Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30 2010 - ליסינג/השכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני קורא אותכם הרבה ועכשיו הגיע תורי להתייעץ -

אנחנו עוברים ממוכנית סופר מיני ישנה לאוטו משפחתי-קטן (אחרי הרבה התלבטויות החלטנו על הI30).

יש לנו 2 הצעות ורציתי לשאול בבקשה מה דעתכם -

אופציה א' - עלייה לכביש דצמבר 2010, יד ראשונה מליסנג, 45 אלף ק"מ, צבע מאוד כהה, 68 אלף ש"ח ולא יורדים שקל יותר.

אופציה ב' - עלייה לכביש יולי 2010, יד ראשונה מהשכרה, 85 אלף ק"מ, צבע בהיר, 62 אלף ש"ח ואומרים שזה מחיר אחרון.

2 ההצעות הן מחברות גדולות שונות (אלדן ואוטו סנטר) אז אני לוקח בחשבון שהאחריות תהייה אותה אחריות וכולי.

(שניהם מתחייבים בבדיקות, תיקונים וכולי).

מה אתם אומרים?

אנחנו בקושי מגרדים את ה15 אלף ק"מ לשנה (יש שנים שגם הרבה פחות),

האוטו בעיקר יהיה בית-עבודה, פשוט רוצים אוטו טוב שיחזיק ל8 שנים ככה, אולי אפילו יותר.

אשמח מאוד לדעתכם - מה אתם אומרים על המחירים?

הם מספיק טובים?

פורסם

הראשונה ללא ספק,

עלתה לכביש מאוחר יותר, נסעה כמעט חצי מהשניה, ובארץ לליסינג יש תדמית טובה יותר מהשכרה.

נסו לחפש גם בכלמוביל טרייד אין, שם יש מכוניות פרטיות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם לדעתי אופציה א' עדיפה. אבל, וזה אבל גדול, הכל יכול להשתנות אחרי שתשריין את הרכב, הוא יגיע לסניף ותראה אותו בעיניים. כי הנתונים היבשים שציינת לא שווים כלום אם ברכב של אופציה א' הוחלפו חלקי מרכב, יש חורים במושב וכתם גדול של צבע בתא המטען.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יכול להיות שהוא ראה את הרכבים הללו בסניף שקרוב לביתו, קיבל טופס בדיקה מחברת הליסינג ונראה לו בסדר?

צריך לקבל את הפרטים האלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

על סמך מה אתה קובע את זה?

אני קראתי את ההודעה שלו והבנתי שהציעו לו רכבים שנמצאים בסניף כרמיאל (איכשהו הרכבים הטובים תמיד מגיעים לשם) למרות שהוא גר בגדרה וביקר בסניף אוטו-סנטר בצומת ביל"ו (ד"ש לאנה!).

פורסם

תודה על המהירות חברה,

אכן ראיתי את הרכב שבאופציה א - הוא נראה טוב ואין חורים או כתמים בשום מקום.

נאמר לנו שלא הוחלפו בו דברים משמעותיים, ואם כן הרי שבבדיקה שאקח אותו ודאי יגידו לי אם החליפו.

הדבר שאני עדיין מתלבט לגביו זה המחיר הקשיח - שווה לקחת את הרכב במחיר הזה?

אני אוסיף שלגבי הצבע הכהה פשוט ייראו בו כל שריטה ( כבר עכשיו יש טיפה שריטות קטנות) - זה נראה לכם שיקול בכלל?

שבת שלום בינתיים.

פורסם

זה פחות או יותר המחיר של i30 בת 3 מליסינג עם קילומטראז' נמוך. אם תתפשר על הקילומטראז' תוכל להוזיל את המחיר ולקבל הצעות נמוכות יותר, לשיקולך.

לדעתי צבע חיצוני זה שיקול משני בבחירה של רכב משומש. אבל אם הצבע הכהה מפריע לך חפש הצעות אחרות. אתה יודע, יש הרבה i30 בשוק. אם לא באלדן אז בהרץ, אם לא הרץ אז באוויס, אם לא באוויס אז בליס4יו. רק לא מהחברה בכתום, ממנה אני ממליץ לרכוש רכבים משומשים.

פורסם

ועוד משהו באותו עניין ברשותכם -

האם יותר שווה לי לרדת בשנת המודל (2008 או 9)?

מה היתרונות/חסרונות שבעניין?

אנחנו ממש לא קונים כל יום (או כל X שנים) אוטו,

ואנחנו רוצים אותו לטווח ארוך, 8 שנים ככה, אולי גם יותר.

שוב תודה.

פורסם
זה פחות או יותר המחיר של i30 בת 3 מליסינג עם קילומטראז' נמוך. אם תתפשר על הקילומטראז' תוכל להוזיל את המחיר ולקבל הצעות נמוכות יותר, לשיקולך.

לדעתי צבע חיצוני זה שיקול משני בבחירה של רכב משומש. אבל אם הצבע הכהה מפריע לך חפש הצעות אחרות. אתה יודע, יש הרבה i30 בשוק. אם לא באלדן אז בהרץ, אם לא הרץ אז באוויס, אם לא באוויס אז בליס4יו. רק לא מהחברה בכתום, ממנה אני לא ממליץ לרכוש רכבים משומשים.

תיקנתי לך :-D

לפותח השרשור, החברות האלה לא מחזיקות 2008/2009 ולכן רכב כזה תמצא רק במגרשים הפרטיים שאליהם אני לא ממליץ להתקרב או אצל מוכרים פרטיים.

תשקול גם את הקיה פורטה שזולה יותר מהI30 אבל זהה לה בכל המכלולים.

אם תקנה קיה פורטה מיד פרטית תהיה לה אחריות ל7 שנים מרגע העליה לכביש ואז זה נותן לך שקט נפשי לזמן הרחוק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני גם מצטרף להמלצה על הקיה סיד או פורטה. הן חולקות הרבה מכלולים עם הi30. בנוסף בשנת 2011 הפורטה קיבלה גיר אוטומטי של 6 הילוכים שמקנה מעט יותר חסכון בדלק.

מה שכן, צריך לציין שהפורטה פחות בטיחותית מהסיד ומהi30.

הייתי גם בודק במגרשי הטרייד אין הגדולים של היבואנים (קרסו טרייד אין, כלמוביל טרייד אין וכו'). יש להם מכוניות טובות.

פורסם
תיקנתי לך :-D

לפותח השרשור, החברות האלה לא מחזיקות 2008/2009 ולכן רכב כזה תמצא רק במגרשים הפרטיים שאליהם אני לא ממליץ להתקרב או אצל מוכרים פרטיים.

תשקול גם את הקיה פורטה שזולה יותר מהI30 אבל זהה לה בכל המכלולים.

אם תקנה קיה פורטה מיד פרטית תהיה לה אחריות ל7 שנים מרגע העליה לכביש ואז זה נותן לך שקט נפשי לזמן הרחוק.

כאשר אתה קונה את הרכב מליסינג או השכרה אין אחריות ל-7 שנים.

האחריות היא ל-3 או 4 שנים ראשונות בלבד כי זה היה התנאי למחיר,שחברות הליסינג שילמו לקאיה ונמוך בהרבה מאשר תשלם כלקו פרטי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חזרתי כדי להגיד לכם תודה רבה על ההכוונה -

אתמול קניתי קאיה סיד 2009 יד ראשונה מפרטי עם ק"מ נמוך בצורה בלתי רגילה (40K);

מקווה שיהיה לי טוב איתה - הכל יצא טוב בבדיקות וגם במוסך שלי פירגנו למצב שלה.

שוב תודה רבה חברים!!!

פורסם
כאשר אתה קונה את הרכב מליסינג או השכרה אין אחריות ל-7 שנים.

האחריות היא ל-3 או 4 שנים ראשונות בלבד כי זה היה התנאי למחיר,שחברות הליסינג שילמו לקאיה ונמוך בהרבה מאשר תשלם כלקו פרטי.

כתבתי -"אם תקנה קיה פורטה מיד פרטית תהיה לה אחריות ל7 שנים"...

לפותח השרשור תתחדש וסע בדרכים טובות!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...