Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות טיפול למאזדה 323 2002 202.000 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי מזדה 323 שנת 02

עם 202,000 ק"מ נקנה לא מזמן.

אני רוצה לעשות טיפול במסוך אביב(רחובות) מוסך רשמי של דלק מוטורס

רציתי לדעת כמה יעלה לי טיפול(ואיזה טיפול זה)

תודה לעוזרים :)

פורסם

בד"כ כלל טיפול גדול אמורים לעשות ב 180,000 ק"מ (שחוץ מהשמנים והפילטרים, כולל החלפת רצועת תזמון ושמן גיר) האם זה נעשה ברכב? ברר מה נעשה בטיפול הקודם ופעל לפי זה.

• ספונסר פורום
פורסם

בלנטיס עושים טיפול בכל 15 אלף קילומטרים או שנה. הטיפול הגדול מבוצע ב-180 אלף קילומטרים והוא כולל טיימינג, אם הוא בוצע אין טעם לבצע אותו שוב וחבל על הכסף שלך. בכל מקרה הטיפול הבא שלך אמור להיות ב-210 אלף קילומטרים, או שנה מאז שבוצע הטיפול האחרון.

לגבי שלט - צריך להתקין מערכת שלטי נוחות, זה עניין של כמה מאות בודדות של שקלים אצל מתקין.

שים לב שבמוסך השלושה בתל אביב יש 50 אחוז הנחה על כל הטיפולים למאזדה. יכול להיות שההפרש יהיה מספיק גדול כדי להצדיק את הנסיעה לתל-אביב ולהישאר עם עודף, ככה שמומלץ לך לבקש הצעת מחיר לפני שאתה יוצא לדרך.

• תוכן חדש...