Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו ידני b 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב עד 6k ואחרי שחיפשתי הרבה מצאתי את הרכב הזה,

אני מחפש ברכב שהיה אמין ושיסחב טוב , ולא קיבלתי תשובה לגבו, וחיפשתי הרבה בפורום עלו ואין לא תשובה חד משמעית ,אז רציתי לקבל את ההמלצה שלכם, האם מישתלם להביא אותו או שעדיף ללכת על 306 או משהו אחר. 

פורסם

כמו כל האירופאיות בשנתונים האלו, האמינות תלויה מאוד בטיב הטיפול שקיבל הרכב בשנים האחרונות. אם תמצא רכב שטופל ונשמר, הוא יפגין אמינות סבירה פלוס. הבעיה היא שמדובר ברכבים זולים, שלרוב מגיעים לידיהם של תפרנים שאין להם כסף או רצון לתחזק אותם, ומכאן גם רמת האמינות הנמוכה שלהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כמו כל האירופאיות בשנתונים האלו, האמינות תלויה מאוד בטיב הטיפול שקיבל הרכב בשנים האחרונות. אם תמצא רכב שטופל ונשמר, הוא יפגין אמינות סבירה פלוס. הבעיה היא שמדובר ברכבים זולים, שלרוב מגיעים לידיהם של תפרנים שאין להם כסף או רצון לתחזק אותם, ומכאן גם רמת האמינות הנמוכה שלהם.

אז תחלס כל אוטו שאני הקנה במחיר הזה מיתיחס למה שאתה אומר?

פורסם

בגדול כן. יש רכבים שקצת פחות רגישים להזנחה ויש כאלו שיותר. אבל בגדול, זה נכון לכל הרכבים הישנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דגם 8 שסתומים 75 כ"ס שנמכר בשנים 99, 2000 וקצת ב 2001 הוא די פשוט ואמין, פשוט וזול יותר לתחזוקה מאלו שבאו אחריו.

פורסם
דגם 8 שסתומים 75 כ"ס שנמכר בשנים 99, 2000 וקצת ב 2001 הוא די פשוט ואמין, פשוט וזול יותר לתחזוקה מאלו שבאו אחריו.

האם במחיר הזה יש משהו שיותר מישתלם להביא?

כי כל הקטע שהרכב היה אמין חשוב לי כי אני חייל ולא רוצה להוציא יותרמידי כסף.

פורסם

הסכום שהצגת כולל יישור קו או רק תקציב הקנייה?

מה סוג הנסיעות שלך ומה תוואי הדרך שתנהג בו רוב הזמן ?

במידה ואתה מחפש רכבי מיני עד סופר מיני בעל שנתנון כמה שיותר גבוהה האירופאיות הם הכיוון(205,106,סקסו,306,קליאו דור ראשון ושני,טוינגו,פונטו),

במידה שאין לך בעיה אם רכבים שבטיחות היא הדבר האחרון בראש של היצרן יש לך מלאי ענק של יפניות וקוריאניות עד שנות ה2000 .

בכללי כל רכב ישן בסוף יגרום לך לשרוף כסף בין אם הוא מאירופה או מהמזרח הרחוק.

במידה אם יש לך קרוב משפחה שיש לו רכב ישן שמעוניין להפטר ממנו ואתה יודע בדיוק מה מצב הרכב הוא עדיף על כל מה שיש בשוק במחירים האלו (יש מציאות בשוק אבל זה ייקח זמן למצוא שמורה).

פורסם

הסכום שהצגתי הוא סכום הקניה,

והנסיעות שלי בתוך ירושלים, שזה אומר או עלייה ירידה, ואני יסע בו רק בסופי שבוע.

אני עדיין לא סגור אם להביא את הרכב הזה או שיש משהו יותר טוב במחיר הזה, ולגבי בטיחות פחות הכפתור לי .

פורסם

מומלץ לשכור רכב מדי סופ"ש ולשלם 150 שקל ולנסוע ברכב נורמלי כל פעם.

6000 ש"ח לקניה + 2000 ש"ח לביטוח (במקרה הטוב) זה מקביל ל 53 שבועות של שכירות של רכב - ולעולם לא תצטרך להשקיע שקל בתיקונים.

החל מהשנה השניה הסכום שתחסוך מהביטוח שווה ערך ל-13 שבועות של שכירת רכב ומשם אתה כבר "שורף" כסף - אבל מצד שני אנחנו לא יודעים כמה אתה חוסך בתיקונים שאתה לא עושה וכמובן שאסור לשכוח שלמעשה אין לך ממש זמן לתחזק את הרכב...

כמו כן קח בחשבון שיש שבועות שתסגור שבת, יש שבועות שאתה לא בטוח תצטרך בהם את הרכב וכו' וכו' - ככה שהקניה הזו לא בהכרח משתלמת לך.

פורסם

אני מחזיק בקליאו 1.4 ידנית שנת 99 כבר שנתיים.

הרכב במשפחה משנת 2003.

בשנתיים שהוא אצלי, הוצאות תיקונים מסתכמים ב3000 שהרוב תיקנתי בעצמי.

זה ללא דלק וללא ביטוח.

כרגע אחרי כל הטיפולים אני רק שם דלק ונוסע, וטיפול פעם ב7 אלף.

אם תרצה פירוט מלא אשמח לתת לך.

וגם תלוי מאוד אם תיפול על אחת שמורה.

(ישלנו במשפחה 2 קליאו תאומות וסדר גודל עלויות של הטיפולים דומה)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

120,החלפת חיישן מהירות

90,פילטר דלק מקורי

850,טיימינג + משאבת מים + מותחן +רצועת אביזרים+נוזל קירור

500,משאבת מים (חברת מטלי) עקב נזילה

500,"זוג תפוחים קדמיים, תושבות בולמים, זוג משאבות בלם אחוריות, החלפת נוזל בלמים"

400,מייסבים אחוריים + כיוון פרונט

250,טיפול + פלאגים מקוריים

,ניקוי בלמים אחוריים + מתיחת כבל בלם יד

300,אגזוז-דוד אחורי

850,"החלפת שמן גיר,גומיות לציריות ומיכל עיבוי"

,

ושכחתי לציין טיפול ראשון שהוא עבר אלי מאמא שלי /350 ש״ח.

חוץ משמן גיר ותפוחים וכו׳ הכל נעשה על ידי בבית. שימוש בחלקים הכי איכותיים.

הרשימה זה בדיוק של שנתיים.

FRANCE

פורסם
אני מחזיק בקליאו 1.4 ידנית שנת 99 כבר שנתיים.

הרכב במשפחה משנת 2003.

בשנתיים שהוא אצלי, הוצאות תיקונים מסתכמים ב3000 שהרוב תיקנתי בעצמי.

זה ללא דלק וללא ביטוח.

כרגע אחרי כל הטיפולים אני רק שם דלק ונוסע, וטיפול פעם ב7 אלף.

אם תרצה פירוט מלא אשמח לתת לך.

וגם תלוי מאוד אם תיפול על אחת שמורה.

(ישלנו במשפחה 2 קליאו תאומות וסדר גודל עלויות של הטיפולים דומה)

בקיצור - 1500 ש"ח בשנה לתיקונים, כאשר אין תשלום על עבודה, שיכול בהחלט להיות סכום זהה לסכום החלקים.

ז"א תיקונים של 3000 ש"ח בשנה. אם מוסיפים את זה לעלות הביטוח (2000 ש"ח בשנה) מגיעים ל-33 השכרות רכב בסופ"ש...

אני עדיין בדעה שלא כדאי לקנות רכב ישן ומעפן כדי לנסוע בו רק בסופ"שים.

פורסם (נערך)

ביטוח תלוי במי מדובר..

אני משלם 4200 לשנה עם צד ג׳.

אל תשכח שאם פותח השרשור מתחת לגיל 24 יהיה קצת בעייתי להשכיר מכוניות.

יש עוד כמה חלקים קטנים שהחלפתי במסגרת השנתיים שלא ציינתי כי כולם ביחד מסכמים בפחות מ300 ש״ח מפירוק.

עריכה אחרונה על ידי Danix60

FRANCE

• תוכן חדש...