Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בזמן האחרון נוספים לי עוד ועוד מוצרים עזר לניקיון הרכב, וברגע שאני צריך לאסוף מספר מוצרים ולקחת אותם איתי אל הרכב

אני מוצא את עצמי דוחף את כל המוצרים יחד לאיזה שקית גדולה ולוקח אותה איתי לרכב.

חשבתי על איזה מתקן קטן על גלגלים או משהו כזה, שיהיה אפשר לאכסן בתוכו את המוצרים כך שיהיה יותר קל ונגיש לקחת אותם איתי.

במה אתם משתמשים כדי לאסוף את כל המגבות והשמפואים ושאר המוצרים שאתם לוקחים איתכם אל הרכב ליפני כל שטיפה או מטרה אחרת?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בשקיות מהסופר,יש גם כאלה דברים:

http://alexsander.co.il/product.aspx?p_id=14526

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לוקח אותם בדלי,שמשמש אחר"כ גם לשטיפה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בשטיפה רגילה,סבון ו 2 מגבות בדלי, לאחר מכן הסבון על הרצפה וגם הדלי, המגבת ייבוש בתוך הרכב והמגבת שטיפה עליי, לאחר השטיפה מוציא את המגבת לניגוב. אם צריך עוד מוצרים אז הם גם נכנסים לאוטו עד אחרי השטיפה. במידה והמוצרים רגישים ללכלוך (כמו פלסטלינה חשופה) צריך למצוא להם מקום ייעודי , למשל מגווירס חשבו על הפתרון והפלסטלינה שלהם נמכרת בתוך קופסא.

Miata ND2

פורסם

יש לי את הפלסטלינה של מגווירס שמגיע בקופסה ביחד עם שפיצר סבון שהעלות שלה היא 140 שקל, לא יודע אך הסכמתי לשלם סכום כזה, על חתיחת פלסטלינה קטנה ופריצר עם קצת סבון, למרות שהפלסטלינה איכותית, אבל ממש קטנה ככה שלא שווה עלות המחיר המוגזם שלה.

פורסם

אני עושה נגלות.

גם אני התחלתי מארגז תנובה אבל היום הוא לא מספיק לכלום, אני לוקח עוד דלי 18 ליטר, דלי רגיל, ועוד נגלות מלאות בדברים.

נגיד 4-5 גאלה יכולים להספיק לי נראה לי לרוב הדברים (דלייים, גלונים, ודברים גדולים יושבים בחוץ בנפרד).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

חחח ניראה כבד משהו, אני בטוח שאת לא רצה איתו לרכב, הוא ניראה שימושי רק בתור אחסון המוצרים בבית.

אני בטח כבר ימצא לי משהו בסופר :hihi:

פורסם

לא, ארגז תנובה זה ארגז קסמים, יש לו 4 חורים (ידיות) וגם שהוא מלא אפשר להחזיק אותו מידית אחת ושום דבר לא ייפול, הבעיה שזה בעיה להשיג כאלה כי הם רכוש תנובה.

אם אתה יכול להשיג לך שניים כאלה אתה מסודר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
היה ארגז מלא בשטויות בבית, אז אימצתי. לאחרונה נהיה קצת צפוף (התמונה לא עדכנית) אבל מאוד נוח ונייד.

זה נראה כאילו צילמת את הארגז שלי!

גדול! אין על ארגז תנובה!

• תוכן חדש...