Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישוי אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תעביר את הרכב למעמד אספנות, אין צורך בתשלום טסטים אחורה ואין צורך בבדיקה של מכון התקנים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

גש למשרד הרישוי הקרוב למקום מגוריך, בקש לירשום את הרכב כרכב אספנות (גש לדואר לבצע העברת בעלות במידה והרכב לא על שימך), גש למוסך אמין ומיקצועי שיבדוק ויטפל במערכות הבטיחות של הרכב (בלמים, היגוי, בולמי זעזועים, צמיגים וגם אגזוז ) דרוש מהמוסך אישור תקינות לרכב מיושן וגש למכון הרישוי עם ביטוח חובה תעודה מזהה (ת"ז/חוגר/דרקון/רישיון נהיגה) והרישיון רכב,עבור מיבחן רישוי ו...

נסיעה מהנה ובטוחה

ברגע שרכב מכבל מעמד של רכב אספנות הוא פטור ממעבדה מוסמכת.

קטע זה נכתב כללי ולא רק לתוכן השאלה.

משה אזולאי

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
שכחת עוד משהו: רשיון תנועה זמני ממשרד הרישוי...
ישנן שלוש אופציות:

1) להוציא רשיון תנועה זמני (בזמן שאתה במשרד הרישוי).

2)להיעזר בגרריסט.

3) לעבור על החוק וליסוע ללא רשיון רכב בתוקף. (הסיכון הוא על פי דמיונו הפורא של כל אחד מהקוראים, משטרה תאונה ועוד.....)

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...