Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יד שניה משועבד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של אבא שלי נמכר היום, ויש רכב אחר שמעניין אותנו.

הרכב הוא פרטי, דיברנו עם הבעלים והוא אמר לנו שהרכב משועבד.

אבא שלי אמר לו שיסיר את השעבוד, ואין בעיה אפשר להתקדם, אבל הוא אמר שאין לו את הכסף לעשות את זה.

זה לא מפתיע אותי יותר מדי אני יודע שהמון אנשים קונים רכבים עם הלוואה, ולכן הרכב משועבד על ההלוואה.

השאלה איך מבצעים כזו עסקה וממה להיזהר?

האם ניתן לבצע העברת בעלות לפני הסרת השעבוד, ואז ללכת יחד לסניף הבנק של אותו אדם ולהסיר את השעבוד?

אשמח לעצות מבעלי נסיון.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?512421-%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94-(-%D7%99%D7%A9-%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93-)&highlight=%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA+%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%A2%D7%91%D7%93

תקרא את התגובה של בר72.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תעשו טופס זכרון דברים, קח מהבן אדם את הדרכון שלו עד שתעשו העברת בעלות. זה מה שאני עשיתי.

לא ניתן לבצע העברת בעלות עד שמורידים את השעבוד והולכים למשרד הרישוי להוציא רשיון חדש בלי חותמת שיעבוד

פורסם

ואיך זה שלקחת לו את הדרכון מקדם אותך?

אפשר להצהיר על אובדן דרכון ולהוציא חדש תוך שלושה ימים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בשורה התחתונה צריך לנסח הסכם לשחרר את השעבוד ורק אז להעביר בעלות הבנתי.

תודה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני לא התנסיתי בזה אבל ככה זה אמור להיות:

ניגשים ביחד איתו לבנק עם צ'ק לפקודת הבנק בלבד (למוטב בלבד) ואז מחתימים את הבנק על שיעבוד שני זה אומר שאם הבנק לא משעבד אז אתה המשעבד השני כמובן שהבנק יתן לך מיד אם הבאת הצ'ק מסמך על כך שהוא מוותר על השיעבוד שלו... והכל בא על מקומו בשלום... ככה אתה בטוח שהרכב שלך לפחות ככה נראית לי הפרוצדורה הכי בטיחותית האמת אין יותר בטוח מזה כי אתה משעבד ומי שלוקח סיכון זה המוכר ולא אתה...

• תוכן חדש...