Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 30k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

זה פעם ראשונה שאני קונה רכב ואשמח לקבל עצה.

אני מעוניין ברכב משפחתי מכיוון שיש לי ילד אחד.

כמובן שאני מחפש רכב אמין בטיחותי וחסכוני, אך הדבר שאני מוכן להתפשר עליו זה הדלק מכיוון שרוב הנסיעות יהיו בין עירוניות ולא על בסיס יומי אלא שבועי.

ממה שראיתי עד עכשיו בטווח מכירים הזה יש שברולט אופטרה, יונדאי אקסנט ואני פתוח להצעות נוספות.

מוכן לקנות ידני.

דגש חשוב על רכב שלא נזקק להרבה מוסך.

תודה רבה!

פורסם

תשכח משברולט אופטרה.

ב30K תוכל למצוא מיצובישי לאנסר, מאזדה 3, אימפרזה new age, שלושתן יפניות אמינות, משפחתיות וידועות לשמצה על סעיף הדלק - במיוחד האימפרזה.

שנתון 2006 פחות או יותר, תלוי במצב הרכב.

אם תסכים להסתפק בתת-משפחתית תוכל למצוא יונדאי אקסנט וקיה ריו משנת 2008-9. יש עם מנועי 1.4 (יותר חסכוני) ו-1.6 (יותר חזק).

בהצלחה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קודם כל תודה רבה!

העניין של הדלק הוא בכל זאת פשרה, רק אם אין מוצא אחר... יונדאי אקסנט יותר חסכונית מהיפניות?

וראיתי גם מגאן 08 שאמרו עליה שהיא משפחתית טובה...

פורסם

אקסנט\ריו (למעשה אותו רכב עם מדבקה שונה, סתם שתדע) יותר חסכוניות מהמשפחתיות שציינתי קודם.

כמו כן תוכל לקנות אקסנט\ריו משמעותית יותר חדשה בתקציב הזה, מה שישפיע באופן ישיר על כמות הכסף שתוציא במוסכים בתקופת הבעלות.

לגבי המגאן II - קודם כל מדובר על רכב שיושב מעט מעל התקציב שלך, שנית זה רכב שנחשב פחות אמין ויותר רגיש להזנחה בהשוואה ליפניות\קוריאניות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מצאתי מגאן יד ראשונה שכן עומד בתקציב שלי,

האם הוא יעיל מבחינת דלק יחסית לאקסנט?

מה היתרונות/חסרונות לעומת האקסנט?

תודה מראש.

• תוכן חדש...