Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"החתימה שלך היא האינטרס שלך" - לא אמרתי את זה כאילו שזה דבר רע, אתה בחרת להתייחס לזה כך. האם אלי אמרן או אסף שמיר שהם אנשים מקצוע וספונסרים אינם בעלי אינטרס. הם כן. זה לא דבר רע. איך מהתגובה הזו הסקת משהו על הידע שלי או על כך שלא קראתי את הודעתך אין לי מושג. הכניסה שלך למצב מגננה אינה מוצדקת כלל וכלל.

זה שאתה גם עוזר ללא תמורה כמו אלי אמרן אני בטוח. ואם תצטרך להמליץ על עו"ד? ואם אלי אמרן יצטרך להמליץ על שמאי?

העזרה של אנשי המקצוע בפורום אדירה, וגם יש להם אינטרס, וזה בסדר. לכן כאמור, איני מבין תגובתך. צר לי אם נפגעת, זו לא הייתה הכוונה.

אולי לא הבנתי אותך נכון ולכן אני מתנצל,זה לא היתה מגננה בכלל מטרת הפורום זה לא להיתנגח אחד בשני , המטרה לעזור כאן לנהגים בשעת צרה , כמובן שהיעוץ שלי זה ללא תשלום , אני יכול לנדב הרבה מהידע המקצועי שלי ומהנסיון שרכשתי עם השנים.

פורסם
למר ישראל היקר,

לא מכיר אותך.

שמתי לב, כי הנך מרבה לעלות הודעות לפורום.

בהרבה מן המקרים, אתה גם מתפארבהצלחותיך - משהו שאני באופן אישי לא אוהב אצל אנשי מקצוע.

תגובתך, למרות העטיפה שלה, לא מפתה,אולי בני עשרה שהולכים שולל אחרי מילותיך.

עוד דבר שקצת חורה לי, זו העובדה, כי משטרת ישראל מימנה לך את אותו ידע שאתה מתפארבו, תוך כדי ששילמה את משכורתך ועכשיו אתה רץ לספר לחבר'ה.

דעתי האישית, שאנשים כמוך בנוסףלאנשים שאתה מייצג, לא תמיד מוציאים טוב, את תחום התעבורה שגם ככה הדרדר לשפל וזאתמתוך נקודת מבטי כמובן.

בענייני האישי, אותו עו"ד למרותהתוצאה "הנהדרת", עדיין לא סגר דבר, אלא רק עדכן אותי בהצעת התביעה, דברשהיה צריך לעשות.

מישהו מבטיח לי ביטול כתב האישוםבמלואו או פסילה של 3 חודשים בלבד ?

האם אתה יכול להבטיח זאת ?

כי עדיף שהמשטרה תחלק דו"חות וזימונים לדין על סמך מכשירים לא מכוילים, לא מאופסים שמתופעלים על ידי אנשים שלא הוכשרו לעבודה עם המכשירים?

אף אחד לא מבטיח לך שום תוצאה, אלא אומרים לך שאלה דברים שקורים, ידוע שהם קורים, ואיש מקצוע יכול להצביע על כשלים כאלה שייתכן שלא יתגלו אחרת.

אני רק יכול לחזק את דברי ישראל, אם מישהו מבטיח לך הבטחה עוד לפני שצלל לתוך התיק, תתרחק ממנו למהר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...