Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 97'-00' , 1.6 או 1.4 ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר כמה חודשים מחפש רכב מהסוג הזה עם מנוע 1.4 ידני אבל כל הזמן רואה מציאות עם מנוע 1.6 ידני .

מבעלי הנסיון עד כמה ה1.4 עדיף או ש1.6 עדיף ?

צריכת דלק ממה שראיתי (קילומטר לליטר) לא הבדל גדול אבל אם מישהו חושב אחרת אשמח לשמוע את דעתו , יותר מעניין אותי עלות חלקים ותחזוקה כללית?

תודה.

פורסם

צריכת הדלק תהיה סבירה+, גבוהה מצריכה של מתחרות אחרות אבל לא משהו משמעותי בכלל..

אחזקה תהיה יקרה זה נכון, חלפים גרמניים זה לא זול

אם אתה מסוגל להחזיק רכב כזה אפילו בדנתון די נמוך אין בעיה הכלל הרכב מעולה.

אולי האמינות שלו בדנים האלה לא מעולה כמו היפניות

Using Tapatalk

פורסם

הרכב די זריז,יצא לי נסוע על כזה רכב,היינו 4 אנשים,והרכב האיץ בצורה ממש טובה,המושבים רכבים,מרגיש טוב בנסיעה,אם אתה מחפש רכב זריז הוא אופציה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
צריכת הדלק תהיה סבירה+, גבוהה מצריכה של מתחרות אחרות אבל לא משהו משמעותי בכלל..

אחזקה תהיה יקרה זה נכון, חלפים גרמניים זה לא זול

אם אתה מסוגל להחזיק רכב כזה אפילו בדנתון די נמוך אין בעיה הכלל הרכב מעולה.

אולי האמינות שלו בדנים האלה לא מעולה כמו היפניות

הבעיה שבשנים האלו היפניות לא משהו בכלל, האמינות כן, צריכת דלק כן אבל נוחות נסיעה ממש לא.

פורסם
הרכב די זריז,יצא לי נסוע על כזה רכב,היינו 4 אנשים,והרכב האיץ בצורה ממש טובה,המושבים רכבים,מרגיש טוב בנסיעה,אם אתה מחפש רכב זריז הוא אופציה טובה.

על איזה מנוע נסעת? 1.4/ 1.6?

כי זאת בעצם ההתלבטות שלי, להתעקש לחפש 1.4 או ש1.6 יהיה בסדר מבחינת אמינות ועלות טיפולים.

פורסם

אתה צודק, בשנים האלה האמינות היא גם חשובה מבחינתי... אבל גם הצריכת דלק והנוחות נסיעה יהיו גורם מכריע

תחליט מה שטוב לך אוטו מעולה.

Using Tapatalk

• תוכן חדש...