Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Lm gold label באינפוזיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי אני הולך לטסט שבוע הבא ולא בא לי עוד פעם להיכשל בזיהום אוויר כמו בכל שנה ואז להיכנס למוסך ולעשות אינפוזיה ב450 שקל..

אני רוצה להקדים תרופה למכה ועכשיו אני בקטע של לעשות טיפולים לבד חחח

לקחתי בקבוק מים חתכתי אותו לחצי והשארתי את החצי של הפקק, חיברתי אליו צינורית והשאלה שלי זה איך לעשות וויסות ואם להכניס את הצד השני של הצינורית לתוך המצערת ולמשך כמה זמן ?

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם

בגדול בשביל אינפוזיה אתה יכול לשים את פיית הצינור בפתח הפרפר כאשר המנוע על סלד קבוע של סביב 2500 ואת הטיפטופים אתה צריך לקבוע ע"י ברז ויסות שאתה מוסיף לצינור.

פורסם

מי הגאון שאמר שבגלל שהרכב ישן יחסית צריך כל שנה אינפוזיה ?

תגיע לטסט,לאחר שנסעת 15 דקות בדרך בינעירונית (המנוע כבר מספיק להתחמם כראוי) ותביא אותו לסל"ד בינוני גבוה במהנלך המסיעה (נסיעה ב-80-90 ק"ש מספיק לעניין).

אם אין תקלה אחרת במערכת הפליטה כמו דוד אמצעי סתום/מרעיש/גמור או כל בעיה אחרת של פליטת עשן לא אמורה להיות בעיה בטסט.

אם אתה עדיין מתעקש,אתה יכול לשים גולד לייבל בתוך טנק הדלק על חצי טנק בשבוע שלפני הטסט,לנסוע עם הרכב 100-200 ק"מ ואז לגשת לטסט.

אה וזה ממש לא עולה 450 ש"ח..:shock:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...