Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני חודשיים ביצעתי עקיפה מסוכנת (2 עקיפות ברצף האמת) ושוטר עצר אותי ואמר שישלח לי זימון לבית משפט תוך 3 חודשים

הוא לא נתן לי אז שום נייר, רק אמר לי שישלחו לי בדואר

כבר עברו חודשיים וחצי ועוד לא קיבלתי כלום...

רציתי לשאול:

1. לא אמורים לתת לי במעמד העבירה איזשהו תיעוד ?

2. יכול להיות שהוא רק רצה להלחיץ אותי ? או לחלופין שזה איכשהו נשכח ?

3. תוך כמה זמן לרוב מקבלים את ההזמנה ? והאם יש פרק זמן (ואם כן מהו) שאם לא קיבלתי בו את ההזמנה סביר להניח שכבר לא אקבל ?

פורסם

1. לא תמיד.

2. אפשרי בהחלט שרק רצה להלחיץ אותך וללמד אותך מבלי באמת להביא אותך לבית המשפט.

3. הכתובת שלך מעודכנת במשרד הפנים? אתה נוהג לאסוף דואר רשום?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אז תחכה בסבלנות, כל עוד לא הגיע שום זימון תהיה שקט.

אם וכאשר יגיע תתחיל לברר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הכל בסדר אל תדאג לא תקבל כלום.

נסיעה טובה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רק רציתי לעדכן, לאחר כמעט שנה, ששום הזמנה לא הגיעה עדיין לביתי

השוטר כנראה רצה להפחיד אותי - והצליח

למדתי שיעור יותר טוב מכל בית משפט או שלילה

אני עדיין חושב שלא ביצעתי משהו מסוכן יתר על המידה. נכון שעדיף להימנע מדברים כאלה כי יש פה סיכון גבוה יותר מנסיעה מנהלתית רגועה. אבל 99% מהנהגים שראיתי נוהגעם בצורה הרבה *הרבה* יותר מסוכנת, ואני באמת אובייקטיבי (נסיעה על צמיגים שחוקים, נסיעה תו"כ התעסקות בטלפון, מעבד נתיבים בלי להסתכל ועוד ועוד ועוד)

אך עם זאת, עדיין הפסקתי לנהוג כך מאז. לא מהסיבה הבטיחותית, אלא מהשלכות משטרתיות בעיקר (וגם זה לא נעים לשאר הנהגים. גם אם לפעמים מגיע להם על נסיעה מתואמת להפליא עם הרכב האיטי מהנתיב הימני כדי לא לתת לי לעבור)

• תוכן חדש...