Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך מתבטאת הרשעה של נהג חדש בעבירת של נהיגה תחת השפעה ...

האם עצם ההרשעה מחייבת מבחן מחדש בנוסף על ההארכת תקופת נהג החדש ?

או במידה ויש פסילה של פחות משלושה חודשים, הכל נשאר כפי שהיה ?

פורסם

על פי החוק מדובר על החרמת הרכב לחודש ושנתיים שלילה מעשית שלאחריה תצטרך לבצע טסט ותיאוריה מחדש אם אני זוכר נכון.

מבחינה מעשית עם עורך דין טוב ומזל תוכל לצאת מזה עם לפחות 6 חודשי שלילה עד שנה...

בהצלחה.

פורסם

אני מניח כי השאלה היא היפותטית במהותה שכן הרשעה בשכרות אצל נהג חדש ברוב

המכריע של המקרים לא תסתיים בפחות משלושה חודשים.

אך לשאלתך, עצם ביצוע העבירה מקים את כל הסנקציות. לרבות מבחן עיוני.

העבירה נחשבת לחמורה ומדווחת לרשות הרישוי בהתאם

פורסם

כאמור מדובר בעבירת שכרות 365 / נהג חדש ...

לאחר ביקור של העו"ד שלי אצל התביעה הוא מסר לי כך:

1. שינוי סעיף העבירה לנהיגה תחת השפעה.

2 פסילה בפועל 6 חודשים בניכוי חודש שכבר היה לי.

3. פסילה ע"ת 3 ח' למשך 3 שנים.

4. קנס 500 ש"ח.

מה אתם אומרים ?

מה ההשפעה של עונש כזה מבחינת הנהג חדש שלי ?

פורסם
עם העו״ד שלך והתוצאה ״הנהדרת״ אתה הולך לעשות רשיון חדש,

ולאחר מכן אתה תישלח על ידי משרד הרישוי למכון הרפואי .

תסביר בבקשה.

פורסם
תסביר בבקשה.

מה יש להסביר? לקחת עו״ד לא? הוא אמור לדעת שאם אתה נהג חדש וניפסל 3 חודשים ומעלה אתה עושה רשיון חדש,וגם תוזמן למכון הרפואי

אני חלילה לא מזלזל באף עו״ד אבל צריך לדעת את מי לקחת שיודע מה לעשות עם תיק שיכרות ,

אני זוכר שבזמנו כתבתי לך לדבר איתי, אני לא עו״ד ולא גובה כסף על שום דבר הייתי מייעץ לך את הדבר ההאמיתי אבל עכשיו זה מאוחר אבל אני רק יכול לאחל לך הצלחה ,

פורסם
מה יש להסביר? לקחת עו״ד לא? הוא אמור לדעת שאם אתה נהג חדש וניפסל 3 חודשים ומעלה אתה עושה רשיון חדש,וגם תוזמן למכון הרפואי

אני חלילה לא מזלזל באף עו״ד אבל צריך לדעת את מי לקחת שיודע מה לעשות עם תיק שיכרות ,

אני זוכר שבזמנו כתבתי לך לדבר איתי, אני לא עו״ד ולא גובה כסף על שום דבר הייתי מייעץ לך את הדבר ההאמיתי אבל עכשיו זה מאוחר אבל אני רק יכול לאחל לך הצלחה ,

אם אתה לא לוקח כסף ... מה האינטרס שלך ?

פורסם

האינטרס שלי זה שנהגים כאן בפורום עם בעיה כזאת או אחרת לא ישלמו סתם כסף לעו״ד מה שהם יכולים לעשות לבד,

עו״ד לא עובדים בחינם , כמובן שאותו נהג שצריך שרות ומשלם השאלה כמה,

וכמובן אם כבר לוקחים עו״ד שיהיה מקצועי,אני מפעיל את כל מכשירי האכיפה במשטרה ויכול למצוא כשלים שיכולים לבטל את כתב האישום.

פורסם

האינטרס שלו מופיע בחתימה שלו.

מה שכן, העו"ד שלקחת לא עזר לך הרבה. אני מכיר מקרים יותר גרועים משלך שהסתיימו בהרבה פחות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
האינטרס שלו מופיע בחתימה שלו.

מה שכן, העו"ד שלקחת לא עזר לך הרבה. אני מכיר מקרים יותר גרועים משלך שהסתיימו בהרבה פחות.

אני לא יודע מה הקשר לחתימה שלי , אבל אם אתה יודע יותר טוב כמו כמה מחברי הפורום אז זה בסדר,ועוד דבר אם היית קורא טוב את מה שכתבתי לו אולי לא היית מגיב כמו שהגבת ,

פורסם
עם העו״ד שלך והתוצאה ״הנהדרת״ אתה הולך לעשות רשיון חדש,

ולאחר מכן אתה תישלח על ידי משרד הרישוי למכון הרפואי .

למר ישראל היקר,

לא מכיר אותך.

שמתי לב, כי הנך מרבה לעלות הודעות לפורום.

בהרבה מן המקרים, אתה גם מתפארבהצלחותיך - משהו שאני באופן אישי לא אוהב אצל אנשי מקצוע.

תגובתך, למרות העטיפה שלה, לא מפתה,אולי בני עשרה שהולכים שולל אחרי מילותיך.

עוד דבר שקצת חורה לי, זו העובדה, כי משטרת ישראל מימנה לך את אותו ידע שאתה מתפארבו, תוך כדי ששילמה את משכורתך ועכשיו אתה רץ לספר לחבר'ה.

דעתי האישית, שאנשים כמוך בנוסףלאנשים שאתה מייצג, לא תמיד מוציאים טוב, את תחום התעבורה שגם ככה הדרדר לשפל וזאתמתוך נקודת מבטי כמובן.

בענייני האישי, אותו עו"ד למרותהתוצאה "הנהדרת", עדיין לא סגר דבר, אלא רק עדכן אותי בהצעת התביעה, דברשהיה צריך לעשות.

מישהו מבטיח לי ביטול כתב האישוםבמלואו או פסילה של 3 חודשים בלבד ?

האם אתה יכול להבטיח זאת ?

פורסם
למר ישראל היקר,

לא מכיר אותך.

שמתי לב, כי הנך מרבה לעלות הודעות לפורום.

בהרבה מן המקרים, אתה גם מתפארבהצלחותיך - משהו שאני באופן אישי לא אוהב אצל אנשי מקצוע.

תגובתך, למרות העטיפה שלה, לא מפתה,אולי בני עשרה שהולכים שולל אחרי מילותיך.

עוד דבר שקצת חורה לי, זו העובדה, כי משטרת ישראל מימנה לך את אותו ידע שאתה מתפארבו, תוך כדי ששילמה את משכורתך ועכשיו אתה רץ לספר לחבר'ה.

דעתי האישית, שאנשים כמוך בנוסףלאנשים שאתה מייצג, לא תמיד מוציאים טוב, את תחום התעבורה שגם ככה הדרדר לשפל וזאתמתוך נקודת מבטי כמובן.

בענייני האישי, אותו עו"ד למרותהתוצאה "הנהדרת", עדיין לא סגר דבר, אלא רק עדכן אותי בהצעת התביעה, דברשהיה צריך לעשות.

מישהו מבטיח לי ביטול כתב האישוםבמלואו או פסילה של 3 חודשים בלבד ?

האם אתה יכול להבטיח זאת ?

שלום לך.

קודם כל אתה לא צריך להכיר אותי כמו שאתה לא מכיר את שאר חברי הפורום,אני אישית יכול להיתפאר בהצלחות כי זה טוב לנהגים שלוקחים באמת עו״ד מיקצועיים שבאמת מבינים בתחום,אתה לא צריך ללכת שולל ממילותי וכמובן לא להיתפתות,

ועוד דבר מה צריך להיות חורה לך הידע שלי? ומה זה משנה מי מימן אותו זה רק מראה שאני יותר מיקצועי ומיומן מהרבה עו״ד שאתה מכיר שמתעסק בתחום,

אבל בכול מקרה שיהיה לך רק טוב ואני ימשיך לעסוק רק במה שאני יודע .עו״ד שמבטיח לך תוצאה תיברח

ממנו כמו מאש,אולי אם הייתי רואה את כל החומר הייתי מוצא כשלים שאולי עו״ד שלך לא מצא וזה היה משנה את כול התמונה.

פורסם (נערך)
אני לא יודע מה הקשר לחתימה שלי , אבל אם אתה יודע יותר טוב כמו כמה מחברי הפורום אז זה בסדר,ועוד דבר אם היית קורא טוב את מה שכתבתי לו אולי לא היית מגיב כמו שהגבת ,

"החתימה שלך היא האינטרס שלך" - לא אמרתי את זה כאילו שזה דבר רע, אתה בחרת להתייחס לזה כך. האם אלי אמרן או אסף שמיר שהם אנשים מקצוע וספונסרים אינם בעלי אינטרס. הם כן. זה לא דבר רע. איך מהתגובה הזו הסקת משהו על הידע שלי או על כך שלא קראתי את הודעתך אין לי מושג. הכניסה שלך למצב מגננה אינה מוצדקת כלל וכלל.

זה שאתה גם עוזר ללא תמורה כמו אלי אמרן אני בטוח. ואם תצטרך להמליץ על עו"ד? ואם אלי אמרן יצטרך להמליץ על שמאי?

העזרה של אנשי המקצוע בפורום אדירה, וגם יש להם אינטרס, וזה בסדר. לכן כאמור, איני מבין תגובתך. צר לי אם נפגעת, זו לא הייתה הכוונה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...