Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט גרנדה

Henlevin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מחפש רכב עד 35 אלף, מצאתי פיאט גרנדה 2008 אקטיב פלוס שעשתה 90 . הבחור רצה עליה 33 אלף לאחר שראיתי את ההסטוריה טיפולים צצו שתי בעיות. הוא לא החליף רצועת טיימינג ובגלל שהאוטו הגיע ל90 אלף הוא צריך לעבור טיפול 90 אלף. כמו כן הבחור נסע עם הרכב כל יום מבני ברק ליבנה. הורדתי אותו ל30 כדי לחסוך את ההוצאות של הטיפולים. מחר אני כנראה נוסע איתן למכון בדיקה בקומפיוטסט. רציתי לדעת את דעתכם אם זה שווה או לא. זו פעם ראשונה שאני קונה רכב וחשוב לי לשמוע עוד דיעות. תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טיפול טיימינג לגרנדה עולה משהו כמו ₪1,200 במורשה. (אם אין הפתעות נוספות)

מדובר על רובוטי או ידני?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה בדרך למכון בדיקה כנראה שהשלמת עם אופן העבודה של הרובוטי.

דעות על הגיר הזה יש לפה ולפה, מומלץ לקבל חו"ד ממוסך מורשה/מומחה לפני שאתה מעיף ₪500 על בדיקה (שבה ירשמו שהגיר נכה גם אם הרכב יצא מהסוכנות אתמול)

בכללי תדע שאם הגיר מתפגר אתה צפוי להוצאה די נכבדת, כשחיפשתי גרנדה בעבור בת משפחה ראיתי מספר רכבים שבעליהם הנוכחים כלל לא ידעו שהגיר שופץ ע"י היד הקודמת, וכמה כאלה שניסו להפיל רכב עם גיר מחליק על מישהו שלא ישים לב לזה.

לא אומר שכולם דפוקים, אבל תבדוק את העניין הזה בשבע עיניים.

ואם זה מתאפשר - חפש ידנית במקום.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתקשר ותבדוק,

לדעתי האישית בדיקה של מוסך מומחה/מורשה עדיפה על בדיקת מכוסת"חת של מכון בדיקה כזה או אחר, מה גם שאתה מקבל הצעת מחיר לתיקון הליקויים במקום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי מוסך מורשה צמוד ליד המכון בדיקה. כמה יעלה בדיקה כזאת במוסך מורשה?

תלוי, לרוב אין "מחיר מחירון" לבדיקה כזאת.

יש מוסכים שיעשו את זה בחינם בקטע של שירות, סוג של "בוא זרוק מבט רגע" כזה, ויש כאלה שייקחו שעת עבודה.

ככה או ככה מוסך שרואה גירים רובוטיים של פיאט על בסיס יומי ייתן לך חו"ד הרבה יותר טוב ממכון בדיקה. (לפחות בקשר לגיר/מנוע, עדיין תצטרך את המכון כדי שיבדקו שלא מדובר ברכב שמרותך משני רכבים אחרים / מנוע מוחלף / שילדה עקומה וכו')

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...