Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבי עד 150אש״ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו כשנמכרה השירוקו ישנן הרבה התלבטויות, חדש או יד שניה, ספורט hardcore או ספורט פרימיום, הנעה קדמית, אחורית או בכלל כפולה?

מה שבטוח - ידני.

האופציות הברורות מאליו:

GTI mk6 2010-2012

Audi S3 2008-2010

אך את שתי אלו קשה למצוא שמורות בשוק היד השניה.

יש גם איזה עקצוץ ל500 אבארת׳ שמסרב להפסיק.

הקורסה נפסלה בגלל אבזור, מחיר שמרגיש לי יחסית גבוהה, אבזור שלא סיפק אותי ודגם חדש שיוכרז בקרוב.

מיאטה כרגע פסולה בגלל קושי במציאת ביטוח לנהג צעיר (עלול לפסול גם את הS3).

אני מפספס משהו?

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

אם אתה נעול על ידני, קופרה יותר קל למצוא מאשר GTI או S3.

ביטוח צעיר למיאטה NC אכן בעייתי, ביטוח ל GTI כמעט 10K ש"ח ולאודי 12K ש"ח.

אם אתה לא צריך רכב פרקטי ה 500 נשמעת יותר מגניבה מאשר האודי או הגולף, אבל לא נהגתי עליה.

במסגרת התקציב אפשר גם למצוא מגאן RS מהדור האחרון.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני מתלבט בנוגע לאבארת׳ הרבה זמן, כל פעם שאני רואה אחת הכביש יותר נכון, כנראה אני צריך לעשות נסיעת מבחן קצת ארוכה יותר אבל אני מפחד שהרצון לקנות אותו יתמוסס תוך מספר חודשים בודדים אחרי קנייתו.

אבדוק את אופציית המגאן RS, תודה

פורסם

כדאי להתאמץ קצת במידה ויש יכולת ולקחת את הפיאסטה ST .

רכב חדש 0 ק"מ עם יכולות מרשימות למדי.

תוכל לקרוא מבחני דרך ולהתרשם.בכל אופן אנו מייבאים רכב מסוג זה ביבוא סדיר עם אחריות יצרן.

פורסם

לא, לא כדאי להתאמץ.

לרכוש רכב מיבואן סדיר שלא מציע לך מבחן דרך אלא קריאת מבחנים - זו בדיחה.

ברכב ספורטיבי שמטרתו הנאה מנהיגה, בדיחה היא על חשבונך.

היבוא הסדיר הוא בכמות קטנה, מה שעשוי להשליך על סחירות הדגם ונגישות החלפים בעתיד. להזכירך, זו לא פרארי המתייחדת גם מעצם נדירותה.

אחריות יצרן ניתנת ע"י מי? כמדומני דלק מוטורס? האם האחריות יש רק אלמנט פורמאלי או גם אלמנט של רצון טוב? איזה אינטרס יש לדלק מוטורס לרצון טוב במקרה זה?

אז מבחן דרך? לך לקרוא. אחריות? לך לחברה? חלפים? יהיה בסדר. סחירות? יהיה בסדר. מה המחיר? תבוא ונדבר, יהיה בסדר.

לא הצלחתי להבין כיצד יבואן קטן שחוסך בפרסום, בהוצאות אחזקה, ברכבי מבחן ועוד ועוד מוכר רכב במחיר מלא. סליחה, לא מחיר מלא- מחיר לא ידוע.

אני ממליץ על כל רכב חדש עם תחושה של חדש , אחריות ויתרונות של חדש. לחלופין אני ממליץ על כל רכב משומש שחווה שחיקת מחיר מסוימת ולכן נגיש לרכישה.

כל רכב שעושה לך את זה, אבל אני לא יכול להמליץ על הפיאסטה עם המחיר היכולת והשרות הבלתי ידועים. הפיאסטה שהיבואן שלה מגיב כמו כל מגיב בפורום אך עם 0 מידע רלוונטי ועם המלצה על מוצריו.

הערה: בד"כ אני מעריך את המעמד של ספונסר פורום ומשתדל להימנע מבקורת, אני מאמין שכספי הספונסר מסייעים להשקעה בפורום, דבר המשרת את משתמשי הפורום. בנוסף לכך נוכחות ספונסרים בפורום סייעה לא פעם בעצה טובה ואינפורמטיבית ובפתרון בעיות- טוב לכולם.

אני גם בעד יבוא מקביל, כזה המיטיב עם כולם. אשמח אם ספונסרים יבהירו יותר מדוע כדאי להתאמץ וכמה[בשקלים] צריך להתאמץ. במילים אחרות: ספונסר או יבואן שרוצה להצליח? כדאי להתאמץ קצת במידה ויש יכולת.

פורסם

פנדוב, תימצתת למה הST לא ברשימה.

אגב יש אתר לפי מה שראיתי, בחיפוש כתובת ה.com עולה אבל ״האתר עדיין בבניה״, אבל אם בדרך נס הגעת ל.co.il לא ניתן למצוא שם מידע על הST (הפייסטה לא הפורד).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי סיבוב בMegane RS CUP, לגמרי הארדקור מדי בשבילי והייתי רוצה קצת יותר אבזור ונוחות ליום יום.

מי שכן מחפש בעיקר ביצועים הן מבחינת מנוע והן מבחינת התנהגות זאת אחלה חבילה בכלום כסף.

נמצא ביטוח לS3 וGTI במחירים סבירים אך כרגע אין שום דבר ביד2.

ידוע לי על עבר מפוקפק שעברה הS3 הכתומה שפורסמת, היא גם נמצאת במרגש טריידאין של מאזדה.

המיני JCW/S מרגישות מבפנים כמו הקופר הרגילה? כי יצא לי לבלות איתה שבוע, וזה לא תא נוסעים שבא לי לבלות בו האמת.

פורסם

תלוי ברמת הגימור שיצא לך לבלות בה, jcw יהיה לך קשה למצוא מיני s בדרך כלל מגיעות די מאובזרות גג פנורמי, בקרת אקלים מושבים ספורטיבים משלובי עור, קסנון ועוד מבחינת אבזור כמו שהבנת היא לא נופלת מהרכבים שהוזכרו כאן ואף עולה עליהם, כמו שאמרתי הכל תלוי ברמת הגימור, קח בחשבון שהמיני לא רכב פרקטי אבל הוא חזק ומאד מהנה לנהיגה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לא יודע אם שמת לב, אבל ביד 2 יש GTI 2011 מבחור ממודיעין שטוען שהנהג היה רגוע ב-125K, יש ראשונה 95,000 ק"מ.

עושה רושם שהבעלים של ה-GTI משתדלים לנסוע בהם דיי הרבה, את שלי מצאתי ב-85K, יד ראשונה ב-110K אחרי התמקחות.

פורסם
לא יודע אם שמת לב, אבל ביד 2 יש GTI 2011 מבחור ממודיעין שטוען שהנהג היה רגוע ב-125K, יש ראשונה 95,000 ק"מ.

עושה רושם שהבעלים של ה-GTI משתדלים לנסוע בהם דיי הרבה, את שלי מצאתי ב-85K, יד ראשונה ב-110K אחרי התמקחות.

כרגע אני רואה GTI ידנית אחת (לא מוכן להתפשר על הגיר), ב140 אלף, 2010 שעשה 80אק״מ, בנוסף היא משופרת ויד 2.

יש רכב שכור בינתיים אני אחכה למשהו מעודד יותר.

אתחיל לבדוק גם את המיני, פרקטיות זה הפרמטר הבערך אחרון ברשימה שלי.

פורסם

נשמע לי שכדאי שתדגום את הפיאט 500 אבארת'... בלי זה תמונת המצב שלך לרכישה לא תהיה שלמה לדעתי.

אגב, פספסת מיטו תלתן מעולה שהיתה למכירה והגיעה לאחותו של חבר פורום. שווה לבדוק גם בגזרה הזו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
נשמע לי שכדאי שתדגום את הפיאט 500 אבארת'... בלי זה תמונת המצב שלך לרכישה לא תהיה שלמה לדעתי.

אגב, פספסת מיטו תלתן מעולה שהיתה למכירה והגיעה לאחותו של חבר פורום. שווה לבדוק גם בגזרה הזו.

לא מתחבר למיטו, דיברתי עם עומר מאבארת׳ כרגע אין רכב הדגמה אבל אני אתאם משהו בקרוב

• תוכן חדש...