Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פבייה 2003 עם כמעט 160K לאחרונה בוצע החלפת אטם ראש מנוע לאחר שבבדיקת קומפרסיה התגלה עירבוב בין שמן למיים.

במהלך הבדיקה נוטרל רדיאטור החימום אך לאחר החלפת אטם ראש מנוע הוא הוחזר לתיפקוד.

המכונאי שלי אמר לי לנסוע 500 ק"מ ואז לבוא לחזק ברגים של ראש מנוע.- נסעתי 390 ק"מ עוד לא ב400

הרכב לא מתחמם וגם לא רועד ומרעיש כמו שהיה לפני החלפת אטם ראש מנוע.

אך עדיין ישנה נזילת מיים לצערי ונאלצתי להוסיף בערך כוס מיים מאז הטיפול.

מבקש תמיכה מה יכול ליהיות מקור הנזילה ?

פורסם

לצערי, פשוטו כמשמעו "מכל חור".

אם האטם ראש לא פתר את הבעיה, שלב אחריו זה פתיחת המנוע ואוברול,

הייתי ממליץ לא להתעסק עם רכב כזה.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

לא הייתי ממהר עם המלצה של בעל גולף TDI, ממליץ לגשת למוסך מקצועי שיודע לעשות דיאגנוסיטקה ולאתר את מקור הנזילות. ייתכן שיש נזילה ממשאבת מים, רדיאטור, צינורות ישנים וסדוקים וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צינור מיים מרדיאטור למנוע הוחלף

כרגע מילאתי מיים ונבצע מעקב

לקראת סופש אני אחזור למוסך המטפל כדי לבצע חיזוק ברגים ואספר לו שהרכב עדיין מאבד מיים

לוותר על הרכב קצת קשה -עבר השקעה של 3000 שקל לאחרונה

מישו מכיר מוסך טוב לאיבחון נזילות באיזור עכו ?

פורסם

נוזל קירור בדרך כלל משאיר "עקבות" לאחר שדלף. כך קל יותר לאתר את מקום הנזילה. ישנה גם בדיקת לחץ במערכת הקירור. בהנחה שהעבודה בוצעה כמו שצריך ועם קצת סבלנות הנזילה תתגלה בסוף. אם לא, שווה גם לבדוק שוב מה צבע השמן המנוע.

• תוכן חדש...