Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג משפחתית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני אמור בקרוב להחליף את הרכב, אשמח לקבל הצעות על משפחתיות טובות הקיימות היום בשוק.

דרישות- התנהגות כביש ונוחות, היות ונוסע ביום כ- 150 ק"מ.

רכבים שעלו לי בראש לפי הסדר- מאזדה 3, פוקוס, קורולה, קרוז, I35, לאנסר.

אשמח לשמוע לדעתכם, אולי אף דגמים אחרים.

תודה

95 1.6 Ibiza ידנית, 106XS 1.4 95 ידנית, Lantis 1.8 95 ידנית,

ליסינג אוט' מכאן ואילך

פורסם

בגלל שמדובר בליסינג אז לדעתי לך על האוקטביה.

היא מרווחת מאוד, התנהגות כביש לא מהנה אבל מאוד מרוסנת, מבחינת נוחות היא נוקשה ולא משככת היטב אבל לא מתנדנדת מכל בור וגל וזויות הגלגול שטוחות.

המאזדה 3 כנראה עדיפה בדגם ה-2 ליטר אם תוכל לקבל אותו ותהיה עדיפה על האוקטביה בהתנהגות ונחותה במרווח הפנימי.

קרוז ולאנסר מיושנות כבר, ה-I35 על הגבול ואמורה להגיע מתיחת פנים בקרוב. הקורולה קצת משעממת לדעתי אבל מאובזרת לא רע והביקורות לא קטלו אותה בשום תחום.

פורסם

ממליץ לך להעיף מבט על המאגאן \ פלואנס , בק"מ שאתה מבצע זה נראה בחירה הגיונית מבחינת החיסכון והנוחות שהרכבים מציעים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ממצאים ראשונים-

אסטרה 1.4 טורבו (נסיעה של 30 ק"מ)- נוחות ומרווח טובים, האצה נחמדה, אחיזה והגה לא ברורים בכלל, מורגש שההגה 'קל מאוד' ואינו מחובר לרכב, בלמים מוזרים, רק אני? או שגם אתם מכירים את הבעיות האלו?

מאזדה 3 1.5 (נסיעה של 7 ק"מ, ממש לא מספקת)- נוחה, מעוצבת, מאובזרת, מרווח פנימי עצוב מאוד וצפוף, הנסיעה הייתה ממש קצרה ולא בכביש בינעירוני, אז קשה להתרשם מרמת הביצועים, אם בכלל קיימים.. אבל נדמה שהקרוז 1.6 שלי היום טובה יותר..

בעיקרון מחפש רכב ל 150 ק"מ ביום, כולל עליות רבות לירושלים.

קצת מתנער ממגן ואוקטוביה, מה דעתכם על קרוז 1.4 טורבו? אולי רכבים אחרים?

תודה

95 1.6 Ibiza ידנית, 106XS 1.4 95 ידנית, Lantis 1.8 95 ידנית,

ליסינג אוט' מכאן ואילך

פורסם

למה אתה מתרחק מהמגאן והאוקטביה? הן מאוד מתאימות לדרישות שלך (הפלואנס דיזל).

אני אישית לא מת על הקרוז, יש היום אפשרויות טובות יותר.

פורסם

"הגה קל מאוד שלא מחובר לגלגלים" זה משהו שמאפיין פחות או יותר את רוב רכבי הליסינג המשפחתיים שתמצא היום, למעט אולי הפוקוס. וגם היא לא מציאה גדולה, כי גרסת ה-1.6 ליטר קצת כבדה, הגיר שלה בעייתי מאוד ומרווח הפנים במושב האחורי שלה מזכיר את מרווח הפנים בפיג'ו 106.

על הקרוז הייתי מוותר, זמנה עבר.

מגאן/פלואנס דיזל הן בהחלט אופציות ראויות מאוד. גם קיה סיד החדשה לא רעה בכלל ותוכל להתאים לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לאנסר שותה המון דלק כמו כל מיצובישי... האוקטביה מעולה והרנו פלואנס הבנתי שדגמי הדיזל מעולים הבנזין סיפור אחר לגמרי... שברולט אני לא נמנה בין המעריצים שלהן.. (חוץ מקורבט וקאמרו...) :lol:

• תוכן חדש...