Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו או פיג'ו 206 , רכב ראשון , 15,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת, רכב ראשון שלי אני בן 18. מחפש רכב זריז, חסכוני, קטן, יפה ואוטומטי

חשבתי על הפולו או הפיג'ו 206 או אפילו אם יש לכם הצעות אני אשמח לשמוע. יש ברשותי 15,000 ש"ח

תודה מראש

פורסם
מה שתמצא במצב יותר טוב אותו תיקח.

אבל בהשוואה אחד לשני? איזה רכב יותר אמין, נוח, זריז וחסכוני?

יש לכם אולי הצעות נוספות?

פורסם

אין הבדל באמינות כאשר השנתון הוא מעל 10 שנים,פיג'ו עדיפה בגלל הביטוח.

בכללי רכב ראשון עדיף ידני כך תוכל באמת לחדד את כישורי הנהיגה שלך.

גיר אוטומטי אחריי 200,000 לא אמין באף רכב מציע לך לבדוק את הגיר של שניהם במוסך המתמחה בסוג הרכב על מנת לדעת אם שווה להתעסק עם הרכב.

תוסיף כאופציה פיאט פונטו ספייס

פורסם

206 אוטומטית בתקציב שלך תהיה 1.4 והיא לא זריזה.

הפולו, מכונית נחותה ל206 ברוב האספקטים פרט לזריזות (אולי), ה1.6 חביבה, ב1.4 לא נהגתי.

מבחינת נוחות, מרווח ובגאז' הפיז'ו עדיפה, אמינות שתיהן לא מהמצטיינות אבל סבירות, גירים אוטומיים במכוניות ישנות עלול להיות בעייתי ויקר לתיקון.

בטיחות, לפיז'ו ציון גבוה יותר במבחני הריסוק, אך בשנותיה הראשונות נמכרה ללא ABS, עד כמה שזכור לי בעוד הפולו מצויידת.

באופן כללי כשמדובר במכוניות ישנות וזולות מצבן חשוב יותר ממוניטין אמינות היצרן, בכל מקרה בהחלט הייתי ממליץ על ידני, גם אם פחות תהנה עלויות האחזקה יהיו נמוכות יותר וצריכת הדלק גם.

הייתי מוסיף לרשימה פיאט פונטו ספייס (חסכונית, זולה לאחזקה, מרווחת ובטוחה) ויונדאי גטס (לא חסכונית באוטומט, נחשבת אמינה, קיבלה ציונים טובים במחני ריסוק, יש להימנע מדגם GLF ללא ABS ובעל כרית אויר אחת בלבד).

פורסם
אין הבדל באמינות כאשר השנתון הוא מעל 10 שנים,פיג'ו עדיפה בגלל הביטוח.

בכללי רכב ראשון עדיף ידני כך תוכל באמת לחדד את כישורי הנהיגה שלך.

גיר אוטומטי אחריי 200,000 לא אמין באף רכב מציע לך לבדוק את הגיר של שניהם במוסך המתמחה בסוג הרכב על מנת לדעת אם שווה להתעסק עם הרכב.

תוסיף כאופציה פיאט פונטו ספייס

כמה עולה לבדוק רכב במוסך בדיקה כללית כמו שאתה מתאר?

206 אוטומטית בתקציב שלך תהיה 1.4 והיא לא זריזה.

הפולו, מכונית נחותה ל206 ברוב האספקטים פרט לזריזות (אולי), ה1.6 חביבה, ב1.4 לא נהגתי.

מבחינת נוחות, מרווח ובגאז' הפיז'ו עדיפה, אמינות שתיהן לא מהמצטיינות אבל סבירות, גירים אוטומיים במכוניות ישנות עלול להיות בעייתי ויקר לתיקון.

בטיחות, לפיז'ו ציון גבוה יותר במבחני הריסוק, אך בשנותיה הראשונות נמכרה ללא ABS, עד כמה שזכור לי בעוד הפולו מצויידת.

באופן כללי כשמדובר במכוניות ישנות וזולות מצבן חשוב יותר ממוניטין אמינות היצרן, בכל מקרה בהחלט הייתי ממליץ על ידני, גם אם פחות תהנה עלויות האחזקה יהיו נמוכות יותר וצריכת הדלק גם.

הייתי מוסיף לרשימה פיאט פונטו ספייס (חסכונית, זולה לאחזקה, מרווחת ובטוחה) ויונדאי גטס (לא חסכונית באוטומט, נחשבת אמינה, קיבלה ציונים טובים במחני ריסוק, יש להימנע מדגם GLF ללא ABS ובעל כרית אויר אחת בלבד).

יש לי רישיון רק לאוטומט לצערי בגלל בעיות פיזיות בריאותיות שהייתי מעדיף לא לפתוח, ותודה על כל ההודעה אבל בקצרה.. מה אתה ממליץ?

פורסם

עד ה300 שקל מקסימום.

בעיקרון רכב זול לתחזוקה זה יותר פיאט ויונדאי (מכיוון שאתה מחפש חסכוני תוריד את היונדאי)

הכי חשוב זה לבדוק את הטיפולים שנעשו לרכב, בעקרון נוזל לגיר אוטומטי מומלץ החליף כל 60 אלף(הבעיה שיש רוב היבואנים ממליצים למוסכים לא לגעת בנוזל גיר עד שיש תקלה) לכן אם תמצא רכב שעבר החלפות נוזל גיר סדירות יש מצב שבידך רכב טוב.

עוד רכב שיתאים לך זה אופל קורסה עדיפות למנוע 1400.

• תוכן חדש...