Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

אני צריך את עזרתכם בבחירת פוליש לשימוש עם מכונה DAS6RPO עם פדים של MENZERNA,

שביניהם הפד שהכי מיועד לחיתוך זה הלבן

http://www.cleanyourcar.co.uk/machine-polishing-pads/menzerna-polishing-pads/menzerna-compounding-pad/prod_1041.html

הפד הצהוב אחריו ולבסוף הפד השחור לפיניש.

יש לי גם פולישים של MENZERNA שהם

IP2100 שהוא לפוליש אינטנסיבי למרות שרשום עליו שהוא מיועד לשריטות קלות ולסאנדינג מארקס

אחריו יש לי את ה SF4000 המוכר לפיניש

השאלה שלי היא כזו,האם ל MEGUIARS ULTIMATE COMPOUND יש יותר יכולת חיתוך מאשר ל MENZERNA IP2100 ?

אם לא אני אצטרך פוליש בעלת יותר יכולת חיתוך מאשר שניהם,אני עובד על רכב שחור יפני,אם זה השיקול של הפוליש הנבחר..

תודה לעוזרים !

פורסם

על איזה רכב אתה עובד ספציפית? לרכבים יפנים באופן כללי אין לכה "קשה". בכל מקרה, אחד הכללים בפוליש זה לבחור TEST SPOT ולהתחיל מקומבינצית הפוליש+פד הכי פחות אגרסיבית ולבדוק את השטח. אל תתחיל ישר בפד לחיתוך ופד אגרסיבי מדי.

פורסם

אני עובד על הרכב שבתמונה,

הבעיה היא שאין לי מספיק פדים לניסוי כזה,כלומר ברגע שאני שם על פד X פוליש מנזרנה עם יכולת חיתוך Y אני לא יוכל לשים אחר כך על אותו הפד פוליש אחר.

האמת היא שניסיתי את ה IP2100 על רכב אחר עם הפד הצהוב של מנזרנה והתוצאות לא היו משהו,הן מבחינת SWIRL MARKS ושריטות קטנות שכן ציפיתי שיעלמו,כאן אני עובד על רכב שחור וגדול,ואני יודע שיהיה בעיה לחזור על חלקי הפח שוב,

אני מתכנן אחרי הפולישים להשתמש ב- BL ואחר כך אוטם צבע V7 ומעל ווקס אולי,נראה בהתאם לתוצאות.

אז זה בעצם התכנון הכללי,אני כן מבין את מה שאתה אומר כי להוריד שכבת לקה עבה שלא לצורך זה באמת בזבוז, השאלה כעת זה אם להשתמש ב IP2100 על פד צהוב של מנזרנה שאני יודע שלא יניב תוצאות טובות,ואז בעצם לא יהיה לי פד לפיניש שעליו אוכל ליישם את ה-SF4000,או ביכלל להשתמש ב UC על הפד הלבן של מנזרנה,באמת מבולבל כבר..

פורסם (נערך)

אני מתכנן אחרי הפולישים להשתמש ב- BL ואחר כך אוטם צבע V7 ומעל ווקס אולי,נראה בהתאם לתוצאות.

הערה קטנה,

במידה ויש ברשותך ווקס איכותי ויקר זה רעיון גרוע מאוד ליישמו אחרי ה- v7.

הv7 יעלם מהר מאוד וביחד איתו גם הווקס האיכותי שלך.

המוצר הזה נחמד מאוד אבל הוא לא אוטם צבע.

או שתקנה אוטם צבע אמיתי או שתיישם ישירות ווקס ללא אוטם מתחת.

הv7 על פי הגדרת היצרן משמש ל 2 תפקידים:

1. קוויק דיטיילר - להוריד לכלוך, אבק, ו/או חרא של ציפורים.

2. נותן ברק, פיניש, יכולת אטימה והגנה. מיישמים בתום השטיפה בדר"כ.

אני עומד לסיים את המיכל השלישי שלי מהחומר הזה ואני יודע לומר שמניסיוני הוא מספק בעיקר את סעיף 2 , בסוף השטיפה אני מיישם אותו על רוב הרכב (פח, חלונות, פנסים, פלסטיקה חיצונית ולפעמים וגם גאנטים).

אני מאוד אוהב את הפיניש הסופי ושכבת ההגנה שנוצרת עד השטיפה הבאה.

לדעתי המוצר לא מספק תמורה טובה בשימוש כ QD ובהשוואה ל-ONR הוא נחל כישלון חרוץ (לפחות על פי העשרים ניסיונות שלי).

ייתכן ואצל אחרים או בסרטוני יוטיוב של היצרן הוא מתנהג היטב כ-QD, אני לא זכיתי לראות זאת ועשיתי מספיק מבדקים לשם כך.

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

בגדול זה עובד ככה:

רכבים עם לכה "קשה" - פד לחיתוך עם meguiars 105. סיומת עם פד לפוליש ו meguiars 205 שהוא עדין יותר.

רכבים עם לכה "רכה" - פד לפוליש עם meguiars 105. סיומת עם פד עדין ו meguiars 205 שהוא עדין יותר.

לדעתי לפחות, אני הייתי משתמש בפד לפוליש ולא פד לחיתוך.

פורסם

Kenwoorth שמח לראות שחזרת !

יש לי ווקס GOLD CLASS אתה יודע איך השילוב בינו לבין ה BL?

ADIDAS

האם עדיף לי להשתמש במנזרנה IP2100 עם פד בדרגה האמצעית או UC ואז אחר כך להשתמש בפד לפיניש עם SF4000?

פורסם

לדעתי המוצר לא מספק תמורה טובה בשימוש כ QD ובהשוואה ל-ONR הוא נחל כישלון חרוץ (לפחות על פי העשרים ניסיונות שלי).

ייתכן ואצל אחרים או בסרטוני יוטיוב של היצרן הוא מתנהג היטב כ-QD, אני לא זכיתי לראות זאת ועשיתי מספיק מבדקים לשם כך.

אתה טוען ש

v7 (היום קיבלתי דוגמית אגב) לא נותן תמורה טובה יותר מול ONR ובכל זאת סיימת 3 בקבוקים על הרכב

פספסתי כאן משהו? מעבר לזה אני כן מיישם ווקסים מעל מנזרנה אפילו אופטי סיל. טוב או לא? עוד חצי שנה אדע.

היום אפילו רכשתי ווקס נוזלי של CG בודק איך הוא "יישב" על מנזרנה או על אופטי סיל. (2 רכבים יישמתי באופן שונה ללמידה וסקרנות)

פורסם

אני מאוד אוהב את המוצר בתור פיניש לאחר שטיפה, הוא נותן ברק יפה ומן שכבת הגנה נעימה למגע.

אני לא אוהב להשתמש בו כQD להסרת מפגעים כי מצאתי שהוא לא ממש יעיל לשם כך.

הONR בתור QD הוא מוצר מדהים אבל הוא לא יודע לספק ברק ושכבת הגנה כמו ה-V7.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

זה נכון ONR

לא מספק הגנה למרות שהוא כן נותן ברק כל שהוא לעיניי. אני לא מחליף אותו (כרגע)בשום מוצר אחר. אגב מוצר נוסף שאני משתמש בו לפיניש (כל שבוע אני משתמש במוצר אחר) ונותן

ברק (הגנה לא בטוח) זה

Meguiar's Ultimate Quik Detailer משתמש בו אחת לחודש.

פורסם
Kenwoorth שמח לראות שחזרת !

יש לי ווקס GOLD CLASS אתה יודע איך השילוב בינו לבין ה BL?

ADIDAS

האם עדיף לי להשתמש במנזרנה IP2100 עם פד בדרגה האמצעית או UC ואז אחר כך להשתמש בפד לפיניש עם SF4000?

אשמח להתייחסות לשאלות חברים?

פורסם
אני מאוד אוהב את המוצר בתור פיניש לאחר שטיפה, הוא נותן ברק יפה ומן שכבת הגנה נעימה למגע.

הONR בתור QD הוא מוצר מדהים אבל הוא לא יודע לספק ברק ושכבת הגנה כמו ה- V7

היום בבוקר הייתי חייב לבדוק את V7 (אם אתה אומר, מי אני שלא אבדוק) העברתי שטיפה מהירה (רכב נקי) ריססתי ממש מעט V7 ובניגוב מרחתי אותו על כל הרכב - ישר הבנתי/הרגשתי על מה אתה מדבר. למרות שאצלי מאוד קשה לראות הבדלים (רכב אחרי טיפול דיטיילינג מקיף) תוסיף רכב לבן. עוד כמה פעמים אדע בדיוק מה התרומה שלו במראה/הגנה/ברק וכד'.

היום השתמשתי פעם ראשונה במיקרופייבר של מוטורס,מאוד נעימה ואיכותית למגע. (לא בדקתי מבחן ספיגה רק פיניש)

http://www.vixdetailing.co.il/l-Mothers-Ultra-Soft-Quick-Detail-Towel.html

• תוכן חדש...