Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם עושים שאתם הולכים למכור את הרכב ?

אתם מטפלים לפני שמוכרים או שלא צריך ?

גם חוות דעת שלכם מתקבלת .

פורסם

מטפל כאילו אינו נמכר, כלומר - טיפול תקופתי לפי הצורך. כמובן לא משקיע מעבר לנדרש.

מכרתי פעם רכב בן שנתיים שבוע אחרי הטסט הראשון שלו (וקיבלתי מחיר בהתאם - מעל המחירון). בדרך כלל הרכבים נמכרו באיזה שלב באמצע שנת הטיפול שלהם.מבחינת הכנת הרכב למכירה - שטיפה, אולי ווקס זריז (עבודה של 10-15 דקות עם Turtle נוזלי) כדי שיראה קצת יותר מבריק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל כלי הרכב שמכרתי עד היום תמיד היו מטופלים ועם רישוי בתוקף. לא תמיד אפשר לדעת כמה זמן יעבור עד שיגיע קונה, ובזמן הזה הרכב לרוב שימש אותי ואם היה קורה לו משהו עקב תחזוקת שבר הייתי נדפק פעמיים - גם מפני שאבסולוטית נתקעתי באמצע הדרך, וגם מפני שאם באותו זמן היה מגיע קונה פוטנציאלי, רוב הסיכויים שהוא היה בורח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גם כשאתה מוכר, לא נופלת האחריות שלך לטפל בכלה לפני יום החתונה (עדיין היא רשומה על שמך ) .

תשטוף אותה טוב ( שטיפה + פלסטלינה+ ווקס ) + בפנים תשאב , תמרח חומר מחדש לדאשבורד .

בקיצור תכין אותה למכירה , שתיהיה נוצצת . אם אתה לא יודע איך לעשות זאת , אתה מוזמן להתייעץ בפורום קוסמטיקה .

כקונה , אישית לא היה לי נעים להסתכל על רכב שלא שמרו עליו, ומתייחסים אליו כמו אל חפץ "דפוק וזרוק" .

פורסם

טיפול שוטף (שנתי, חצי שנתי) עושה כרגיל.

דברים מיוחדים כמו להחליף צמיגים לא אעשה, אך עם לדוגמא יהיה בצמיג פנצ'ר שמשבית אותו אקנה צמיגים טובים כאילו אני ממשיך להחזיק ברכב.

פורסם

לאחרונה מכרתי מכונית מלוקקת לאחר טסט וטיפול. כמובן שגם ספר טיפולים מלא. יש מי שיודע להעריך את זה...

מבחינתי רכב מלוכלך מסתיר פגמי צבע/פח

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא תראה אותי מוסיף לו מערכת חדשה, אבל כן אטפל בו כאילו שאני לא מוכר. נטו עניין של מוסר. אם אני אזניח את הרכב, אז הקונה הבא ומשפחתו עוד עלולים להיפגע בגללי. אני לא רוצה דברים כאלו על המצפון שלי. גם אם זה עולה עוד 500 שקלים של טיפול.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ממשיך להתייחס אליו כאליו הוא לא למכירה, ואף יותר מזה: מקפיד שיהיה מצוחצח ומתוקתק יותר מהרגיל כי מה לעשות, החיצוניות של הרכב זה הדבר הראשון שהקונה רואה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...