Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא אכפת לך לקנות מגבר יד 2 אז זה הגנסיס st 100 (מוכרים אותו פה בפורום) הוא מגבר סופר איכותי ועוצמתי ! דרך אגב היה לי את הסט כמו שלך (krx3 ) במשך 3 שנים הוא פשוט מדהים ! ממליץ לך לעבוד איתו אקטיבי אתה לא מבין איזה תוצאות אתה תקבל ממנו

HU: Clarion HX-D3 special edition Amp Macintosh mc 4000m .Comp: Focal utopia be no 7 active SubWoofer: Focal Utopia 21wx

פורסם

עם כמה שאני אוהב את גנסיס, ומנסיון הם עובדים יפה מאד עם פוקל, לא הייתי הולך על סטראו 100 בשביל סט 3 חלקים פאסיבי, למרות שזו אופציה לא רעה בכלל.

אם אני לא טועה הקרוס של הסט הזה לא מאפשר חיבור בי אמפינג, ככה שתצטרך ללכת על מגבר שני ערוצים חזק.

לדעתי,

Celestra fa2150

Jl audio 300/2

כמובן שיש עוד אופציות למגברי שני ערוצים טובים, תפשפש קצת בפורום המכירה, אם משהו יתפוס לך את העין שאל.

גילוי נאות, את ה jl אני בדיוק מוכר.

SCANSPEAK

פורסם

ישנם קרוסים פסיביים שבהם ישנה אופציה

להגביר את הטווטר+מידריינג על זוג ערוצים

ואת המידבאסים על זוג ערוצים ,באופן הזה אתה גם יכול לשלוט על הגיינים.

פורסם

יש לי מגבר למכירה של גראונד זירו 2 ערוצים הספק מוצהר 200 וואט rms לערוץ, אם אתה מעוניין זה בדיוק מתקציב שלך, צור איתי קשר בפרטי.

• תוכן חדש...