Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מזה כשבוע שאני נמצא בתוך פרויקט מציאת האלפא הראשונה שלי, במקרה שלי (הן ברמת התקציב והן ברמת החיבור האישי) אנחנו מדברים על ה-MITO. אני בחור צעיר בגיל (23) אך עם לא מעט "ניסיון" מוטורי, כאשר עד היום היו לי מגוון רחב ואפילו קצת מוזר ולא בהכרח "קשור" של מכוניות. הייתה לי כבר בימר 320 קופה, מרצדס SLK200, מאזדה MX-5 NC, פיג'ו 206 CC (כן, אמרתי שהרשימה מוזרה), AUDI A3 2.0 ועוד. הסיבה שאני מציין את כל המכוניות הללו היא לא להראות מה יש לי, אלא בכדי להראות שהטעם שלי משתנה כמו עונות השנה, ואני לא חושב שעד היום מצאתי את "האחת" (להוציא את המיאטה שבכיף הייתי חוזר אליה היום אם לא היו שיקולי תקציב ופרקטיות).

לעניין - לאחר קריאה בפורום IAROC, מבחני דרכים וגם לא מעט חיפושים במגרשי רכבים הבנתי שה-MITO יכולה להיות שילוב מעניין בין הדברים שאני מחפש ברכב הבא שלי, שהם בעיקר עלויות אחזקה שפויות, מחיר קנייה אטרקטיבי (יחסית) ובעיקר תמורה גבוהה למחיר. אה, וכמובן איטלקיה, כזו עוד לא הייתה לי.

יש לי לא מעט פחדים וחששות, חלקם נובעים מהסיפורים שאני מניח שכולכם כבר שמעתם, "אלפא לא אמינה" , "אין לאוטו שוק" , "אי אפשר להיפטר ממנה אח"כ" וכדומה. הייתי שמח לקבל קצת נתונים שישפכו אור לגבי הסוגיות הבאות:

אמינות ותחזוקה שוטפת - מבחינת תקציב, נראה שאוכל להרשות לעצמי רכישה של רכב מודל 2009-2010, תלוי במצב הרכב ובמנוע. מניח שאת גרסת ה150כ"ס אוכל להרשות לעצמי רק אם אתפשר בשנתון. האם מישהו יכול לשפוך קצת אור לגבי אמינות הרכב, עלויות תחזוקה שוטפות, ביטוחים וכו'?

ההבדל בין גרסאות- כרגע על הפרק עומדת האפשרות הכלכלית ל-120 כ"ס שנת 2010 או 155 כ"ס שנת 2009. שתיהן ידניות. מישהו יכול לספר לי קצת על ההבדלים בין הרכבים, ובעיקר, האם יש הבדלים משמעותיים בתצרוכת הדלק בנסיעה מנהלתית?

סחירות - נקודה מאוד חשובה. תמיד אומרים שאלפא לא נמכרות במחירון , מה שנכון - קפיצה אחת לאוטודיל תחשוף 159 ב-20% מתחת למחירון מבלי אפילו להיכנס למשא ומתן. איפה עומדת המיטו? אני מבין שזה אינדבדואלי לכל רכב בפני עצמו וכי אין נוסחה גורפת, אבל מה השוק פחות או יותר מכתיב? האם מחירון זה דבר מקובל?לא רוצה לעשות עסקה, ולגלות ש"נדפקתי" ביום מכירת הרכב (כבר עשיתי טעות בעבר ששילמתי מחירון משוקלל על גרמניה.. שניסתי למכור אותה במחירון משוקלל זה לקח לי חצי שנה, וגם אותה בסוף מכרתי בקצת פחות ממחירון אחרי שהבנתי שזה לא אפשרי)

ובכלל- אשמח לשמוע קצת פרטים, מה כדאי לבדוק לפני שקונים, מחלות ודברים שמהם צריך להזהר וכו'...

פרסמתי את ההודעה במקביל גם בפורום - IAROC, אז אין צורך להפנות אותי גם לשם. תודה.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...