Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר לפולו AER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

(לפני פתיחת האשכול השתמשתי בחיפוש לא עזר לי)

מדובר בפולו מנוע 1.0 .

היום המצבר מת (היה מותקן מצבר של שנפ 45AH ) .

באוטודטה כתוב שצריך מצבר 55AH ובאתר של שנפ 45 אני לא בטוח מה לקנות ואיפה כדי לקנות באזור נתניה?

תודה מראש.

פורסם

מה אתה חושב על מצבר "יבש" או ג'יל איך שקוראים לו ?

אני חושב שכדאי לקנות מצבר 52-55 כי מותקן אצלי מגבר עם סאב וכל מיני צרכני חשמל אחרים.

פורסם

מצברי בטכנולגית AGM או ג'ל עולים יבמה של כסף. מצבר ג'ל לא מתאים להתקנה בתא המנוע.

לך על מצבר ורטא כחול של 52 אמפר-שעה.

איזה כייף לי :)

פורסם

בסוף קניתי מצבר וולטה 55 ב550 עם אחריות 20 חודש .

היה גם וורטא אבל 750 שח גם עם 20 חודשי אחריות (לפי תאריך יצור הוא היה כמאט שנה על המדף)

פורסם

המחיר עבור מצבר תוצרת וורטא נשמע יקר. המחיר המקובל הוא סביב 650 שקלים עבור מצבר של 60AH.

מצבר של 60AH תוצרת בוש במוסכים בת"א הוא בסביבות 700 שקלים עם אחריות ל-24 חודשים (נכון לשבוע האחרון).

התאריך שמופיע על המצבר הוא לא תאריך הייצור אלא התאריך שבו נופק המצבר לסוכן/מוסך.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בסוף קניתי מצבר וולטה 55 ב550 עם אחריות 20 חודש .

היה גם וורטא אבל 750 שח גם עם 20 חודשי אחריות (לפי תאריך יצור הוא היה כמאט שנה על המדף)

אתה לא יכול לדעת את תאריך הייצור של המצבר (לייצרן או הייבואן יש שיטה לדעת אבל לא לנו הצרכנים).

התאריך המוטבע על המצבר או הדפסה או כול שיטה אחרת מציינת את התאריך שבו הייבואן בארץ ניפק או שלח את המצבר למשווקים המורשים.

• תוכן חדש...