מורשי יבואן שמטפלים בפורשה...?) מהי עלות טיפול לרכב כזה ובמה זה כרוך כספית (שעות עבודה) + חלקים.

האם בדקת כמה עולה לבטח (מקיף + חובה) אותך כנהג ברכב כזה ?

alfa 156 2.5.

פורסם

עליות אחזקה של רכב נגזרות ממחיר הרכב כשהיה חדש. קאיין חדש בזמנו עלה כמה מאות אלפי שקלים עד כמליון בערך (תלוי באבזור ובתוספות). נסה לדמיין את עלות האחזקה של הרכב, מחירי חלפים וכו'. בניגוד למותגים סטנדרטים ונפוצים בהם כל מוסך כמעט יכול לטפל הרכב הנ"ל יחודי בהרבה וככל הנראה גם אין ממש שוק של חלפים תחליפיים ותאלץ להשתמש בחלפים מקוריים.

זה מותג יוקרה על כל המשתמע מכך אם אתה נכנס לרכב כזה ומסתכל על עליות אחזקה כנראה שזה לא בשבילך דלג הלאה.

פורסם

האחזקה היא החלק הכואב ברכב הזה אם אתה מתכוןן לטפל בו לפי הספר. החלפת ברקסים לבדה יכולה להגיע ל15,000 ש"ח בקלות. בדוק במוסך המרכזי בפ"ת

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפני שאתה ממהר להבהל, אולי כדאי שתספר לנו איזה רכבים היו בבעלותך בעבר, זה יתן נקודת התייחסות טובה יותר שכן אולי התנסית בעבר באחזקת רכב יוקרה אחר ואז בעצם האחזקה של הקאיין לא תיהיה כל כך "מפחידה" עבורך.

אגב, אני לא מסכים עם ההנחה הרווחת שברכישת רכב שהוא מותג יוקרה "אסור" להסתכל על עלויות צריכת דלק או עלויות אחזקה, זה שבנאדם אמיד כלכלית לא אומר שהוא רוצה לשפוך את כספו ללא צורך (להיפך, רוב האנשים שהפכו לעשירים כנראה יבחנו את הדברים האלה יותר לעומק).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מי קונה חלפים ישירות מפורשה?

וגם אז זה לא אינדיקציה, אם הבחור החזיק בעבר סדרה 7 (סתם לדוגמא) אז לא תיהיה לו קפיצה משמעותית באחזקה.

הקאיין גם ממש לא נוראי מבחינת אמינות מנסיון שלי שכמעט רכשתי אחת ומניסיון של 2 חברים שמחזיקים קאיינים (אחד עם טורבו והשני S).

לכן אני שוב אומר, לפני שממהרים להבהיל ממחירי החלפים, רצוי להבין איזה רכבים היו ברשות פותח השירשור בעבר.

האם זה הולך להיות רכב ראשון\יחיד או שיש עוד רכב?

כשזה רכב שני הוא יכול להיות זול משמעותית לאחזקה כיוון שאין בעיה להמתין ולרכוש את החלפים מחו״ל, הם זולים שם משמעותית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא היה לי רכב יוקרה בעבר. כרגע אני נוהג בלאון FR שנת 2014

אני מתאר לעצמי שההחזקה לא תהיה זולה אבל אני רוצה את הרכב כמשני לא עיקרי.

פורסם

דווקא חלקים אין בעיה להשיג אם אתה מתעקש. ככל רכב יוקרה גרמני אחר, יש מבחר רציני של חלקים בארה"ב, מלא חנויות שמתמחות בכך וכו'.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...