Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירידת ערך מה דעתכם...כנסו סיפור מעניין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים

לפני 3 שנים נכנסתי לסוכנות סקודה בבאר שבע והתענייניתי באוקטביה חדשה לתדהמתי זמן המתנה בן חודשיים לשלושה

אמרתי לסוכהת שזה יותר מדי ואז היא אומרת שניה יש פה רכב תן לי לבדוק מה איתו. "הרכב למכירה מיידית הבעיה שלו פגיעה קטנה בגג בעת ההובלה ,שמאי בדק והוריד 3% ירידת ערך שכמובן יופחת לך ממחיר הרכב. שמחתי מכה קטנה הנחה נחמדה.

כמובן שהביאו לי את דוח השמאי והתיקון שעבר הרכב ,הסתכלתי ואמרתי לעצמי נו טוב תיקונים קלים קצת פחחות וקצת זגגות.

אהה כם כתוב בדוח שמאי פגיעה בקליפת הצבע. 3 שנים עברו ונכנסתי לסוכנות לבצע טרייד אין כמובן שידעתי שיש תיקון בקליפת הצבע משהו לא רציני כדברי בסוכנת. שלחו אותי לבדיקה ואז.....פגיעה במרכב ברכב בעל משמעות גבוהה##@@.

נכנסתי לסוכנות עם הדוח כמובן עדיין בידיעה שורידו אולי 3% מערך הרכב שזה הגיוני לא? גם ככה קיבלתי את ההנחה שקניתי.

לאחר יומיים אני מתקשר לסוכנות ומברר למה לא החזירו לי תשובה מהטרייד ואז הסוכן אמר לי שיש בעיה...שהטרייד בכלל לא מוכן לקחת את האוטו עם דוח כזה ולאחר שיכנועים הוא מוכן לתת על האוטו 82000 ש"ח כאשר מחירון לוי יצחק 103000.

הייתי בשוק לא הייתי לטווח מחירים כזה איבדתי סבלנות וצעקתי ונעלבתי ומה לא .הסוכן אמר לי להרגע וינסה לראות מה עושים.

אכן הוא חזר אלי עם הצעה משופרת מהטרייד 850000 והנחה קטנה נוספת על הרכב החדש.

עלי לציין שהטסט נגמר במרץ ומצאו צמיגים קדמיים פגומים וק"מ של האוטו 23000 ק"מ.

קודם כל אני מביא את המקרה לידעתכם ודבר שני האם יצאו הוגנים איתי בסופו של יום? האם יש כאן מקרה של הסתרת האמת?

הסתבר לי שהאוטו עמד כ 5 חודשים לאחר התיקון כמובן הכל בדיעבד

תודה רונן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הוגן מצידם,

אני משער שהחברה שמבצעת את הטרייד-אין היא ברוב המקרים חברה חיצונית שאינה תלויה בשיקולי סוכנות הרכב, שכן מטרתם היא למקסם רווחים ולא בהכרך לשרת אותך כלקוח הסוכנות...

שאלות:

א. האם החברה התחייבה במועד הקנייה לקנות ממך את רכבך במחיר מחירון? ואם כן האם הייתה איזושהי הגבלת זמן וכדומה?

ב. האם יש קבלה על המחיר ששילמת בעת הקנייה, מינוס 3%, או שה-3% בא לאחר הנחה שקיבלת בעת הקנייה?

אני חושב שהמצב דומה גם כאשר אתה קונה רכב ללא פגיעה, בעת המכירה אתה מקבל מחירים מצחיקים מחברות הטרייד-אין כך שתמיד עדיף לנסות ולמכור בשוק הפרטי.

לדעתי במקרה שלך זה מריח לא טוב, מרגיש לא טוב ואבל לא מצטייר רחוק מהמציאות,

אני הייתי פונה למוסך המרכזי מספר לה על המקרה... יש שם בחור שכחתי את שמו של הבחור שמטפל במקרים מיוחדים... קצת אנטיפט אבל עוזר.

אל תוותר תלחץ אבל בנועם (בלי אנטיגוניזם) תבוא עם הקבלות וההוכחות הדרושות הם יודעים שהם לא בסדר, תנסה לקבל הנחה כפיצוי על הרכב החדש (זה אפשרי אני קיבלתי הנחה של 35,000 ש"ח על רכב חדש כפיצוי על משהו יותר ממינורי) וכך יתקזז לך המחירון ואולי אפילו תצא מורווח.

בהצלחה.

נ.ב אם אזכר בשמו של הבחור אשלח לך בפרטי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, גם אם הרכב שלך היה מושלם - בטרייד לא היית מקבל מחירון.

אני חושב שהורידו לך בין 5-10K ש"ח אקסטרה על המכה.

נניח שהצעת טרייד מעולה לרכב במצב טוב עם ירידת ערך 3% היא 95 אלף ש"ח. אז תראה כמה יורידו לך על הרכב החדש ואז תחליט מה אתה עושה, אם ההנחה לרכב החדש היא בגובה 5K ש"ח והטרייד 85K אז למעשה קיבלת לקח חשוב ושילמת עליו 5000 ש"ח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...