Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה החלפתי כפתור בית בפעם הראשונה-הצליח ובגדול. ככה שצברתי ניסיון.

לפני זמן מה נדפק הכפתור לגמרי ואחת הבעיות הייתה ש ה voic control החל לקפוץ לבד כל דקה.

החלפתי פעם אחת, ה voic control נרגע אבל הכפתור לא הגיב.

החלפתי היום שוב פעם כי חשבתי אולי הכפתור לא טוב, אבל עדין לא עובד.

מה שכן, ופה אני חושד, יש סימן של רטיבות בתוך המסך, האייפון לעולם לא נגע במים.

בנוסף, אם אני לוחץ ממש חזק על כפתור הבית אז יש כתם על מסך שמחליף צבע, כמו שלוחצים על מסך Lcd.

יש למישהו מושג מה עוד צריך להחליף?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

כי כפתור הבית מחובר אל השקע טעינה , זה למה. מניסיוני כפתורי הבית התחליפים הסיניים באיכות מאוד ירודה , בדוק עם רב-מודד את תגובת הכפתור לפני השתלות במכשיר ( מגע יראה קריאה של 9k אוהם). אם הוא אכן תקין ייתכן והשקע טעינה הלך ( או הפלאט, או המיקרו סכימה ;-) )

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הזיכרון שלי הוא לא מה שהיה פעם, זה 90k , אני אחפש לזה אישוש בסכימה gajy7apy.jpg

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

האם אתה מתכוון להתנגדות של כפתור הבית כאשר לוחצים עליו לפני התקנה ? התנגדות גבוהה יכולה להעיד על בעיה בכפתור או כמעט נתק.

התנגדות נמוכה מאוד מצביעה על מגע.

איזה כייף לי :)

פורסם

מה שאתה אומר הגיוני, אבל הכפתור אינו פשוט סגירת מעגל, הוא מכיל עליו רכיבים שונים , קשה לאפיין אותם כי הם קטנים נורא ומצופים בדבק מגן, לכן אני מחפש את הסכימה החשמלית.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עכשיו יש בעיות חדשות

המיקרופון לא עובד כמו מקודם. בזמן שיחה נשמע כאילו מדברים מרחוק...

וגם בטעות שברתי את החלק שמחבר את הסוללה ללוח הראשי.

מה אפשר לעשות?

כרגע האייפון עובד, חיברתי את זה חזק, וזה לא זז.

image.jpg

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

וואו תלשת גם את ההלחמה, צריך להיות שפיץ כדי לסדר את זה,

צריך מלחם עם ראש ממש ממש דק.

אני רואה ש2 כבר יש, אז תלחים אותם טוב, ותקווה שה2 שבאוויר יקבלו מגע.

כנראה המיקרופון שעל השקע טעינה באיכות על הפנים, בטח השקע עלה לך 15 שקל...

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם (נערך)

נתקלתי באייפון 4S שקרה לו בדיוק אותו דבר, שם זה באמת קשה יותר כי צריך למתוח שני חוטים דקים מתחת לקונקטור במקום הפדים שנתלשו, ולחבר אותם לנגדים שנמצאים בצד השני.

למזלך זה אייפון 4 ונראה שהרבה יותר קל לתקן את זה, יש לך 2 פדים עגולים בדיוק ליד הפדים המרובעים שנתלשו.

ב-2 הפדים הקיצוניים פשוט נשבר הבדיל עצמו ככה שאין בעיה.

אם יצא לך לעבור בהרצליה פיתוח, אשמח לעזור לך עם זה.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

אאוצ׳ , תקלה כואבת אבל בהחלט ניתנת לפתרון, מצבך לא כזה רע. הלחמה עדינה עם מלחם שפיץ טוב ויד מיומנת.

אם אתה באיזור ב״ש אשמח לעזור לך ( עלי ;-)) , כבר ביצעתי תיקונים כאלה.

• תוכן חדש...