Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עריכה: וואו יצא לי ארוך. מצטער בפני כולם. מלבד civic07.

תשמע, עד עכשיו הייתי רגוע ונחמד, אפילו במפגש הסברתי לך מה לעשות בדיוק ואיפה לקרוא, המלצנו לך לא לעשות את זה במהלך המפגש מתוך ניסיון כי למרות מה שאמרת, לא היית שם 4 שעות, היית הרבה פחות.

רציתי להתעלם מהתגובות שלך, אבל פשוט אי אפשר. ממליץ לך לא לפתוח חזית עם חברי הפורום ובטח לא עם חברה שלי, אתה לא רוצה לבדוק אותי. ממש לא רוצה לבדוק אותי.

נסעתי אל המקום עם חבר, לוקח לי 10 דקות גג רבע שעה להגיע לשם, יצאנו מהבית ב 11:40 המיקום של הרחוב הנס מולר 12 הוביל אותנו בוואיז לשערים סגורים, ניסינו לעשות סיבוב גדול ולהכנס מהצד השני, וגם שם היו שערים סגורים, בשעה 12:20 התקשרתי לחברה שלך, מתוך חיפוש בטלפון של מספרי טלפון שהשאירו חלק מאנשי הפורום בדף הרשמה הרישמי, שם היא אמרה לי להגיע ב GPS לפי רחוב חן 1 כי מישם זה מוביל לכניסה של שער עם שומר שנותן לאנשים להכנס דרך השער, אז כן לקח לי קצת זמן להגיע אבל זה בגלל כל העיקובים האלה.

אנחנו הגענו לשם ב12, ויצאנו משם בערך ב4 וחצי. אתה הגעת אחרינו והלכת לפנינו. הלקה צריכה 4 שעות להתייבש, ומה עם הזמן שאתה צריך בשביל העבודה של הליטוש? נראה לך שזה לוקח 5 דקות? זה לוקח בערך חצי שעה לפנס אם לא יותר, וזה עוד לפני היישום של הפוליש, הדילול של הלקה עם טרפנטין, והמריחה על הפנסים, שכמו שהסברתי לך, צריך להיעשות בעדינות עם מטלית שלא מורידה שערות.

בקיצור, היית מקסימום, ואני נדיב, 3 שעות. זה לא מספיק בשביל ליטוש פנסים כמו שאנחנו עשינו.

אז אני הלכתי בערך בשעה 4 כי חבר שלי אמר שהוא גם צריך כבר לזוז, היה זמן לעשות את זה וגם אם הייתי צריך להשאר שם עוד חצי שעה שהכל יתייבש אז הייתי עושה אתזה, הבעיה שהגעתי באיחור ואפילו לא היה לי אפשרות להחנות את הרכב קרוב, אז חניתי דיי רחוק ואחריזה קירבתי אותו קצת למרות שגם לא עשיתי עם זה כלום בסוף.

אם זה לא מספיק, לאורך כל הזמן שהיית שם חיפשת מי יעשה לך ליטוש פנסים. במקום שאתה תעבוד, חיפשת מי יעשה את זה בשבילך. אתה לא מכיר שם אנשים יותר מ10 דקות וכבר מחפש מי יעבוד בשבילך.

למה אתה סתם מדבר? אני חיפשתי מי שיעשה לי ליטוש פנסים? אני חשבתי שאני יבוא ונעשה את זה שם ומקסימום ידריכו אותי איך לעשות את זה נכון, לא חיפשתי אף אחד שיעשה את העבודה הזאת במקומי, אתה כל הזמן אמרתה לי שהזמן לא יספיק וכדי כבר שאני יעשה את זה לבד בבית שיהיה זמן להכל.

אם גם זה לא מספיק, כל שנייה נצמדת לרכב שלי אחרי שידעת שהרכב עבר פוליש בדיוק אתמול. ואם היית גורם לשריטה עם הג'ינס שלך? היית משלם לי פוליש חדש? לפחות 5 פעמים חברה שלי הייתה צריכה להגיד לך להתרחק מהרכב. אתה בפאקינג מפגש דיטיילינג, מפגש של אנשים שדואגים לרכב שלהם בצד האסתטי, ואתה מתעקש להישען על רכבים של אנשים. גם על הרכב של דני נשענת. אתה לא מבין שלא עושים את זה לאנשים שמשקיעים כל כך הרבה ברכב שלהם? וואלה אם היית גורם לי לשריטה לרכב היית מקבל את כל הלקה שלי בתוך הבלוק מנוע שלך.

אתה חושב שעשיתי את זה בכוונה? רק כדי לעצבן אותך שאני דווקא נשען על הרכב שלך? עמדנו שם ודיברנו מתוך הרגל או משהו פשוט נשענתי קצת על הרכב מה קרה? איזה שריטות אני כבר יעשה מה יקרה, אתה וחברה שלך כל שניה תזוז מליד האוטו שלא תעשה נזק, בהתחלה חשבתי אתם צוחקים עכשיו אני רואה שלא, ואם אתה חושב שהדיבור הזה מוציא אותך גבר אז יש לך טעות.

הבאנו לך כמות לקה שתספיק לך לליטוש וקצת יותר כי גם לנו יצא לזרוק קצת מהלקה תוך כדי העבודה מכל מיני סיבות (יתושים שנכנסים בפנים, לכלוך, בטעות שופכים את הכוס, ועוד ועוד) ולא רצינו שתיתקע בלי מספיק לקה בשביל הליטוש. באים לעזור לך ואתה מלכלך.

אם היינו מביאים לך פחות, היית מתלונן שלא הבאנו מספיק, שוב לא היית אומר כלום כי לא נעים לך, ואז היית מתלונן שהיינו צריכים להביא לך יותר ושגם היית מוכן לשלם על זה. מכיר אנשים כמוך.

עכשיו אתה גם מספר מה הייתי אומר ועל מה הייתי מתלונן, כן תכניס לי מילים לפה שלא אומרתי.

רוצה קצת מתמטיקה? בבקשה.

פחית לקה כזאת עלתה לי 100 ש"ח. בפחית יש 750 מ"ל, קיבלת בקבוק שבתוכו יש 250 מ"ל. 250 מתוך 750 זה בדיוק שליש. 30 מתוך 100 זה קצת פחות משליש. אז אפילו הפסדתי קצת כסף. כן, אני הפסדתי. זאת הלקה שלי ולא של חברה שלי. אני שילמתי עליה.

ולחשוב שהיא עוד רצתה לא להביא לך בכלל כי עצבנת אותה ואני שכנעתי אותה להחליק את זה ולהביא לך כי בכל זאת אנחנו חולקים את האהבה לתחום הדיטיילינג.

מעניין איך בידיוק עצבנתי אותה בפורום, רק שאלתי אותה כמה שאלות לגבי תהליך העבודה, וכן תכננתי לעשות את זה במפגש, ואם אתה לא יודע, גם הבאתי איתי ניירות מיים, ושפריצר, ופלסטלינה, ומכונת פוליש ופדים, ומה לא, וכן תכננתי לבצע שם את ליטוש הפנסים.

מתבייש לקחת על זה כסף? בעיה שלך. לא יודע מה איתך, אבל אני עובד קשה בשביל הכסף שלי. לא מוכן לתת דברים בחינם, בטח לא לאנשים שאני מכיר בדיוק 5 דקות. אתה יודע מה, אם לא היית כל כך מציק ומתנהל כמו ילד קטן, עוד הייתי מחליק את זה. אבל אתה חייב לפתוח, אז בבקשה, נפתחנו.

יש לך בבית לקה ל20 שנה? תשמע, אל תשתמש בלקה שהבאנו לך. אם אתה רוצה, בוא אליי לעבודה, תביא לי את הלקה, וקח את הכסף שלך בחזרה. תשתמש בלקה הזאת שיש לך.

רק שים לב שזאת לקה ללא מסנן UV, שזה מה שחשוב בלקה שמשתמשים בה לפנסים (קרני UV זה הקרניים מהשמש שפוגעות בפנס וגורמות לו להפוך למטושטש), ואולי קצת יותר חשוב, זאת לקה בצבע מט ולא מבריק. יודע מה ההבדל? מעולה. אז עכשיו אתה מבין שהלקה שהעלית פה לא מתאימה לפנסים. לא יודע מה ההבדל? מעולה. שים אותה על הפנס ותגלה. אז השריטות שיש לך על הפנס כבר לא ישנו לך כי תצטרך להחליף אותו.

לקה כזאת כמו שהעלית פה עולה 40 ש"ח. כמו שאמרתי, הלקה שאני קניתי (יאכט ורניש) עולה 100 ש"ח לאותה כמות. למקרה ולא הבנת, זאת לקה לעץ שיש ביאכטות, שסופג כמויות אדירות של שמש וקרני UV. בגלל זה היא כל כך יקרה ויותר מומלצת לפנסים.

אבל אל תקשיב לי. תשתמש בלקה שלך. אני כבר מחכה לשרשור הבא שלך על איך מורידים לקה מפנס או איפה קונים פנסים חדשים לסיוויק בלי לשלם מחיר גבוה כי במוסך היבואן רוצים הרבה כסף.

יפה שכבר שלחתה אותי להחליף פנסים, והייתי כבר אצל היבואן והיה לי יקר וכל מה שרשמתה שם, לכה זה לא מה שעושה את הפנס, זה כולה שומר על הפנס מעכירות לאורך זמן, יש תהליך שלם של ליטוש פנסים הרבה ליפני ישום הלכה שהוא החלק הסופי שנועד להגן רק על הפנס לאורך זמן.

במפגש אמרנו לך שצריך לדלל את הלקה עם טרפנטין ביחס של 1:1. לא הבנת מה זה אומר ושאלת, הסברנו לך.

פתאום אתה יודע מה זה 250 מ"ל? אגב, בהתחלה כתבת 230 מ"ל, ועכשיו אתה כותב 200 מ"ל. מעניין לאיפה נעלם 30 מ"ל.

פתאום נהיית לי רב מודד.

אתה מבין מה אתה עושה? אתה רב איתנו על 20-30 מ"ל ועל 5-15 ש"ח. אתה לא יודע לבחור את הקרבות שלך. אתה עוד תלמד. אני מקווה בשבילך שתלמד.

כן תתפוס אותי על 20-30 מ''ל ותשווה את זה למה שחברה שלך אמרה בפורום שהיא מוכנה לתת לי את הלכה בסכום מסויים ואז ראתה במפגש שאני בא לקנות מימנה את זה אז ביקשה פתאום סכום שונה, ועוד מתלוננת שביקשתי הנחה.

אם הייתה בנאדם לא הייתי לוקח על דבר כזה בכלל כסף, אבל שיהיה.

אגב, הגעת למפגש שהיה מאורגן הרבה זמן מראש, כולם הביאו דברים, בין אם זה היה חומרים לעבודה, או דברים כמו במבה, קולה וכו', ואני לא זוכר שאתה הבאת משהו.

אז הגעת למפגש, לקחת מהדברים שVIX שלחו, חיפשת מי יעבוד בשבילך, לא הבאת שום דבר מעצמך, נשענת על רכבים של אנשים (בפורום הזה זה משהו שלא עושים), ואתה עוד בא בטענות.

כמו שאמרתי הבאתי איתי ציוד דייטילינג, אך לא יצא לי להשתמש בו ואפילו לא להראות אותו, כניראה גם כי הרכב שלי חנה רחוק, ואף אחד לא התעניין בו אפילו, וכן גם שטפתי אותו יפה מבחוץ ומבפנים אבל מזה כבר משנה.

תשמע, אני בן אדם עם סבלנות של פיל, גם לאנשים קשים. הם יכולים להיות מטומטמים, קשי הבנה, מפגרים חברתית, הכל. יש לי סבלנות לכולם. אני תמיד מקבל את השונה ולא שופט אף אחד. מי שמכיר אותי מקרוב יודע כמה סבלנות יש לי. אבל במקרה שלך נגמרה לי הסבלנות. יצאת לי מכל החורים. באמת באמת באמת שנורא השתדלתי להיות בסדר ואפילו חשבתי לתפוס אותך היום בצד ולדבר איתך קצת, בשביל להסביר לך קצת על איך מתנהלים בפורום ולמה זה לא יפה להיכנס לשרשורים של אנשים ולהתחיל לשאול שאלות שקשורות אליך. רציתי להסביר לך איך עושים את הדברים בצורה קצת יותר יפה. להסביר לך מתי מגיבים בשרשור קיים ומתי כדאי לפתוח שרשור חדש. פשוט להסביר לך איך מתנהלים פה כי בכל זאת יש כאן סדר בדברים וחוקים קצת שונים מהחיים האמיתיים (למשל, אל תסיים משפט עם שלוש נקודות [...] כי תקבל התראה מרז).

אבל אחרי היום, אין יותר סבלנות. no more mr. nice guy. נמאסת.

קח את זה לתשומת ליבך.

כל הכבוד לך, אז רציתה וזה המשפט סיום שלך לגבי ''no more mr. nice guy. נמאסת''

אם לא הייתם נותנים לי את ההרגשה של התמאות הזאת מהלכה אז הכל היה טוב ויפה, לא יודע מאיזה עדה אתם, אבל אני מרוקאי, למרות שממש לא נראה ככה, אבל ואצלנו דודים ומשפחה וגם חברים עוזרים אחד לשני בכל מיני דברים בלי לדבר בכלל על כסף, ככה שאני לא מכיר בכלל התנהגות כזאת, לא באתם למפגש כדי למכור לאנשים מוצרים, באנו לעזור אחד לשני, ואם הייתי מוציא את הכלים שהבאתי ואת המכונה ומישהו היה רוצה לנסות או משהו בכייף הייתי נותן לו אבל מה לעשות שלא יצא.

• תגובות 506
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני טוניסאי, אתה לא משפחה שלי, לא חבר שלי, ומכיר אותי 5 דקות בערך.

אני חייב לך משהו?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אני טוניסאי, אתה לא משפחה שלי, לא חבר שלי, ומכיר אותי 5 דקות בערך.

אני חייב לך משהו?

אתה לא חייב לי כלום, ואני מצטער בכלל שיצא לי לבוא למפגש ולפגוש אותך ואת חברה שלך, לא באתי לעשות עסקים עם אף אחד, באתי להנות להכיר אנשים ולהתנסות בעניין הדייטלינג, זה לא קרה ויכול מאוד להיות גם בגלל שעל ההתחלה כבר ירד לי החשק מהכל הקטע הזה של הלכה.

פורסם

אני נורא רוצה להגיב ולחלוק את התובנות שלי לגביך, אבל אני לא אעשה את זה.

אי אפשר ללמד כלב זקן טריקים חדשים...זה אתה וכך צריך לקבל אותך, בדיוק כמו שאתה.

אתה מגיע, לא תורם דבר למפגש ועוד חושב שכולם "אחים" שלך וצריכים לתת לך דברים בחינם.

זה הבן אדם...כמו שכתוב פה שחור על גבי לבן! ואת זה רצוי שכולם יפנימו וילמדו להזהר מטיפוסים כאלה בעתיד כי יד אחת שלו לוחצת לך את היד והיד השניה כבר שולפת את הסכין.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

נסעתי אל המקום עם חבר, לוקח לי 10 דקות גג רבע שעה להגיע לשם, יצאנו מהבית ב 11:40 המיקום של הרחוב הנס מולר 12 הוביל אותנו בוואיז לשערים סגורים, ניסינו לעשות סיבוב גדול ולהכנס מהצד השני, וגם שם היו שערים סגורים, בשעה 12:20 התקשרתי לחברה שלך, מתוך חיפוש בטלפון של מספרי טלפון שהשאירו חלק מאנשי הפורום בדף הרשמה הרישמי, שם היא אמרה לי להגיע ב GPS לפי רחוב חן 1 כי מישם זה מוביל לכניסה של שער עם שומר שנותן לאנשים להכנס דרך השער, אז כן לקח לי קצת זמן להגיע אבל זה בגלל כל העיקובים האלה.

מה איכפת לי כמה זמן לקח לך להגיע? מה איכפת לי מאיפה הגעת? עובדה בשטח - לא היית שם מספיק זמן בשביל הליטוש, לדעתי. חשבת שאני טועה? אז למה לא עשית את זה בכל מקרה? עובדה היו שם אנשים שעשו ליטוש עם החומרים שהגיעו מVIX ולא שאלו אף אחד אם לעשות או לא. פשוט התחילו לעשות. למה הם לא היו צריכים לשגע אף אחד ולשאול מישהו אם כן או לא ואתה כן? גם הם לא מומחי דיטיילינג מטורפים, אז למה הם פשוט עשו ואתה רק דיברת?

אז אני הלכתי בערך בשעה 4 כי חבר שלי אמר שהוא גם צריך כבר לזוז, היה זמן לעשות את זה וגם אם הייתי צריך להשאר שם עוד חצי שעה שהכל יתייבש אז הייתי עושה אתזה, הבעיה שהגעתי באיחור ואפילו לא היה לי אפשרות להחנות את הרכב קרוב, אז חניתי דיי רחוק ואחריזה קירבתי אותו קצת למרות שגם לא עשיתי עם זה כלום בסוף.

שוב, מה איכפת לי מה חבר שלך אמר לך? שוב, אם חשבת שהיה זמן, למה לא עשית משהו?! למה אנחנו צריכים לגרום לך לעשות דברים?! תחליט לבד ותעשה לבד!! אתה בן אדם בוגר ולא ילד בן 12!!!

למה אתה סתם מדבר? אני חיפשתי מי שיעשה לי ליטוש פנסים? אני חשבתי שאני יבוא ונעשה את זה שם ומקסימום ידריכו אותי איך לעשות את זה נכון, לא חיפשתי אף אחד שיעשה את העבודה הזאת במקומי, אתה כל הזמן אמרתה לי שהזמן לא יספיק וכדי כבר שאני יעשה את זה לבד בבית שיהיה זמן להכל.

מעניין למה אני לא היחיד שחושב שזה מה שחיפשת. אני אמרתי לך שהזמן לא יספיק כי אני חשבתי שאתה רוצה לעשות את זה לבד, אבל אחרי זה התברר לי שחיפשת מי שיעבוד בשבילך.

אתה חושב שעשיתי את זה בכוונה? רק כדי לעצבן אותך שאני דווקא נשען על הרכב שלך? עמדנו שם ודיברנו מתוך הרגל או משהו פשוט נשענתי קצת על הרכב מה קרה? איזה שריטות אני כבר יעשה מה יקרה, אתה וחברה שלך כל שניה תזוז מליד האוטו שלא תעשה נזק, בהתחלה חשבתי אתם צוחקים עכשיו אני רואה שלא, ואם אתה חושב שהדיבור הזה מוציא אותך גבר אז יש לך טעות.

חשבת שאני צוחק? אתה לא מאמין שאתה יכול לגרום לשריטות עם הבגדים שלך? אתה חי בסרט. הבד שממנו עשויה החולצה שלך ממש לא מתאים לגעת בפח של הרכב והיה יכול לגרום לשריטות הקטנות המעצבנות האלה שנקראות סווירלים, שיום לפני המפגש עשיתי פוליש לרכב כדי להוריד את כל הסווירלים שהיו לי! אתה מבין?! אני שילמתי הרבה כסף לבן אדם שיעשה לי פוליש כמו שצריך, פוליש מקצועי, רק בשביל להוריד את כל הסווירלים שהיו לי, ובא אדון סיוויק ונשען לי על האוטו, חוזר על זה שוב ושוב אחרי שמבקשים ממנו אלף פעם ואחרי זה עוד אומר שזה לא יכול לעשות כלום!! איפה ההבנה שלך בדיטיילינג אם אתה לא חושב שזה יכול לגרום לשריטות? או שכרגיל תגיד לכולם שהם טועים ואתה צודק? כמו שאמרת במפגש על המכונה של דני - "וואלה המכונה הסינית שלי הכי טובה". ברור. אתה יודע הכי טוב.

עכשיו אתה גם מספר מה הייתי אומר ועל מה הייתי מתלונן, כן תכניס לי מילים לפה שלא אומרתי.

אני חושב שהיה ברור שהתכוונתי למה *היית* אומר במידה והמצב היה הפוך.

מעניין איך בידיוק עצבנתי אותה בפורום, רק שאלתי אותה כמה שאלות לגבי תהליך העבודה, וכן תכננתי לעשות את זה במפגש, ואם אתה לא יודע, גם הבאתי איתי ניירות מיים, ושפריצר, ופלסטלינה, ומכונת פוליש ופדים, ומה לא, וכן תכננתי לבצע שם את ליטוש הפנסים.

אז למה לעזאזל לא עשית את זה?!?!?! היית בטוח שיש לך זמן, אבל בחרת להקשיב לנו כשאמרנו לך שאין זמן. אז למה הקשבת לנו?!?! אני לא מבין את ההיגיון שלך!! אתה רוצה לעשות משהו, אבל לא עושה אותו כי אמרו לך לא לעשות אותו. אז או שאתה חכם ומקשיב לאחרים שיודעים יותר ממך, או שאתה לא מקשיב ועושה בעצמך. בסוף לא עשית, כנראה שהסכמת איתנו שאין זמן. עכשיו מאחורי המקלדת ובדיעבד אתה אומר שכן היית מספיק. אז או שלא היית מקשיב לנו ועושה בעצמך, ואז יכול להיות שהיית צריך לחכות שהלקה תתייבש ויכול להיות שאנחנו כבר היינו הולכים לפני שהיא הייתה מתייבשת ואז היית צריך לחכות שם לבד. משהו אומר לי שלא היית מחכה והיית נוסע בלי לחכות שזה ייתייבש ואז שוב היית מתלונן. בקיצור לא משנה מה היינו עושים איתך, היית מתונן. וואלה אתה מוציא את החשק לעזור לאנשים.

יפה שכבר שלחתה אותי להחליף פנסים, והייתי כבר אצל היבואן והיה לי יקר וכל מה שרשמתה שם, לכה זה לא מה שעושה את הפנס, זה כולה שומר על הפנס מעכירות לאורך זמן, יש תהליך שלם של ליטוש פנסים הרבה ליפני ישום הלכה שהוא החלק הסופי שנועד להגן רק על הפנס לאורך זמן.

בוא לא תלמד אותי על עבודת הלקה על הפנס, בסדר? אני מבין שאתה חושב שאני טועה. סבבה. שים את הלקה הזאת. שלא תגיד שלא הזהרתי אותך. לא יודע למה אני ממשיך לעזור לך. הלקה הזאת היא בצבע מט והיא ללא מסנן קרני UV. לא רק שהפנס לא יהיה שקוף, הוא גם לא יהיה מוגן. אבל אל תקשיב לי. תעשה מה שבא לך. שלא תגיד אחר כך שאני אשם גם בזה...

כן תתפוס אותי על 20-30 מ''ל ותשווה את זה למה שחברה שלך אמרה בפורום שהיא מוכנה לתת לי את הלכה בסכום מסויים ואז ראתה במפגש שאני בא לקנות מימנה את זה אז ביקשה פתאום סכום שונה, ועוד מתלוננת שביקשתי הנחה.

אם הייתה בנאדם לא הייתי לוקח על דבר כזה בכלל כסף, אבל שיהיה.

כנראה שהיא יותר בן אדם ממך, כי היא לא יוצאת על אנשים על דפי הפורום סתם ככה אחרי שהייתה להם הזדמנות לדבר פנים מול פנים.

זה מה שנקרא להיות בן אדם ולא לתת דברים בחינם. יש לך כסף לתת דברים בחינם? אני אשמח לקבל כמה דברים.

לא היא החליטה לקחת על זה כסף, אני החלטתי. אמרתי לך כבר. זאת הלקה שלי ולא שלה. חלאס לצאת עליה, זה מתחיל ממש לעצבן אותי.

כמו שאמרתי הבאתי איתי ציוד דייטילינג, אך לא יצא לי להשתמש בו ואפילו לא להראות אותו, כניראה גם כי הרכב שלי חנה רחוק, ואף אחד לא התעניין בו אפילו, וכן גם שטפתי אותו יפה מבחוץ ומבפנים אבל מזה כבר משנה.

אף אחד לא אמר לך איפה להחנות. בעיה שלך. זה שאף אחד לא התעניין באוטו אמור להסביר לך משהו אבל כנראה שאתה לא מבין אותו. היה לך ציוד ורצית להראות אותו? תוציא אותו קיבינימאט!! אתה מצפה שמישהו יגיד לך "תראה לי מה יש לך"? לא מבין את ההיגיון שלך.

אתה רוצה שאנשים ישתמשו במכונה הסינית המדהימה שלך? פאקינג תוציא אותה ותיתן אותה לאנשים להתנסות.

כל הכבוד לך, אז רציתה וזה המשפט סיום שלך לגבי ''no more mr. nice guy. נמאסת''

אם לא הייתם נותנים לי את ההרגשה של התמאות הזאת מהלכה אז הכל היה טוב ויפה, לא יודע מאיזה עדה אתם, אבל אני מרוקאי, למרות שממש לא נראה ככה, אבל ואצלנו דודים ומשפחה וגם חברים עוזרים אחד לשני בכל מיני דברים בלי לדבר בכלל על כסף, ככה שאני לא מכיר בכלל התנהגות כזאת, לא באתם למפגש כדי למכור לאנשים מוצרים, באנו לעזור אחד לשני, ואם הייתי מוציא את הכלים שהבאתי ואת המכונה ומישהו היה רוצה לנסות או משהו בכייף הייתי נותן לו אבל מה לעשות שלא יצא.

מה הקשר למרוקאים? גם אצלי במשפחה עוזרים אחד לשני אבל אף אחד לא מחלק כסף חינם. כנראה שהמשפחה שלך מיליונרית שהיא יכול להרשות לעצמה לעזור לכולם בלי לקחת כסף. לבריאות. אני עדיין לא במצב הזה.

תקשיב, הרסת כבר את השרשור, ביעסת את הסיכום של המפגש, במקום שיהיו פה תמונות ותגובות של אנשים, הצלחת לעצבן אותי ולגרום לי להגיב לשטויות שלך.

אני מבקש ממך, אל תגיב פה יותר. מספיק. הרסת כבר לכולם. שים לב שאף אחד אחר לא מגיב פה. או שמרחמים עליך או שלא נעים להם. לא יודע. מה שבטוח, השרשור כבר שרשור מפגש דיטיילינג ובטח לא סיכום מפגש.

אין לי כוח אליך יותר. תעשה מה שאתה רוצה, תדבר עם מי שאתה רוצה, תחשוב מה שבא לך, תהרוס את האוטו שלך, וואלה באמת מה שבא לך!

רק אל תייעץ לאנשים אחרים כי מסתבר שהדבר היחיד שאתה מבין בו זה תלונות. תפסיק להיות גיבור מאחורי המקלדת, תפסיק לדבר על אנשים כשאתה מאחורי המסך של המחשב, ותתחיל לדבר פנים מול פנים. אף אחד פה לא מנסה לצאת גבר על חשבונך, זה פשוט מה שאתה חושב שמנסים לעשות, כנראה יש לך איזה חסך מהילדות.

דבר אחרון, וזאת כבר לא בקשה, רד מחברה שלי. אני לא ארחיב.

שבוע טוב.

Always go sideways

פורסם

חברים, דפדפו הלאה בבקשה. זה לא לעניין. תעלו תמונות, תספרו חוויות.

מצטרף כמובן לתודות לוויקס על המוצרים! לרופני שהביא! ולמקס מ E&M על המקום והאירוח!

פורסם

המפגש היה מצוין לדעתי, הכל מהכל.

חברה נחמדים, מוצרים חדשים, מיקום מצוין,

התייעצויות והסברים, עבודה שהתבצעה עצמאית והדרכות שלקחו גם כן חלק נכבד.

גם קפה איכותי ונרגילה היו שם.

אני אישית, לא הרגשתי ונכחתי בכל הסיפור שצוין כאן,האמת שהוא לא הורגש גם לשאר

החברים. חבל שזה התפוצץ כאן ועכשיו.

זה מכער את המפגש שהיה יוצא מן הכלל.

אני מקווה שיהיו עוד חוות דעת ותמונות של שאר החברים שהיו ונהנו.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
חברים, דפדפו הלאה בבקשה. זה לא לעניין. תעלו תמונות, תספרו חוויות.

מצטרף כמובן לתודות לוויקס על המוצרים! לרופני שהביא! ולמקס מ E&M על המקום והאירוח!

אני סיימתי עם העניין הזה. מקווה שהוא גם. מאוד מקווה.

אני כבר העליתי תמונות, מחכים עכשיו לארטיום. התמונות שלו יותר טובות לדעתי פשוט כי המצלמה הייתה נורמלית ולא של סמארטפון (וגם כי הוא כנראה יודע לצלם, בניגוד אליי).

Always go sideways

פורסם

כמה בסך הכול הגיעו למפגש ?

למישהו יש חוות דעת על המוצרים השונים שסיפקו וויקס ?

מישהו השתמש ב- EZ GLAZE ? אשמח לשמוע רשמיים עליו

פורסם

הגיעו 16+ חברי פורום ובנות זוגן/חבריהם. סה"כ היו מעל 21/22 איש

עריכה: יצא לי לקחת את הגלייז לעצמי :lol:

אף אחד לא הראה התעניינות גדולה לגביו, יותר למוצרים שהיה ניתן ליישם ללא הכנות גדולות.

אעלה התרשמות בהזדמנות הראשונה שתצא.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

KoM, יש תיעוד, חלקי. תסתכל בעמוד הקודם, העליתי את התמונות שאני צילמתי, ויש עוד תמונות שצילם NoFear שגם הוא בטח יעלה אותם בקרוב.

rsm130d, למה לגלות את האמת? היית צריך לתת לדמיון שלו להשתולל קצת.

בכל זאת, זה דניקס, הדמיון שלו היה לוקח אותו מאוד רחוק :lol:

Always go sideways

פורסם

אני חדש בכל התחום הזה וליפני זה לא כזה עניין אותי

יצא לי לפגוש אנשים שדיי מבינים ונתנו לי הסברים וקצת דוגמיות להתנסות לבד

לסיכום המפגש לטעמי היה טוב וסבבה ושירבו יותר כאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...